עכשיו, כשהתוצאות בידיי...

zoharrr1

New member
הבחירות שלי

למחרת באהבתנו עשה שיהיה לי קל נוסע סמוי אני משם

"עד לאן שהלב לוקח"

"כאן החיים שלנו" מול "טיול בשדירה" אלו הם שני השירים היחידים החדשים בדיסק ולא המחודשים. אני יודעת שכתבתי "לילה" לפני שבועיים, אבל... זה גם חידוש.

"איזו מין ילדה"

"איזו מין ילדה" מול "חוזרת" "אישה בגילך" מול "ליבי אומר" "פעם" מול "ילדה קטנה ביער" "קצת שקט" מול "תן לי" "זה הרוח" מול "את הכל אזכור" יש לי הרגשה שדנה הולכת להרוג אותי...

../images/Emo11.gif

למה את אומרת דבר כזה ?
אפשר לבקש סליחה מהשירים קודם ? אוף, הבחירות האלה זה לא כיף בכלל. "איזו מין ילדה" (אי אפשר לתת חסינות ל"חוזרת"?) "אישה בגילך" "פעם" "תן לי" "את הכל אזכור" (אוףףףףףףףףףףףףףףף אני רוצה גם את "זה הרוח")

נהדרת

חוזרת (כן, כן, אני יודעת שכולכם אומרים עכשיו "וואט דה ***?!" אבל כן, אני מעדיפה את חוזרת) אישה בגילך פעם תן לי זה הרוח (צריך לתת לצוף כבוד
)

YA2007

New member
איזה אלבום משובח ../images/Emo13.gif

1. "איזו מין ילדה" 2. אישה בגילך" 3. "ילדה קטנה ביער" 4. תן לי" 5. "את הכל אזכור"...

zoharrr1

New member
הבחירות שלי

חוזרת אישה בגילך פעם קצת שקט את הכל אזכור

"געגוע"

"געגוע" מול "הרגע שלפני" "ברנדי וג'יאטן" מול "אמבולנס האהבה" "בך לא נוגע" מול "גלקסיה" "בשביל זה" מול "לא לסגור" "דמעה" מול "נמש על השמש" "סיפור מותם של עלמה ועלם" מול "אם בוא" *אייקוןצורחבבכי*

עוד בחירות קשות ...

"הרגע שלפני" "ברנדי וג'יאטן" "בך לא נוגע" "בשביל זה" "דמעה" "סיפור מותם של עלמה ועלם"

למעלה