עינב מתהפכת עכשיו על ליאון

ואיי ואיי איזה "ריב".

הכל מוקלט למרות שבכל מקרה יראו את זה מחר בשידור.

Lomsahne

New member
עינב תככנית לא קטנה...

ניסתה לשים את צבר בפינה כשהיא שאלה אותו מה הוא יעשה אם הוא יגלה שחברים שלו ניסו לעשות עליו קומבינה. צבר הבין למה היא התכוונה וחבל שעשה ראש קטן במקום להגיד ליד כולם "למה את מתכוונת לזה שאמרת לי שאיתי ושי ליכלכו עלי" ואז צבר יכל להסית את ונסה ואיתי נגד עינב אבל הוא לא כזה מה לעשות.

a10a

New member
אוי איך אנשים לא עקבו אחרי התוכנית וממציאים

דברים........ עינב בשיחה שלה עם צבר לאחר מקרה הש"צ אמרה לו שמישהו חימם אותה נגדו אבל היא היתה טיפשה שלא אמרה לו שם ואז הוא ישר חשב שזה איתי למרות שהכוונה היתה לשי ומאז צבר חושב שזה איתי ובגלל שעינב לא סכסכנית היא לא אמרה לו עד היום שזה שי והיא מחכה שיצא ויגלה לבד וזה בדיוק השיחה של היום אז למה אתה סתם אומרים דברים??!!!

עינב צודקת יש הבדל בין לומר רעה

לאידיוט או כלבה רק לאון הדפוק הזה לא מבין את זה

רעה זה אופי זה מעיד על בן אדם שזה

תכונתו יש אדם אם לב טוב ואחד עם לב רע לב אבן וכלבה זה לקסיקון שלא מעיד על תכונתו של האדם

איתי בל

New member
קודם כל כלבה גם יכול הלעיד על אופי

דבר שני יש עוד דברים חוץ מאופי אפשר לקרוא למישהי זונה זה מעליב... זה גם יכול להעיד על אופי עינב אומרת לקסיקון אבל יותר נכון להגיד סלנג כשאני אומר למישהי כלבה אני לא מתכוון שהיא משתינה כשהיא מרימה רגל וכלחיצת יד היא מריחה לאנשים את התחת אני מתכוון שהיא כלבה.. אולי זה אומר שהיא ביצ'ית ביצ'ית זה מאוד תכונת אופי אולי מתנהגת כמו כלבה... שכלב לרוב הוא החבר הכי טוב של האדם אבל בהקשר כזה זה כאילו מתנהגת מגעיל חוץ מזה זה לא משנה עינב החליטה שיש לה לקסיקון שהיא המציאה שבחלק מותר להשתמש ובחלק לא ורק היא מודעת על כך וכולם צריכים להיות ככה כי היא ילדת שמנת... ואם לאון נעלב מהדברים שהיא אומרת לו ולא משנה מה זה... לגיטימי היא לא יכולה להחליט לו ממה הוא יעלב והיא לא יכולה להחליט מה מותר להגיד ומה אסור זה יפה שהיא יודעת להגיד זכותי זכותי ולהחליט על כולם אבל זה רק כי היא ילדה קטנה

עינב אמרה בפירוש שמילה שפוגעת

במישהו היא לא תחזור על זה,ובמילה אחת כל מה שכתבת בולשיט.כוון שכלבה אף אחד לא מתחיל לנתח יודעים שזה סלנג לעומת רעה כפי שכתב פצצה בשטח

לאון ילד(ה) בלי שכל,לא מבין מה שמדב

רים אני לא חושב שעינב צריכה לצעוק ואני באמת לא סובל את הסגנון דיבור הברברי שלה אבל עדיין היא צודקת בויכוח רק לאון צבוע ודפוק

Lomsahne

New member
תשמעו...

עינב הזאת שתהיה לי בריאה הופכת את הדברים איך שנוח לה ולאון לא מספיק בחור שאוהב להתעמת כדי לענות לה. איך מנסה לסכסך בין לאון לשפרה ולצבר.

איתי בל

New member
מי הוסת

מי שיבחר בשפרה וצבר הם רק עינב ויוסי לפי דעתי חוץ מזה שאחרי שהדיירים החדשים יכנסו אין לדעת מה יהיה

למעלה