ה"שמות" שלי שם משנה לשנה רעידת אדמה
ט טפשונת שכמותי New member 31/12/06 #4 "ומאוד לא פשוט לחכות" "תמונה" מול "למחרת" "באהבתנו" מול "קח" "עשה שיהיה לי קל" מול "נעמיד פני יתומים" "נוסע סמוי" מול "הגננים היום עצובים" "אני משם" מול "בגן מוקסם"
"ומאוד לא פשוט לחכות" "תמונה" מול "למחרת" "באהבתנו" מול "קח" "עשה שיהיה לי קל" מול "נעמיד פני יתומים" "נוסע סמוי" מול "הגננים היום עצובים" "אני משם" מול "בגן מוקסם"
C clevelandrocks New member 31/12/06 #10 אני שלישי תמונה באהבתנו נעמיד פני יתומים הגננים היום עצובים אני משם
א איזו מין ילדהה New member 31/12/06 #20 בחירות קשות!!!! "תמונה" "באהבתנו" "עשה שיהיה לי קל" "הגננים היום עצובים" "אני משם"
0 0mroosh New member 31/12/06 #26 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifזה כל כך חסר פואנטה ורע../images/Emo7.gif "תמונה" "באהבתנו" "נעמיד פני יתומים" "הגננים היום עצובים" "בגן מוקסם"! היי, נו ב'מת.
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifזה כל כך חסר פואנטה ורע../images/Emo7.gif "תמונה" "באהבתנו" "נעמיד פני יתומים" "הגננים היום עצובים" "בגן מוקסם"! היי, נו ב'מת.
B BlackMagicSprite New member 31/12/06 #29 רעה../images/Emo7.gif תמונה באהבתנו נעמיד פני יתומים הגננים היום עצובים אני משם
ט טפשונת שכמותי New member 31/12/06 #34 שנה :' (זה קשה) למחרת באהבתנו עשה שיהיה לי קל נוסע סמוי בגן מוקסם
0 0mroosh New member 31/12/06 #38 וואו, את מהממת. כל מי שבחר את "אני משם"- לגרדום! בלי סובייקטיביות וכל השיט.
ט טפשונת שכמותי New member 1/1/07 #39 עומר, אתה מאכזב אותי! זה שיר גאוני. אני משם, זה אחד השירים הכי יפים שיש אני מתה על הקטע הזה של ה... טוב, אין לי שמץ איך קוראים לזרם הזה, אבל זה סגנון אדיר פשוט, אין מה לעשות, בגן מוקסם זה שיר שהוא פשוט אני. פשוט אני.
עומר, אתה מאכזב אותי! זה שיר גאוני. אני משם, זה אחד השירים הכי יפים שיש אני מתה על הקטע הזה של ה... טוב, אין לי שמץ איך קוראים לזרם הזה, אבל זה סגנון אדיר פשוט, אין מה לעשות, בגן מוקסם זה שיר שהוא פשוט אני. פשוט אני.
0 0mroosh New member 1/1/07 #40 אני מסכים, כמובן אך זה חטא לבחור בין כל צמד שירים, אך לזנוח את "בגן מוקסם"?~?!?!@!@?#!$?!%?@$^&%# הוא השיר הכי מקסים באלבום.
אני מסכים, כמובן אך זה חטא לבחור בין כל צמד שירים, אך לזנוח את "בגן מוקסם"?~?!?!@!@?#!$?!%?@$^&%# הוא השיר הכי מקסים באלבום.
Y YA2007 New member 1/1/07 #50 אני משששם ../images/Emo183.gif 1. "למחרת" 2. "באהבתנו" 3. "נעמיד פני יתומים" 4. "נוסע סמוי" 5. "אני משם" וואו, זה היה קשה....
אני משששם ../images/Emo183.gif 1. "למחרת" 2. "באהבתנו" 3. "נעמיד פני יתומים" 4. "נוסע סמוי" 5. "אני משם" וואו, זה היה קשה....