עכב ריבוי משתמשים חדשים...

איז

New member
שלום לכולם... ../images/Emo13.gif

אני בן 16 עוד מעט... גר ברחובות, ואוהב מאד את משינה... אני שומע גם את איפה הילד, מוניקה סקס, מופע הארנבות של ד"ר קספר המצוינים (מכיר רק את הדיסק "הו הו", אבל הוא מעולה) וזהו בערך...

הגיע הזמן שגם אני אציג עצמי...

שלום לכולם, אני דודי המנהל השני של הפורום, יחד עם פורום זה אני מנהל פורום נוסף בתפוז, פורום מד"צים - 508 אני בן 15, תלמיד כיתה י´, גר בישוב מיתר ו...
זהו נראה לי... טוב אני רק אציין שאני מעריץ של היהודים
יום טוב ושנה טובה!
- דודי

rainbowgirl

New member
עכשיו תורי

אני קורל בת 13 מבאר שבע. המ... אני בכיתה ח´. רשמתי למעלה איזה להקות אני אוהבת. שנה טובה

maayan15

New member
היי

אני מעיין...בת 15... מפ"ת אוהבת את שייגעצ, משינה, החברים של נאטשה, כנסיית השכל, מוניקה סקס,ירמי קפלן, אינפקציה, עברי לידר....בטוח שכחתי 30 להקות...... מוזיקה חוץ מרוק ישראלי....רוק לועזי.....רובים ושושנים, פינק פלויד, בוב דילן וכו´.... מה אני שומעת כרגע?...טוב...זה התחיל בסוף של השיר "אלה" של היהודים...נמשך ב"אלטעזאכן" של אינפקצייה והסתיים ב"אנה" של משינה..... שתהיה לכם שנה טובה ומתוקה....

king kazabubu

New member
חחחח

רובים ושושנים... את אולי יודעת איפה אני יכול למצוא אקורדים לשיר dont cry tonight ודרך אגב כדאי לך לנסות לראות את הקליפ של זה בשילוב שלו עם דרגון בול זי קוראים לקליפ dont cry vegeta אחלה קליפ

Shani5

New member
../images/Emo9.gif היי

אז אני שני בת 14 מירושלים.... אני אוהבת בעיקר את- עברי לידר פורטיס סחרוף אביב גפן מוקי מוניקה אינפקציה משינההההההה (ואת יובל בנאי בפרט) חמי רודנר נמרוד לב אממ מי עוד? שרון חזיז... אה אה אה והכי הכי חשוב- היהודים!!!!!!! אח איזו להקה!!!! וזהו בערך....

maayan15

New member
לא....

אני מחפשת בעצמי... יש לי אקורדים לKNOCKING ON HEVEN´S DOOR אבל...לרוב העולם יש אותם.... אני ייחפש את הקליפ....

shlulit

New member
הנה לך-

Don´t cry / Guns&Roses {Am, Dm, G, C}*2 {F, G, Am}*4 (מהאתר הזה)

סליידר

New member
../images/Emo124.gifשלום לכולם..!

שנה טובה! נעים מאוד לראות כאן המון אנשים. באמת רעיון ענק לפתוח פורום כזה. אני מניח שאני ישאר כאן בקביעות. אל תדאגו אני לא נושך
. פשוט אני לא מכיר הרבה חבר´ה שאוהבים מוזיקה ישראלית. הרוב פשוט שומעים MTV כל היום
. אני התחברתי השנה למוזיקה ישראלית ובראש ובראשונה אני אוהב בטירוף את פורטיס. עוד אמנים שאני אוהב: אביב גפן עברי לידר ברי סחרוף דן תורן שלמה ארצי (רוק..?) כנסיית השכל יזהר אשדות חמי רודנר טל שגב אגב, מישהו שמע על אנולה ג´יי? להקה צעירה חדשה עם הלהיט ´בגידה´? פשוט תגלית חדשה מצוינת. בהזמנות אני יביא פה לינק (חוקי!) באמפי3 ל3 שירים שלהם שהם פרסמו ב´במה חדשה´. כרגע אני שומע את "שרון מולדאבי - כנפיים". מאוד אהבתי את הרעיון להכניס אתזה להודעה. נשמע מדליק. טוב חבר´ה, כבר נשתמע. שנה טובה לכולם ושמרו על עצמכם!

November rain

New member
אממ.. אז עכשיו אני :)

אייל, בן 19 בקרוב, חייל, מעומר ( ליד ב"ש ). אהה.. רוק ישראלי? בשתי מילים : כנסיית השכל! משינה האגדית והלהקה הטובה ביותר שקמה בארץ, החברים של נטאשה, היהודים, המכשפות, אהוד בנאי, מיכה שטרית וכל שאר דומיהם שכבר פירטו.. אבל אין כמו כנסיית השכל :) מלבד רוק ישראלי.. הרבה מאוד סגנונות, אבל בעיקר מטאל. שנה טובה :)

ששששששששלום!

דביר בן 14 ועוד מעט 15 מנשר ליד חיפה! אני לא יכתוב להקות כי אני אוהב הכל! ואת כל מה שאנשים כאן כתבו! ונ.ב: יש לי משפחה בעומר, ובזמן האחרון אני מכיר עוד, ועוד אנשים משם....

בוקר טוב../images/Emo42.gif

לילה טוב בשבילי כי אני עוד מעט הולכת לישון
ואחרי שוטטות בתפוז פתאום ראיתי את הפורם החדש!! אז דבר ראשון-מזל טופים!! ודבר שני- היי לכולם אני לי ואני שומעת רוק ישראלי (בין היתר
) אז אממ כולם לשרשר שלי ברוכות באות!
אה וכמובן- שנה טובה!!

king kazabubu

New member
בוקר טוב ובוקר אור!

ברוכה הבאה לפורום. נקווה שתהני ממנו ושנה טובה!

Synthetic mE

New member
בוקר...

שמי גיתית ואני בת 16 מרחובות ואני לא שומעת הרבה מוזיקה ישראלית, אבל יש יחידי סגולה כמו המכשפות, מעט איפה הילד, משינה, רוקפור וזהו אני חושבת...

מצטרפת לפורום...../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

בתור המעריצה מספר אחת של יזהר אשדות, תיסלם וברי סחרוף [אביב גפן נחשב...?
] אז מזל טוב למנהל, באמת פורום טוב פתחו פה.
שיהיה לך בהצלחה..ותשמעו המון רוק ישראלי, כי אנחנו עושים את זה הכי טוב. באהבה, דנה.

Dror Lavie

New member
שלום שלום! הצטרפתי לפורום! יאללה אז

מזזזזזזזזזל טוף!!!!

למעלה