mz 2t power
New member
עישון בשר!!! עצה מהמקצוענים!
קניתי באייס "קופסת עישון" שהיא בעצם תיבה מברזל יצוק עם מכסה שעליו חורים ובתוכה שמים את שבבי העץ הלחים ליצירת העשן. אני רוצה לעשן בשר היום בפעם הראשונה,מדובר בשוקיים של עוף. השאלה שלי היא האם להוריד מהן את העור או לעשן עם העור? יש לי מנגל אמריקאי מרובע גדול ואני מתכוון לשים בו מעט פחמים ועליו את קופסת העישון. כמה זמן בערך זה לוקח?האם להשאיר את הוונטה שעל מכסה הגריל פתוחה או סגורה? והשאלה החשובה ביותר: אין לי כרגע שבבי עץ לעישון,האם ניתן לעשן את הבשר ע"י קליפות אקליפטוס יבשות שאותן אשרה במים ואשים בקופסת העישון? תודה אורן
קניתי באייס "קופסת עישון" שהיא בעצם תיבה מברזל יצוק עם מכסה שעליו חורים ובתוכה שמים את שבבי העץ הלחים ליצירת העשן. אני רוצה לעשן בשר היום בפעם הראשונה,מדובר בשוקיים של עוף. השאלה שלי היא האם להוריד מהן את העור או לעשן עם העור? יש לי מנגל אמריקאי מרובע גדול ואני מתכוון לשים בו מעט פחמים ועליו את קופסת העישון. כמה זמן בערך זה לוקח?האם להשאיר את הוונטה שעל מכסה הגריל פתוחה או סגורה? והשאלה החשובה ביותר: אין לי כרגע שבבי עץ לעישון,האם ניתן לעשן את הבשר ע"י קליפות אקליפטוס יבשות שאותן אשרה במים ואשים בקופסת העישון? תודה אורן