עכשיו, כשהתוצאות בידיי...

עכשיו, כשהתוצאות בידיי...

נעבור לשלב הבא!!! אני לא הולכת לפרט הרבה על התוצאות הקודמות, אני רק אגיד שבמקום הראשון בינתיים השיר "מישהו" ניצב, כיוון שכולם בחרו בו. (9 הצבעות!) אל תדאגו, דברים אינם סופיים, אנחנו עוד נחזור לדיסקים האלה. בינתיים נעבור לששת הדיסקים הבאים ברשימה שהם... באה מאהבה שם ומאוד לא פשוט לחכות עד לאן שהלב לוקח איזו מין ילדה געגוע השלב הזה יסתיים כמו השלב הקודם, ביום שבת בערב, בסביבות השעה הזו. אז הנה הם באים. ובבקשה, לא להרוג אותי, לא אני אחראית על סדר השירים באלבום, תפנו להפקה!
מת-חי-לים! (ויש לי הרגשה שזה הולך להיות הרבה יותר כואב...)

"באה מאהבה"

"הוא הולך ממך" מול "באה מאהבה" "רחבת הריקודים" מול "שירה" "שבתות וחגים" מול "פחד" "סוף לסיפור" מול "עוד על אהבה"

0mroosh

New member
../images/Emo41.gif

"באה מאהבה" "רחבת הריקודים" "שבתות וחגים" "סוף לסיפור"[!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111].

gilishai

New member
הבחירות שלי

הוא הולך ממך שבתות וחגים שירה סוף לסיפור

YA2007

New member
ה-אלבום! ../images/Emo6.gif

*"באה מאהבה" *"רחבת הריקודים" *שבתות וחגים" *"סוף לסיפור"

venustudent

New member
האהבות שלי

באה מאהבה רחבת הריקודים שבתות וחגים סוף לסיפור

"שם" (ועוד משהו)

"שם" מול "נשים יושבות בחדרים" "ללב אין מין" מול "כשיבוא ילדי" "קרוב אליי" מול "משנה לשנה" "רעידת אדמה" מול "אפריקה" ופה יש כבר משהו נוסף.. בגלל שיש שיר תשיעי, הלא הוא "ואח"כ תבוא שלווה" אתם יכולים לבחור שיר אחד שאתם מעניקים לו חסינות, ולשים במקומו את ואחר כך תבוא שלווה (אם למשל יש שני שירים שאתם מאוד אוהבים) מי שלא הבין כל כך, שיפנה אליי במסרים.

לכולם

שם כשיבוא ילדי משנה לשנה רעידת אדמה ואפריקה. (נתתי חסינות לשיר הכי טוב בדיסק - רעידת אדמה)

gilishai

New member
חוץ מנשים יושבות בחדריהן

כל שאר השירים לא שווים בחירה הם פשוט לא מספיק טובים לעומת שאר התקליטים

YA2007

New member
"שנינו בני שם"../images/Emo168.gif

1. "שם" 2. "כשיבוא ילדי" 3. משנה לשנה" 4. "רעידת אדמה"

למעלה