עכב ריבוי משתמשים חדשים...

שלום לכולם , שנה טובה!

מאד מתרגש מפתיחת הפורום , הרבה זמן חיכיתי לו. קוראים לי גור , בן 15 , מאד אוהב רוק ישראלי , נוטה לישן , כגון: אריק איינשטיין , שלום חנוך , תיסלם , כוורת , תמוז , דני ליטני , דיויד ברוזה , מתי כספי. כמו כן אני גם אוסף תקליטים , אז מי שמעוניין או מתעניין , מוזמן ליצור קשר. שנה טובה לכולם וחג שמח!

lide

New member
טוב חג שמח, ושנה טובה../images/Emo13.gif

יופי של פורום.

tali_le

New member
שלום לכולם

אני טלי בת 19 גרה בבת חפר (קרוב אליך גל) כרגע לפני גיוס וחיה בתפוז במשרה מלאה (מנהלת 3 פורומים וכותבת בעשרות) בהצלחה לפורום הזה - הגיע הזמן שיפתחו פורום כזה בתפוז... טלי

missundaztood

New member
היי../images/Emo13.gif

אני הגר מאיזור השרון אני מצטרפת אליכם... ו...זייהו אה, וכמובן שאני אוהבת רוק ישראלי....

La Gamba

New member
אני.....

אני בני-גמבה. מתחיל בי´ השנה. אני מעדיף את משינה ומוניקה סקס... עכשיו אני שומע את ה"חדר האינטימי שלי" מהדיסק השלישי של תערובת אסקוט (סוף עונת התפוזים).

t@li

New member
הייא :)

היי, אני טליה, בת כמעט 16 מירושלים ה
.. הממ...הממ.. טוף, אני לא מבינה בגרוש ברוק ישראלי, אבל ממש מקווה שזה ישתנה, כי יש פשוט ככ הרבה שירים יפים לגלות..
בינתיים אני פה.. מקשיבה ומנסה לאמץ כמה אמנים חדשים..
אם יש לכם המלצות ל´מתחילה´ אני אשמח לשמוע..
ושנה טובה לכולכם! |

yuli c

New member
הייתי ממליצה לך...

להתחיל עם שני הדיסקים הראשונים של היהודים "מציאות נפרדת" ו"היהודים" שהוא לדעתי הדיסק הכי טוב שיצא להם...

t@li

New member
את הראשון יש לי ../images/Emo9.gif

ואת השניים האחרים יהיה לי עוד מעט, אז תודה על החיזוק

casperit

New member
אממ

טוב אני ממליצה לך על הדיסק הו הו של הקספרים (מופע הארנבות של ד"ר קספר) יש גם את הראשון שלהם (מופע הארנבות של ד"ר קספר) שהוא הרבה פחות טוב ויש את השני שאין לי אותו כי זה דיסק שנכשל ואין אותו יותר חוץ מבמקומות מיוחדים שאין לי מושג איפה הם... יש עכשיו מארז של הראשון+השלישי אפילו בטאוור רקורדס, שווה. (הו הו זה דיסק שולט!). כדאי לך גם את פצעים ונשיקות ויחסים פתוחים של מוניקה סקס שהם שניהם דיסקים מצוינים! מלאמלא שירים מעולים. האמת היא שגם אני לא משמ מבינה ברוק ישראלי, אבל מהפורום הזה אני אלמד:) אז בקיצור: הו הו של אהובי-מופע הארנבות של ד"ר קספר הזלי"ם ופצעים ונשיקות ויחסים פתוחים של מוניקה סקס. יעל

גמאני אוצההה להמליץ!! ../images/Emo9.gif

אם לא אכפת לך, אני אמליץ על מעט דיסקים ועל הרבה שירים בודדים.. דיסקים "הו הו" של מופע הארנבות של ד"ר קספר "מציאות נפרדת" של היהודים (אחד מהדיסקים הגדולים..
) "פצעים ונשיקות" של מוניקה סקס (החדש פחות טוב..
) "החברים של נטאשה" - האוסף הכפול "איפה הילד" - אם אני זוכרת נכון יש גם אוסף מדהים
) שירים יש המון שירים מדהימים שלא צריך לקנות דיסק שלם.. מופע הארנבות של ד"ר קספר - השיר שלי היהודים - אלה היהודים - שחק אותה היהודים - עוד ארון אחד מוניקה סקס - פצעים ונשיקות מוניקה סקס - איש קש מוניקה סקס - גשם חזק (לא אוהבת את "מכה אפורה"..
) החברים של נטאשה - עוד נגיעה החברים של נטאשה - על קו הזינוק אינפקציה - בקבוק עליי אינפקציה - אלטעזאכן אינפקציה - עין הנמר (ג-א-ו-נ-י!
) אינפקציה - ככה מפנקים אינפקציה - נקרופיל אינפקציה - טניס איפה הילד - מישהו שומע אותי איפה הילד - לבן בחלום שחור איפה הילד - השמיים הגבול איפה הילד - נפלת חזק איפה הילד - רק בשביל לקבל חיבוק בנזין - התחלה חדשה בנזין - יום שישי את יודעת תיסלם - לכי ילדה אבודה תיסלם - רדיו חזק תיסלם - כשאת בוכה את לא יפה תערובת אסקוט - החדר האינטימי שלי ירמי קפלן - על הריצפה ירמי קפלן - הפעם הראשונה ("הפוך") ערן צור - תשלח לי שקט ערן צור - תמונה אימפרסיוניסטית ערן צור - סקס אחר עברי לידר - תמיד אהבה עברי לידר - ספרד עברי לידר - האנשים החדשים עברי לידר - בתי קפה משינה - רכבת לילה לקהיר משינה - אנה משינה - הכוכבים דולקים על אש קטנה משינה - בן המלך משינה - שלח לי מלאך כנסיית השכל - היינו עושים אהבה (ש-ו-ל-ט!
) כנסיית השכל - למיה יש אקדח כנסיית השכל - תגידי שטוב דנה ברגר - לומדת לעוף דנה ברגר - עד הקצה דנה ברגר - מחכה לו מאיר אריאל - אגדת דשא מאיר אריאל - צליל מכוון ברי סחרוף - עוד חוזר הניגון ברי סחרוף - עבדים אביב גפן (
) - אור הירח (מ-ה-מ-ם!) אביב גפן - מלאך אביב גפן - שיר עצוב אביב גפן - המכתב אביב גפן - עונות אביב גפן - אמא תראי אביב גפן - בוקר טוב איראן אביב גפן - עליסה קורין אלאל - זן נדיר מממ.. לא הזכרתי את הבנאים, את שלמה ארצי ועוד ועוד..
לא משנה, מקווה שזה מספיק (זו התחלה טובה
)..

הייי!!!!!! אני רוצה!

אז ככה- בשבילך, שיהיה משהו בסיסי- את חייבת אךת שני הדיסקים הבאים אצל בבית: "נגיעות"-של ברי סחרוף
"הופעה חיה בהארד רוק קפה" של יזהר אשדות.
עכשיו -למה?
כי-ככה!

yuli c

New member
מאוד מומלץ

הדיסק "נגיעות" של ברי סחרוף כמו שאמרת... וגם האחרון שלו "האחר"

lide

New member
קודם כל יפה שאת אוהבת לכתוב.

אבל אבל על אוספים לפי דעתי אני הייתי ממליץ. את האוסף של המכשפות.

-אלה-

New member
אני ממליצה לך...

כנסיית השכל תנסי לשמוע את הדיסקים שלהם לדעתי כל השירים שלהם טובים... חוץ מהם יש כמובן עוד להקות טובות אבל אם כבר להתחיל עם משהו תתחילי עם כנסיית השכל... גם אני ישמח על המלצות של עוד להקות זמרים אני גם לא הכי מכירה את כל הרוק הישראלי תמיד נחמד להכיר עוד דברים חדשים....

t@li

New member
../images/Emo51.gif לכוווולם! ../images/Emo9.gif

ממש תודה אנשים... חיממתם לי את ה
.. (איך נהיה כזה אחלה פורום עוד לפני שהוא התחיל?
) אזהו, נראה לי שאני אתחיל מהיהודים ומוניקה שאני כבר מכירה בערך, אמשיך לברי (ששמעתי שהוא מייעולה), כנסיית השכל, המכשפות (שנשמעות לי פסיכיות קצת
) ונראה לאן נגיע אחרי זה.. שוב תווודה לכולם, ואם מישהו רוצה להוסיף אני אשמח..

BlackRose

New member
../images/Emo13.gifהיילו פיפלס!../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif

קוראים לי דניאל, אני בת 14 מחיפה ו...אני שומעת רוק ישראלי, כמה שיותר יותר טוב. המועדפים שלי הם: אביב גפן מוניקה סקס החברים של נטאשה שייגעצ היהודים אינפקציה איפה הילד יש עוד, עוד הרבה.. זה מה שעולה לי בראש כרגע. מקווה שנכיר קצת יותר טוב=) טה טה לבנתיים!

BlackRose

New member
להמשיך?../images/Emo141.gif

נזכרתי כמה רבים וטובים שכחתי... כנסיית השכל, משינה, מופע הארנבות, סדרני הדשא, נמרוד והבודדים, המכשפות וענבל פרלמוטר כאחת.

TkTk

New member
היי לכולם! ../images/Emo103.gif

אני תמר, בת 15 מקיבוץ ליד חיפה.. אחלה שיש פורום כזה, ונראה לי שאני אשרוץ פה הרבה. אז.. היי!

אלוהה!../images/Emo9.gif

אני שירע, אני בת 14 ו.....זהו בערך אני ממש אוהבת את מוניקה סקס,עברי לידר,שייגעצ,משינה,ברי,פורטיס,היהודים ו...גם את השירים של אביב
נראה לי שזה יכול להיות אחלה פורומ
אז....בהצלחה!

למעלה