נראה לך? אני הולך להופעה כדי לשמוע את האמן, לא כדי להתעסק בתמונות.
Q QueIronia New member 18/12/07 #44 נראה לך? אני הולך להופעה כדי לשמוע את האמן, לא כדי להתעסק בתמונות.
מ מיסטר זנגביל New member 17/12/07 #42 לא לא לא אתה לא יכול פשוט לבוא ולסתור את מה שאני אומר. היא ביטלה הופעה שלה בפ"ת לפני כמה שנים, באמת
מ מיסטר זנגביל New member 18/12/07 #47 טוב, אז שיקרתי. המצאתי הכל בשביל תשומת לב קשה לי. ארז - אני ז-ק-ו-ק לך אל תעזבני. אל תנטשני. ארז אאאאררררזזזז אאאאאאאאאאאאאארררררררררררררררזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
טוב, אז שיקרתי. המצאתי הכל בשביל תשומת לב קשה לי. ארז - אני ז-ק-ו-ק לך אל תעזבני. אל תנטשני. ארז אאאאררררזזזז אאאאאאאאאאאאאארררררררררררררררזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
W West Doll New member 20/12/07 #53 חפרתם עם ריטה../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif אני וליאת נזרוק עליכם עגבניות!
מ מיסטר זנגביל New member 20/12/07 #68 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ותתחדשי על החתימה... בדיחה לא רעה אבל קשה לי להאמין שאין טובות יותר בחברים...
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ותתחדשי על החתימה... בדיחה לא רעה אבל קשה לי להאמין שאין טובות יותר בחברים...
ל לפני שהלילה נגמר New member 20/12/07 #63 חחח ברוכה הבאה../images/Emo24.gif ולא התכוונתי רק לזה התכוונתי לזה שתשמעי את השירים, אולי תאהבי...
ל לפני שהלילה נגמר New member 20/12/07 #65 לשמוע את ריטה זה אושר../images/Emo11.gif את מוזמנת להצטרף לחגיגה.