עכשיו זה רציני-כנסו

ג ב ש ו ש

New member
אבל את לא מבינה משהו חשוב../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

ברגע שפותחים על כל דבר קטן הודעה חדשה ההודעות הקודמות יורדות יותר מדי מהר לדפים הקודמים ואז אחרים גם לא מספיקים להביע דעה,להגיב או כל מה שזה לא יהיה..
זה חשוב מבחינתי וממש מצער שאת לא חושב ככה. אבל אני שוב אומר אלו הם חוקי התקנון ויש לכבד אותם

LemonLimeLilach

New member
ברור שאני מבינה את זה

אני לא חדשה בתפוז
אבל קודם כל, מה הבעיה ללכת עמוד אחד אחורה ולראות הודעות? פורום שבו מתחלפות הודעות בקצב מהיר הוא פורום פעיל ולדעתי זה דבר ט-ו-ב. אבל בשבילי כל הקטע בלפתוח פורום לסדרה הזאת זה שנוכל לדבר עליהם כמה שנרצה ולא לשמור הכל בשרשור אחד כמו שעשינו בפורום טלנובלות. אחרת, מה הרעיון? נפתח הפורום הזה רק כדי שיהיה עמוד בתפוז שלמעלה כתוב בכחול בולט "רבלדה"? הרי לא בגלל זה פתחת את הפורום...

ג ב ש ו ש

New member
תראי,זה מעולה שהפורום כ"כ../images/Emo88.gif

פעיל ולא חסר מה לעשות בו.. ואת גם לא יכולה להגיד שתמיד אני אומר לשרשר כי זה לא נכון,תמיד אנשים פותחים הודעות עם תמונות חדשות וזה בסדר,אבל אם יש תמונה אחת למה סתם לפתוח הודעה ולא לנצל שירשורים
כשיש סקרים בכייף שיפתחו.. כשיש חדשות וכל זה.. אני יודע מה אני אומר באמת..

eveligne406

New member
לדעתי את צודקת..

לא בהכל, אבל.. יש משהו במה שאמרת. חוצמזה שאם אנחנו נשרשר כל דבר קטן לשרשור של אוף אז נוצר מצב שאף פעם לא עונים על השאלות או על הנצל"שים או מה שזה לא יהיה יש יותר מדי בתוך שרשור אחד... אי אפשר לשמור על סדר מוחלט...

ג ב ש ו ש

New member
כנראה שלא ממש הבנת../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif

לא אמרתי שכל דבר צריך לשרשר וגם לא הכל לשירשור האוף
שירשור
מיועד אך ורק לדברים שלא קשורים לנושא הפורום במקרה הזה זה רבלה
ואם את שואלת שאלה בישרשור שאלות ובקשות תאמיני לי שיקראו גם אם הוא מלא מדי
וחוצמזה אני יפתח לעיתים קרובות שירשור שאלות,תמיד שאחד יהיה מלא מדי יפתח אחר.. אם קצת הבנה ואמונה הפורום יכול להיות מסודר מאוד וזה הכי נוח לגלישה

למעלה