עכשיו חזרתי מההופעה של 51 % !!!

ותוסיף אותי,

שלא הפסקתי לחפור לו כמה הוא דומה לצ'ה. ועכשיו נזכרתי שמישהו שאל את חסיד לפני שההופעה התחילה אם הוא אח של אבי הגדול

Wakizashi

New member
ועל זה נאמר -

[eminem] Got bitches on my jock out in East Detroit Cause they think that I'm a motherfuckin Beastie Boy {*wolf whistle*} So I told em I was Mike D They was like, "Gee I don't know, he might be!"

Strike-A

New member
תודות

חבר'ה, עשיתם לנו את החיים ביום שני. בחיים לא ציפינו שיבואו כ"כ הרבה אנשים (ולכן המתנה כ"כ ארוכה בכניסה - מתנצלים). בספירת הכרטיסים הגענו לסביבות ה-500 איש שבאו ושמו מכספם כדי להנות מהיפ הופ (וגם לקבל אלבום בדרך). ראיתי שם פרצופים שלא ראיתי בערך משנת 2000, ילדי פורום עוד מימי IOL (ריספקט גרש...). היה מדהים לראות אותכם, באיזשהו שלב הרגשתי שחזרתי 6 שנים אחורה. אז תודה לכל אחד ואחת מכם, אין לכם מושג כמה אנחנו מעריכים את זה. רק חשוב שתבינו, בשביל שנוכל להמשיך ולייצר אלבומים, בשביל שנוכל להמשיך ליצור מוזיקה, אתם חייבים להגיע להופעות - זה הדלק של הפרויקט (ופרוייקטים עתדיים). אנחנו הגענו למצב בו נסענו על אדים כלכליים. כמובן שהיום אחרי ההופעה אנחנו נוסעים לחופש לתאילאנד לשבועים :) בקשר לכל אותם אנשים שנבצר מהם להגיע להופעה, או שלא מתים על הופעות באופן כללי אך הם רוצים לשים את הידיים המטונפות שלהם על האלבום, אנחנו בימים אלו מנסים לחשוב על פתרון יצירתי.

The Rattlesnake

New member
../images/Emo207.gif עסק שחור והחיבור

מישהו הקליט את הספיישלים? או את את הפרסיטליים?

Instinctive

New member
איפה אפשר לראות הופעות עתידיות

פרטים יאני חיפשתי באתר שלכם ולא מצאתי :{

Strike-A

New member
הופעות עתידיות

אנחנו כרגע סוגרים עוד הופעה (כנראה לא בת"א). הבעיה היא שטאבו הולך בקרוב מאוד למילואים ל-28 יום, כך שאתם מבינים שזה יוצר בעיתיות מסוימת.

skretch

New member
אפשר לתכנן דברים בעתיד

ולגשש ולבדוק מקומות אחרים להופיע בהם, ולא רק במרכז הארץ...

תודה

זה משהו בסיסי, תודה לכם! אם יש משהו שהתגעגתי אליו בשנתיים ומשהו האחרונות שלי בצבא זה לראות היפ הופ 100% במיטבו... מעבר לכמה הופעות קטנות בבומבמלה שרק גרמו לרצות לשמוע עוד ועוד לא ראיתי עוד היפ הופ אמיתי כמו זה. אני לא אנסה לזיין את השכל יותר מדי, רק אומר שבשנה האחרונה היפ הופ כמעט ולא זרם אצלי בדם, לא היה מספיק לא ראיתי, לא שמעתי... ופתאום לראות את כל האנשים מהעבר, את ה51% אחוז היפ הופ במיטבו, זה יותר מסתם בילוי טוב ללילה של יום שני. זה לגלות שוב הצדדים שאהבת ונעלמו לך. קיצר חבר'ה, תודה נ.ב. לא יודע מי היה הסאונדמן אבל באמת שהוא הוריד מרמת ההופעה בהרבה

לא האמנתי שהם ירימו כזה דבר.

את דבריי על שני בלילה הם כבר קיבלו, ובענק ;) אני רק אומר גם כאן, שהחבר'ה נתנו מעצמם מעל ומעבר וראו את זה בבירור לאורך ההופעה עצמה, בקהל (הכמות ו-האיכות) ובכל כיוון אפשרי אחר. מעריכה אותם יותר מהרבה אחרים בזכות הרבה הרבה דברים שמזמן נעלמו מפני השטח במוזיקה כאן בארץ. שנים של קריעת תחת ועבודה כל כך קשה, פיזית ונפשית, השתלמה להם בגדול - וביום שני ראו את זה. טוב, די... אז קיצר! הנה תמונות מההופעה. אין הרבה יותר מזה כי מסתבר שלא הייתי שם יותר מדי זמן, אז זה מה שיש. הקדמה למה שהקובץ כולל - בדרך...

למעלה