עכשיו זה רציני-כנסו

ג ב ש ו ש

New member
OMG דיקלה לא להילחץ../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

תחכי קצת אולי גם היא מהלחץ לא שומעת את הפלאפון או משהו כזה

soy rebelde

New member
דיקלה, אל תילחצי..

בטח יש קריסה של הפלאפונים וכנראה בגלל זה היא לא עונה.. ואולי היא בכלל בדרך הבייתה, אל תבכי

s h a r o n 7

New member
את יודעת שאני דאגתי לך?!../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif

כאילו ניסיתי להתקשר אליך לפלאפון, וכרגיל- לא ענית הייד פארק קרס לא היית פה וגם לא בפורום טלנובלות
אלוהים יעזור לך תשאלי את גל! דיברתי איתה ושאלתי אם היא יודעת משו
עמה עמה עמה עמה

סוכריה16

New member
חח כן! איזה מותק!

לא נראה לך שהיה לי זמן לקניון!? רק חזרתי בחמש ו...
תודה חמודה חחח.. דיי זה כבר פעם שנייה שזה קורה שם... אני מקווה שגם אחרונההה!

s h a r o n 7

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif

חחחח אץ ברמת גן עובדת עם אבא שלך?! וגם אני מקווה שפעם אחרונה!! ומאוד מאוד מאוד דאגתי לך!! איך שאמרו נתניה ישר קפצת לי בראש!! העיקר שהכל בסדרר

CrazyAngel1

New member
זה ממש קרוב אליי וזה קניון קבוע שאנ

י הולכת אליו, אני רק מקווה שלא קרה כלום לקרובים שלי או חברות... איך שפירסמו על הפיגוע כל המשפחה התקשרה אלינו לשאול אם אנחנו בסדר ואם אנחנו בבית.. יואוו אני כל כך מקווה שהכל טוב!

סוכריה16

New member
גם את נתנייתית!? איפה את גרה?!

יאא... איזה מפחיד! זה כבר פעם שנייה שזה אצלנו!

CrazyAngel1

New member
לא אני לא נתניינית אבל אני קרובה לנ

תניה, אני מעדיפה לא לומר איפה, תסתפקי בזה שזה קרוב אליי וחברה שלי הייתה שם כמה דקות לפני הפיגוע! וואי איזה מזללל גאדדד כמעט התעלפתי

סוכריה16

New member
חח אוקיי סליחה על החדירה לפרטיות

ואני דיי יודעת למה התכוונת חחח... שמעת תפיצוץ?!?! חח .. זה באמת מלחיץ! חברה שלי אמרה שכזה הם שמעו תבום.. וזה היה ממש ממממממממש ענק ואז בת דודה שלה עשתה לה בצחוק "פיגועעעעע" ואז בשנייה כל הקניון התרוקן והם הבינו שזה פיגוע!

moranstf

New member
דיקלה!!

את לא יודעת!!את פשוט לא יודעת כמה דאגתי לך!!! הייתי בעבודה ופתאום אני שומעת שאומרים שהיה פיגוע התחלתי להתעצבן ולקלל ערבים אני שואלת את המנהלת שלי איפה היה פיגוע היא אומרת לי בנתניה יוווווווווווווווווווו הלב שלי מת רציתי להתקשר אלייך ולא היה לי איך אני כולי לחוצה שלא קרה לך כלום ולא ידעתי שזה היה בקניון ואני יודעת שאת חוזרת עוד מהעבודה!! יו התחלתי להשתגע להתעצבן על אנשים בטלפון!! ועכשיו אני רואה שאת פההההה והייד פארק מת נפטר ז"ל ושיגעתי את חבר שלי כי לא ידעתי מה איתך1!! מזלללללל אני אוהבת אותך!

bigmomentom

New member
לדיקלה

תודה לאל שהכל נגמר בשלום. מצטערת שנאלצת לעבור את הסיוט הזה של חוסר הידיעה. הרגע התעוררתי אחרי קריסת מערכות טוטאלית (מאתמול ב-18:00) ואפילו לא ידעתי שהיה פיגוע...

../images/Emo16.gif בפיגוע בנתניה

מחבל מתאבד בתוך מכונית תופת... 2 הרוגים ו30 פצועים בינתיים...

שימו ערוץ 2 מראים את אבי וג'ולי

וקרן ועדלי הם מדברים על רצים לדירה 2 למי שמעוניין!

bigmomentom

New member
נא להתחשב בגבי ולשמור על הסדר

זה פועל לטובת כולנו. תשתדלו לנצל"ש כמה שיותר!

THE HELL BOY

New member
צודק גבי. והערה אליכם../images/Emo87.gif../images/Emo26.gif

אתם צריכים ללמוד לכבד את המנהל שלכם, את הפורום שלכם, ואת עצמכם. בזה שאתם פוגעים בתקנון זה בעצם "אה... אוקיי."- כלומר- זילזול בתקנון ובעצמכם. מה הכוננה זילזול בעצמכם- נפתח לכם פורום לטלנובלה שאתם אוהבים. תכבדו את עצמכם ותשרשרו בצורה נכונה. רק שרשור נכון יביא אותכם רחוק. וסליחה שזה נשמע תוקפני וכאילו אני לא שייך לפה

soy rebelde

New member
תגובה לדברייך ../images/Emo26.gif

אני חושבת שרובנו כאן מכבדים מאד את המנהל שלנו, את הפורום שלנו וכמובן אותנו.. "רק שרשור נכון יביא אותכם רחוק"
ובקשר ל"וסליחה שזה נשמע תוקפני וכאילו אני לא שייך לפה"- הבנתי את הכוונה שלך ולכן זה לא נשמע לי תוקפני [אולי רק כדי פעם הבאה לא להכליל את כל אנשי הפורום..] ואתה מוזמן לבקר פה יותר

LemonLimeLilach

New member
כנראה אני היחידה שלא מסכימה

אני חושבת שצריכים להתרגל לעובדה שזה פורום רבלדה ולא פורום טלנובלות. בפורום טלנובלות היינו צריכים להצטמצם לשרשור אחד בלבד, אבל הפורום הזה מוקדש כ-ו-ל-ו לרבלדה. אם מישהו רוצה לפתוח הודעת סגידה לפונצ'ו או לדולסה - זה לגיטימי לגמרי, ולא צריך לשרשר את זה לשומקום. בשביל זה הפורום הזה נמצא, בשביל הסגידה הזאת. בפורומים כאלו שמיוחדים לדבר אחד בלבד אפשר, רצוי ולגמרי הגיוני לפתוח המון הודעות. הודעה של תמונות חדשות, הודעה על ראיון שמישהו עשה, הודעה עם איזה סרטון ספוילר, הודעה עם "איזה יפה כריסטופרררררררררררררררררררררררררר
". ככה זה צריך להיות! כן, זה טיפשי לפתוח שני שרשורים ביום על אותו נושא. אז כן צריך לשרשר. למשל אם מישהו פתח שרשור של תמונות חדשות של פונצ'ו, ולי יש תמונות חדשות של אנהי. אז אני אשרשר. אבל כל היתר? ממש ממש לא.

למעלה