עידכונים!!!!

גם למבי

New member
למה את ערה עכשיו???

לילה קשה עבר עלי... צירים כל 5 דקות אבל לא מספיק קשים כדי לקרוא למיילדת. לא ישנתי כ"כ. יותר מאוחר אתקשר אליה ונראה מה קורה. עכשיו אני באמת חודדת להיות מותשת בלידה עצמה... עיצות?

אם פי 3

New member
להתחיל להתמקד בלידה

לנטרל גורמי אדרנלין, ולאפשר מנוחה באמצעות הרפיה. אני איתך.

עיצות ממי שהייתה במקום שלך עד יום

חמישי: לנוח, ךתת לתהליך להיות, לעשות עם עצמך ועם ההריון תהליך שחרור של הודיה לגוף ולהריון,] לצאת מהבית ופשוט לתת למחשבות להיות במקום אחר, להתלונן, להיות בדיכאון כי ברגע שיוצאים ממנו יולדים בחיי. לזכור שבסוף כל הילדים יוצאים ואף אחד לא נשאר בפנים, לדעת שאת בסוף, להזכיר לעמצנך שעם כל ציר וציר את נפתחת יותר, לעשות דימיון מודרך הליכות. וזהו אני חושבת להמשיך לחיות כי באמת אין לך עוד הרבה. והייתי בשלב הזה שבוע עד יום חמישי בלילה ומניסיון זה נגמר.ותאמיני או לא אני מוכנה עכשיו להתחלף אתך אני כבר לא זוכרת דבר מהכאב והקושי של כל השבוע האחרון. שולחת לך המון אהבה אם את רוצה תמיכה נוספת את מוזמנת לפנות אלי. שושה בלה

ס ו ל ה

New member
שושה בלה יקרה, את אחרי לידה?

איך לא סיפרת פה? המון מזל טוב חמודה שתפי....

אשכר ש

New member
../images/Emo12.gif מבינים בין השורות ש...

? המון מזל טוב! איך עבר?

mise

New member
תנצלי את הזמן שגל בגן

ותנוחי, נשמי עמוק ותרפי. אם אפשר שמישהו יהיה איתו גם אחה"צ, שתוכלי להתמקד בעצמך..

ההודעות האלה נותנות הרגשה כאילו

כאילו אנחנו משתתפות בלידה. זה מאד מרגש
ממשיכה להחזיק לך אצבעות
ומצטרפת לממליצים על מנוחה

אשכר ש

New member
דנה יקרה!

מתארת לעצמי שלא קל לך וזה טבעי לחשוש שללידה עצמה כבר לא יהיה לך כח. אני ממליצה לך לצאת לסיבוב קצר מסביב לשכונה, לא להתרחק כמובן, להשאר בסביבית הבית. אולי זה יעשה טוב. כמו שכתבו לך, הגוף מתכונן לאט לאט והצלקת מתגמשת. כל השלב הארוך הזה נועד בכדי שהתינוק יוכל לצאת ביעילות. אל תדאגי לכוחותיך, הם לא יאכזבו אותך. השתדלי להזכיר לעצמך כל הזמן שאת מסוגלת ואת תעשי את זה כמו גדולה! אנחנו איתך, תעדכני כשמתחשק לך. המון הצלחה- את אישה חזקה ואת תצליחי

שָׂרָה

New member
זה בסדר!! אני עברתי תהליכים דומים

בשני ההריונות עברתי צירים במשך שבוע לפני הלידה, יום כן ויום לא.. וזה נמשך אפילו 8 שעות! ובסוף כאשר זה היה 'זה' זה פשוט נמשך ונמשך והתחזק עד הלידה. תתעודדי, מחזיקה אצבעות בשבילך!

השני גרוש שלי...

אני מזדהה מאוד עם התחושות ומפנה אותך לסיפור הלידה שלנו, בסופו של דבר עד שהבנתי שזה זה- ילדתי תוך רבע שעה.שיעבור בקלות, במהירות ובבריאות!

אם פי 3

New member
רוצים עדכון

ומקווים שהשקט התעשייתי מעיד על טוב.... <אם פי והתולעים>

למעלה