עידכונים

במקומון שלנו טענו שזה

עקב מיעוט במכירת הכרטיסים. מההפקה שללו. בכל אופן, כבר עבר השלב שבו אני אוציא 100 שקל להופעה שלה. תודה בכל אופן

PRINCESS GINA

New member
100 שקל??? כסף קטן בשביל ריטה...

בחיים לא קניתי כרטיס למופע של ריטה ב-100 שקל...לכל הפחות 150... אני אף פעם לא מסכימה לשבת בשום שורה חוץ מהראשונה, והמחיר לרוב מגיע ל-200 שקל!
זאת ריטה....איכותית עד הסוף (גם במחיר...)

איזו הגזמה. 200 ש"ח?!

תגידי איפה אפשר לראות את קטעי הפרידה של סלין מלאס ווגאס? שמעתי שהיא בכתה ב- MHWGO!

PRINCESS GINA

New member
עוד כמה ימים ב-יוטיוב...../images/Emo13.gif

ובחדשות לאס ווגאס/ או כל ערוץ אמריקאי אחר, וגם במגזינים!
אני שמעתי את השיר דרך הטלפון (חברה שאירחה אותי כשהייתי בלאס ווגאס הייתה בהופעה האחרונה) והיא באמת בכתה בסוף..שמעו את זה ברור
אני מקווה לראות את זה בערוץ E או ביוטיוב בקרוב
בקשר לריטה- זאת לא הגזמה! זה המחיר ואני אישית מוכנה לשלם כי אני לא מעדיפה אף בילוי אחר על הופעה שלה...זה לא שאני יוצאת כל יום, אני יוצאת לעיתים כל כך נדירות (לפעמים פעם בכמה חודשים) כי אין לי זמן, אז כשאני כבר יוצאת- זה חייב להיות הכי טוב שאפשר! ככה גם בנוגע למחירים ששילמתי לכרטיסים להופעה של סלין (המחיר הכי גבוהה, אני שילמתי 250 דולר פעמיים, ובהופעה האחרונה, אותו הכרטיס באותו המקום בו אני ישבתי עלה 4890 דולר!) אגב אותה הופעה של ריטה ששילמתי 200 שקל לכרטיס, שילמתי גם על אמא שלי, שכנה שלי והבת שלה שבאו איתי. אז בעצם..שילמתי 800 שקל באותו היום.

קודם כל תודה../images/Emo13.gif

חבל שזה בצרפתית... הייתי צריך לדלג על המון
אהבתי את הקטע שהיא שרה את taking chances... וחיפשתי וחיפשתי את הביצוע ל-MHWGO שהיא בוכה בו ולא מצאתי.... איפה הוא?!?!?!

PRINCESS GINA

New member
לא הראו אותו בטלויזיה לצערי...../images/Emo10.gif

אולי הוא יהיה ביוטיוב בקרוב..אני יחפש וישלח לך

PRINCESS GINA

New member
הנה MHWGO....../images/Emo8.gif

לא כל כך דומה לגרסה שהייתה במופע, אבל אתה חייב להודות שזה מצחיק

Lopezit

New member
אולי חלאס?!!?!

שלחי לו במסר! אני לא צוחקת! זה כבר עלה לי על כל העצבים

Lopezit

New member
מה הקשר מה הוא ביקש או לא ביקש?

אני ביקשתי ממך פעם אחרונה שכתבת פה (כמובן על סלין) שזה לא המקום לפרסם הופעות שלה אז עכשיו את ממשיכה עם זה? מה יכול להיות יותר ברור?

PRINCESS GINA

New member
מצטערת באמת....

שלא אני התחלתי... מה לעשות שכל פעם שרואים את הכינוי שלי, בא למישהו לשאול שאלה קצת לא קשורה לנושא הפורום? אני לא אשמה... וחוץ מזה, עוד לא ידוע לי על מישהו שמת מזה שהשרשור חורג לכיוונים אחרים לפעמים

QueIronia

New member
מוזר.

אני הייתי בהופעה שלה - לפני שלוש שנים, בסוף מרץ, בהיכל התרבות בפ"ת. היה מעולה

למעלה