עכשיו זה רציני-כנסו

ג ב ש ו ש

New member
עכשיו זה רציני-כנסו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

תראו...לפני ימים אחדים פירסמתי תקנון
בהתחלה באמת כולכם הלכתם לפי החוקים שלו,אבל אחרי כמה ימים הכל משתנה
אני לא מבין בכלל למה..
אתם לא אוהבים שהפורום מסודר ואין הודעות זרוקות פה ושם
אתם רוצים שתמיד יהיה בלאגן
אני כל 5 דק' נכנס לפורום ואשכרה כל 5 דק' יש הודעה חדשה שפותחים. למה לא לשרשר
יש אפשרות של נ"ש-ניצול שירשור
יש אפשרות של שירשור אוף
אם יש שאלות יש את שירשור השאלות המיוחד,ואנשים פותחים פה כל רגע הודעה עם שאלה אחרת. אנשים שלא קבוע בפורום אני עוד מבין אותם,אבל אתם שמלווים את הפורום כמעט שבוע מההתחלה שלו למה לעשות ככה
מנהל אחר או מנהלת אחרת היו כבר מוחקים הודעות ואני לא רוצה למחוק הודעות אז אני כבר מתחנן בפנייכם לשרשר ונהגוג לפי כללי התקנון אני לא רוצה להתחיל למחוק הודעות,ואל תקחו את זה כאיום כי אני לא רוצה שתחשבו ככה.. באמת אתם אחלה חבר'ה אז בבקשה תפנימו את ההודעה

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif צודק!

אנשים!! תשרשרו!!! לא צריך לפתוח על כל דבר קטן הודעה חדשה... חבל..
ולגבי נשארת העבודה לצמצם את הכל...

ג ב ש ו ש

New member
בדיוק כך נעמה../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

נכון שחלק מהתפקיד שלי זה לשרשר ולסדר את הפורום אבל זה קורה גם בתדירות כזו גבוהה שזה לא יתכן.. אז בבקשה אנשים תיקראו ותלכו לפי ההראות

../images/Emo45.gif../images/Emo48.gif

זה באמת מעצבן כתבתי גם הודעה דומה כזאת בפורום אחר..

צודק 200%

אני בכל מקרה לא נראה לי שעשיתי מעשה כזה, אם עשיתי אבקש שתגיד לי אבל לא נראה לי ששכחתי משהו

ג ב ש ו ש

New member
יופי,אתם חושבים שאני צודק אז../images/Emo88.gif

אנא מכם תלכו לפי תקנון הפורום בבקשה
מקווה שלא נצטרך לכתוב ולנעוץ הודעות מסוג זה

סוכריה16

New member
אנשים אני בוכה פהה

היה פיגוע בקניו\ן השרון בנתניה! וההורים של חברה שלי עובדים שם1! וכל יום שלישי הם נוסעים לשם כולם! בקיצור.. רשום לה במסן שהיא בקניון! ובבית היא לא עונה!! ואני ממש לחוצה!! :( היא ממש החברה הכי הכי טובה שיש לי!!!

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif תתקשרי לפלא' או משו...

ואל תילחצי!! תירגעי.. אולי את סתם דואגת... ואממ....... תגידי תהילים!!! מקווה בשבילך שהכל בסדר, ואת סתם דואגת...!!

סוכריה16

New member
אין אני וחברה שלי מנסות

בבית לא עונים. במסן היא לא עונה. וכל יום שלשישי סבא וסבתא שלה לוקחים אותה ואת אחים שלה אז הניק שלה במסנג'ר זה "בלה בלה בלה.. בקניווןןן" אין.. גם בפלא לא עונים!@!! תודה חמודות! אני מקווה שהכל בסדר...

סוכריה16

New member
הנה היא ענתה!../images/Emo6.gif

היא אמרה שהיא הייתה שם בקומה השנייה! ולאף אחד ממי שהיו איתה לא קרה כלום! איזה מזל! תודה לכולם

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif יוווווו איזה מזל!! ../images/Emo178.gif

מסכנה היא בטח מזה שלחץ עכשיו... איזה מזל היה לה... זה ממש מפחיד מה שקורה במדינה הזאת!

למעלה