עינב מתהפכת עכשיו על ליאון

אנשים גם לא שמים לב לפרטים...

בעיקר עם זה קשור לעינב ויוסי אני מבטיח שאם ישאלו פה אנשים מי התחיל את המריבה הגדולה בשבוע שעבר (שהראו אותה ביום ראשון בערוץ 2) כולם יגידו צבר אבל עובדתית זה לא נכון. צבר לא רצה לריב עם יוסי, לכן הוא שוחח עם עינב בחדר השירות וביקש ממנה להגיד לאבא שלה שלא יגיד מילים כאלה ושזה פוגע. אז עינב ,במקום להגיד ליוסי שהם פרידמנים וכו' (מה שבסוף היא כן אמרה רק הרבה אחרי הריב) רק הדליקה את יוסי. עינב יצאה מחדר השירות ואמרה בטון מזלזל : "אבא יש פה אנשים שחושבים שאתה מתייחס לאנשים לא יפה" יוסי : "מי אמר לך את זה?" עינב: "צבר" יוסי : "צבר !! ,צבר !! בוא לכאן !" צבר : "רגע" ואז צבר הגיע והתחיל הריב הגדול מה שיוצא מזה שעינב היא שהתחילה את כל הריב הזה . (הייתי קורא לזה , עשתה מעשה שי ) היא יכלה לשמור על שקט בבית ולהרגיע אבל בחרה שלא .

droriko

New member
צבר לא תמים, הוא ידע שהולך ליהות ריב עם יוסי

בגלל זה הוא אמר לאיתי מבעוד מועד שיעמוד לצידו כשהוא יצתרך אותו (בסופו של דבר איתי כהרגלו השתתק בצד)

צבר טיפש ממשיך את המסורת של שי

הם פשוט טיפשים שהם עוד לא קלטו כמה אוהבים את יוסי בחוץ..וממשיכים עם המסורת של הרודן שי.

tal061971

New member
צבר הכין את הקרקע

מול עינב וחיפש להשתיק אותה בדרכי נועם ואז להתנפל על יוסי,כדי שלא יצא לו לריב מול שניהם. אכן כך היה ועינב הראתה בגרות מדהימה בכך ששתקה ולא התערבה , עד ש... צבר ממש הגזים, עשה הצגה פרובוקטיבית והיה דיי ברור שהוא משחק למצלמה או למען ששיפרה תראה עד כמה הוא מגן עליה. סליחה אבל אם כול כך זה היה מפריעה לו הוא היה סוגר עניין עוד אז כשסיפרו לו על כך בסוכה ולא מחכה, דקות, שעות ובטח שלא ימים בכדיי לגשת ליוסי ולעשות את ההצגה

אז אתה סותר את עצמך

אם הוא היה רוצה לצאת על יוסי הוא כבר היה יוצא עליו בסוכה כשזה נודע לו , אבל הוא לא רצה לצאת עליו ושוב , אם עינב לא היתה מדברת ככה ,אז יוסי לא היה קורא בכלל לצבר ולא היה קורה כל הריב הזה בכלל, אז אתה יכול להגיד שאולי צבר ניסה להצית דרך עינב ,אז יוצא ששוב עינב טיפשה ששחקה את המשחק של צבר למרות שאני לא חושב שזה מה שקרה ,הוא בסך הכל ביקש מעינב להרגיע אותו ,לא יותר מזה . ואגב עינב קראה לצבר לחדר שירות ,ולא להיפך ,ואת זה גם עינב אמרה.

Heineken

New member
שטויות במיץ.

אתה מבלבל בשכל - ממש חבל על כל מה שכתבת. אני לא אוכיח לך למה אתה טועה - ולמה מה שכתבת זה שטויות במיץ ולא נכון עובדתית, זה הרבה יותר פשוט, לפני שצבר ניגש לעינב (אני לא יודע אם הראו את זה במשדר המרכזי) הוא דיבר עם שיפרה והוא אמר לה שהוא הולך לצאת על יוסי. כמו כן הוא אמר את זה גם כמה ימים לפני כן בסוכה, כששי עדיין לא הודח... אז ככה שכל הפוליטיקות האלה שצבר או אנשים כמוך מנסים ליצור זה פסיכולוגיה בגרוש. הוא רצה לצאת עליו... אולי בגלל שהוא פחד (ובדיבור שלו, מי שמכיר קצת פסיכולוגיה שומע בקול שהוא מפחד כמו גם בתנועות הגוף שלו ובדברים שהוא אמר, למשל "עכשיו אני צעקתי עליך" - מוכיח שהוא היה בעמדה חלשה ולא היה בטוח בעצמו.. אני מניח שגם לחץ הדם שלו עלה בצורה יחסית גבוה לרמת העצבים שהוא היה בה).. ככה שההנחה שלי שהוא פחד לגשת ליוסי אז ניסה ללכת מסביב.. אבל בפועל הוא רצה לעשות את זה כמו שהוא אמר לפני כן.. רק קצת מניפולציות זה הכל

אכדית

New member
בחרת קטע שנוח לך שממנו מתחיל הריב?

צבר התחיל את כל הקטע בכך שקרא לעינב ולא ליוסי. הוא יודע שהפיוז שלה קצר. צבר נחש לא קטן ואתם בוחרים להסתכל על הצד התמים - קרא לעינב בשקט. כן בטח. הרי זה ברור שהיא תרוץ לאבא שלה ישר. הוא בנה פה על 2 ציפורים במכה - גם להאשים את עינב בחימום ובטח קיווה שהיא קצת תתפוצץ ותתחיל לירוק אש, וגם לעמוד מול יוסי.

Lomsahne

New member
בולשיט...

עינב קראה לצבר לחדר השירות מה את מבלבלת בשכל !!!

לונה 2

New member
היא לא מבלבלת בשכל ! :

עינב קראה לו לחדר שירות כדי לבדוק את שאריות המוצרים במחסן! צבר ניצל את זה ואמר לה דברים מאד קשים על אבא שלה היה נוח לו שעינב תציף את הנושא ולא הוא. וכך היה. זו האסטרטגיה של צבר ושל שפרה את העבודה השחורה הם מגלגלים על אחרים כי שפרה לימדה אותו ש: "מלאכתם של צדיקים נעשית בידי אחרים" (כאילו שהוא לא ידע), שניהם "לא" מלכלכים את הידיים, אלא רק את הפה. צבר עושה שימוש בכל הדיירים כולל בשפרה כי הוא פחדן יבש ומשעמם , ואח"כ הוא יגיד שזו אסטרטגיה גאונית שלו, ומה שהכי מפחיד שהאסטרטגיה הדבילית הזו עוד עלולה להצליח. צבר מבין מצויין שעינב ויוסי הם לא אנשים רעים, את היכולת להבחין בין רע לטוב יש לו, רק שנוח לו לשחק אותה ולעשות מכל זבוב פיל. שפרה שלא כמוהו, עושה אבחנה בין ה"שרמוטה" של שי לבין ה"שרמוטה" של יוסי. יש הבדל, בטח שיש הבדל........... שי סובל אותה ויוסי לא. וזה ההבדל היחידי.

Heineken

New member
אוקי - זה יותר מדויק - אבל

היא לא יזמה איתו את הויכוח זה הכל

beep beep

New member
צבר התוודה מספר פעמים שהכל הוא למצלמות

הריב שלו נועד לאזני ועיני הצופים בבית. הוא לא מבין שאנחנו רואים הכל

Lomsahne

New member
עצם זה...

שהיא טוענת שצבר הוא זה שקרא לעינב בזמן שזה היה הפוך היא מציגה את העובודת לא נכון וזה נקרא-בלבול שכל. עינב לא קראה לצבר כדי לבדוק את השאריות במחסן היא קראה לו כדי לשאול את צבר אם הוא מסכים להחליף משהו מהאוכל תמורת סגריות לאבא שלה וכשהוא ענה לה שלא היא שאלה אותו למה,אז מה רצית שהוא יעשה ?היא הובילה אותו לדבר על אבא שלה והתפתחה שיחה בינהם.זה לא שהוא בא אליה ואמר לה תקשיבי אבא שלך הוא לא בסדר תדברי איתו האו קילל את שפרה וכו'.אז איך אפשר להגיד שהוא עשה את זה מתוך אסטרטגיה ?

למעלה