עידכונים!!!!

גם למבי

New member
עידכונים!!!!

מאתמול צירונים – כלומר, כאבי מחזור קלים שבקלים, לא הייתי בכלל בטוחה שזה זה. גם בלילה. ניסיתי לתזמן אבל נרדמתי כל הזמן... בבוקר – תחתונית עם דם. כנראה הפקק. ספרתי תנועות עובר בבוקר ועכשיו ספרתי 6. עכשיו ראיתי שוב דמום על התחתונית (מהבוקר לא היה לי) עם קצת ריר. מתרגשת ומקוה שזה בסדר ששוב התחיל דימום (חלש) - למישהי גם יצא הפקק בהפסקות? זהו – כוננות. המיילדת אומרת שאולי הלילה...

ס ו ל ה

New member
יו איזו התרגשות.... בהצלחה מתוקתי

רוצה לשמוע עידכונים כל הזמן..... נשיקות

רוצה מתכונים להעברת הזמן../images/Emo8.gif?

שיהיה בהצלחה
מחכה בקוצר רוח לשמוע עידכונים. וגם מחזיקה לך אצבעות

אשכר ש

New member
וואי איזה יופי!

כן, גם אצלי הפקק יצא בשלבים ולא בבת אחת. שמעתי שזה מאוד נפוץ. אם את לא בטוחה תתקשרי למיילדת. שיהיה בקלות! מתרגשת איתך!

צילמת לאיימי? ../images/Emo8.gif

בהצלחה יקירתי, למלא לך אמבטיה?
מחזיקה לך אצבעות
ועזבי לתזמן - כשזה יהיה זה את תדעי.

עינבלית

New member
התאהבתי בחתימה שלך../images/Emo99.gif

גם למבי, הפקק בלידה הראשונה יצא ככה בהפסקות. זה בסדר גמור. כמו שאמרו לך- בהצלחה, תהני מהלידה ומהתוצאה!

גם למבי

New member
ברור! אפילו

השארתי את התחתונית בשקית כדי שעמית יצלם - הצילומים שלי יצאו גרועים עם הפלאש. אני רק מפחדת לשכוח אותם ושאחת הסבתות תפתח את הארון ותמצא את זה... חוצמזה, הריר נספג בתחתונית אז לא נראה לי שזה יהיה נכס לאיימי - אבל אני אעשה הכל בשביל לשמח את איימי...

גם למבי

New member
בנות - המון תודה על האיחולים

בינתיים הכל כמו קודם - דימומים קלים מדי פעם וכאבי מחזור קלים. אעדכן כשיהיה מה... ושוב תודה!

swann

New member
המון הצלחה, שילך בקלות../images/Emo45.gif

חושבת עלייך ושולחת מחשבות ואנרגיות חיוביות
ומצטרפת לקודמותי לגבי הפקק שהגיע בחלקים - בשתי הלידות הוא הגיע בתשלומים.

tube

New member
הופ, הופ, טרללה! איך עובר הלילה?

התעוררתי מהמתח..

גם למבי

New member
הלילה עבר רגוע

עוד "פקקים" קלים וצירים חלשים וקצרים. הם קצת פחות נעימים מאתמול אבל בהחלט משהו נסבל וחולף מהר. נראה לי שאולי אפילו אגיע לשבוע הבא...

למעלה