עישון בשר!!! עצה מהמקצוענים!

mz 2t power

New member
זה יצא טעים מאוד...

הטעם היה מעושן אבל לא כמו השוקיים המעושנות שקונים בטיב טעם וכל המעדניות שמעשנות חלקי עוף שונים. מה גם שהחום של הגחלים לא מחזיק להרבה זמן ואם הייתי משתש בכמות גדולה של פחמים ככה וככה הבשר היה יוצא צלוי כי החום היה גבוהה מידי. לפני כמה חודשים קניתי באוטו דיפו חתיכות עץ היקורי לשימוש במעשנת או במנגל.זה היה יקר,36 שקל ל 3 קילו אבל הקהל היראלי העדיף פחמים רגילים אז על השקיות האחרונות עשו מבצע של 10 שקלים לשקית. קניתי כמה שקיות כאלו והשתמשתי בהם במנגל בתור פחמים(באותו מנגל שהשמשתי בו היום) צליתי שם כנפיים מתובלות והן קיבלו טעם מעושן נפלא!
 
למעלה