עידכונים!!!!

גם למבי

New member
שלב לטנטי ארווווווווווווווווווך

בוקר טוב! שום התקדמות. אתמול מאחה"צ ועד לשינה היו לי צירים כל 7 דקות, למשך 60 שניות. לא נעימים אבל לא כואבים. בלילה התעוררתי כמה פעמים עם צירים. לא תזמנתי אבל ההרגשה שלי מהלילה ומהבוקר שהתדירות קטנה. מה קורה פה? נשמע בסדר? לא בא לי להתקשר למיילדת שלי בשבת. היא שומרת שבת ובשביל לנג'ס לה סתם לא נעים לי. אני מתחילה לחשוב שאולי אני עושה משהו לא בסדר, אולי גל מסיח את דעתי מידי, אבל יש פה בנות שעברו צירים עם ילדים ברקע - נכון? והצירים אפילו עוד לא רציניים ממש. עכשיו אני עובדת של עצמי לא לחשוב שעשיתי משהו (אופס - ציררר) לא בסדר ולתת לגוף את הקצב שלו למרות שזה כבר נמשך מחמישי (צירצורים) ומשישי בבוקר (תחילת יציאת הפקק). פשוט להנות מהתהליך אבל זה לא טריוויאלי ואני צריכה לכוון את המודעות לכך. עדיין יש לי הפרשה רירית חומחומה ואני מרגישה תנועות עובר. הבוקר הוא היה פעיל מהרגיל. עיצות? מישהי עברה תהליכים דומים?

גם למבי

New member
וכל הלילה חלמתי על אם פי 3

שהיא מגיעה אלי הביתה עם קערה לשיליה.. וכל פעם נרדמתי מחדש והיא הגיעה שוב עם הקערה. אם פי 3 - מקווה שנחת הלילה, נראה לי ששיגעתי אותך...

אם פי 3

New member
עכשיו אני מבינה למה לא ישנתי טוב...

מאד אופייני ללנל"ק, שיש שלב לטנטי ארוך - הגוף מתכונן בעדינות, שומר על הצלקת מעומס יתר. הרבה פעמים, הלידה הפעילה אח"כ היא זריזה (לא מבטיחה, אבל נפוץ) שיהיה בהצלחה! (ושולחת לך גם מסר)

יקירה הכל בסדר. ההצעה שלי -

להתנהל כרגיל לגמרי עד שהצירים יעצרו את ההתנהלות הרגילה וידרשו את שלהם. וזה כולל לישון, להיות עם גל ועם האיש, לעשות כל מה שבא לך או תכננתם לשבת יפה זו. תעדכני חמודה !

ס ו ל ה

New member
המיילדת שלי אמרה שכל ציר בלטנטי

מקצר את צירי הלידה החזקים. אז אולי זה קצת יעודד אותך? סבלנות והנאה מהרגעים הנוכחים. וזוהר צודקת תעשי הכל רגיל עד איפה שניתן. אם יש לך שמן אתרי תפוז טפטפי כמה טיפות על טישו ותריחי. לעיתים זה משחרר עכבות ומקצר שלב ארוך. קפסולות נר הלילה בשלב הזה גם מרככות את צוואר הרחם. בדיוק קניתי ביום שישי! תמשיכי לעדכן נשיקות....

mise

New member
זה נראה לי האמא של הנורמלי.

והרשי לי לצטט שוב, את מנטי: TO ME, ITS JUST A VARIATION OF NORMAL [לא טעיתי בציטוט, מנטי?]? כשהסערה מתפתחת באופן טבעי ומתון, יש זמן להתכונן, הגלים באים לאט-לאט, לפעמים שוככים קצת, עדיין מזכירים שהם שם, הזמן כולו בשבילך (ובשביל העובר, כמובן), להתכונן ולהתבשל מבחינה נפשית ופיזית לקראת ההתרוממות הגדולה שתניב פרי בטן. הצלקת מתגמשת, הכל מתרחב, כדי שיהיה לך לידה גמישה :)

סטיוויה

New member
עברתי אותו הדבר

וזה יכול להתיש אם "נכנסים לזה". מנסיוני את צריכה כן להרפות ולנוח. לשתות כמה לגימות יין אדום,אם זה לא זה עדיין היין ירגיע. חבל לבזבז כוח בשלב הזה. זה יכול להמשך כמה ימים לפחות(או שלא). הגוף שלך יודע מה לעשות ופועל בצורה הכי נכונה לו. בינתיים נסי לנוח.

swann

New member
גם אצלי היה ארוך...

והלידה היתה קצרה אחרי ירידת המים. כמו שכתבו לך, כל עוד את לא מרגישה שאת צריכה להפסיק את מה שאת עושה כדי להתמודד, נסי לנוח כמה שיותר ולאגור כוחות לשלב הבא. אצלי זה הוכיח את עצמו... מחזיקה אצבעות
ושולחת אנרגיות חיוביות

swann

New member
לא עדכנת מהבוקר, האם את יולדת?

מחכה ומצפה לעדכון

גם למבי

New member
אז ככה:

עד הצהריים היו צירים קלים לא סדירים. טיילתי הרבה בשדות ומדי פעם היה צירצור. בשנת הצהריים התעוררתי כמה פעמים מצירים. מ: 16:00 צירים כל 7 דקות ומ 19:00 צירים כל 5 דקות. פחות נעימים עדיין נסבלים. ברובם אני יכולה אפילו לדבר. דברתי עם המיילדת (כשהצירים היו בהפרש של 7 דקות) וקבענו שנדבר כשיתחיל לכאוב. נראה לי שאתקשר שוב לפני השינה כדי לספר שהתדירות ירדה ל - 5 דקות וזהו - אלך לישון בקרוב - לצבור כוחות... רציתי רק להודות לכולכן על הליווי והתמיכה והעיצות - מאוד מאוד עוזר!!!! המון אהבה לכולכן!!!!

יקירה כמי שחוותה את השלבהזה

שבוע ואפילו יותר אני שולחת לך הרבה אהבה תזכרי שאת בתהליך שמביא ומכין את הגוף ללידה קלה ופשוטה. ממליצה לך שזה מגיע לנוח, לשתות, לנשום. ולזכור שזה קרוב.תסמכי על עצמך ועל הגוף שלך. מאחלת לך לידה מעצימה. שושה בלה.(שנמצאת אחרי השלבים האלו ושולחת לך אהבה)

swann

New member
יופי, נוחי כמה שאת יכולה ../images/Emo45.gif

כשהצירים ישתנו למשהו אחר, את כבר תרגישי. בהצלחה!

למעלה