עלויות מחיה באיזור בוסטון (2018)
אז הנה אנחנו כבר מתחילים להתאקלם ויש לי קצת מספרים למשפחה בת שלוש נפשות (2 ילדים בציבורי ואחד בגן פרטי).
נכון שכל סעיף פה יכול להשתנות אבל זוהי רשימה שיכולה לתת כיוון, אני חיפשתי הרבה לפני שעברנו אבל לא מצאתי משהו מרוכז כזה. אני מקווה שזה יכול להועיל פה למי שמתכנן לעבור ורוצה לדעת כמה זה בערך עולה בחודש.
הבהרות -
רכב ליסינג אחד (כן, זה אפשרי בלי קרדיט היסטורי ובלי דאון!) ורכב אחד שקנינו.
ביטוח לרכבים ללא שמסרנו עבר תעבורתי וביטוחי (מי שנקי יכול בטח להוזיל בכמה מאות דולרים לשנה)
אוכל - אוכלים המון ירקות ופירות (יקר!)
אלה העלויות בחורף, כנראה שבקיץ יהיה טיפה יותר זול בסעיפי החשמל והגז אבל יצצו טיולים ופעילויות מחוץ לבית.
לא הכנסתי טיסות לארץ או נופשים במקסיקו חחח
לדעתי הסעיף המשמעותי שיכול להשתנות זה סעיף הדיור. כל השאר אמור להיות די דומה.
המחירים בדולרים לחודש
דיור ?
ליסינג לרכב 200
ביטוח רכבים - 200
סלולר (4 קווים) 140
חימום (משולם בחשבון הגז, יש בתים שמחממים בשמן שהרבה יותר יקר)
חשמל 200
דלק לרכבים 150
אינטרנט 50 (100 מגה)
טלוויזיה 30 (ישראלית בלבד בתשלום)
אמזון פריים 10
קניות בסופר (מזון, חומרי ניקוי, כביסה וכו) 1000
רפואה 450 (עלויות השתתפות לפוליסה מהמעסיק לא כולל ביקורי רופא)
מים (כלול במחיר הבית)
גז 150
גן פרטי חצי יום 1000
חוגים - 250
פינוי שלג (כלול אצלי במחיר)
ארוחת צהריים במשרד 100
שונות (טיפול רכב, מספרה וכו) 300
חשוב למי שמתכנן מעבר לקחת בחשבון שבד״כ התשלום הראשוני להשכרת דירה מצריך 4 חודשי שכירות (ראשון, אחרון, בטחון, תיווך) - צריך לבוא מוכנים לזה.
אנחנו הגענו רק עם מזוודות וקנינו פה הכל כולל הכל, מספה לסלון עד תמונה לחדר - יש הרבה מקומות זולים ובדיעבד יכלנו לחסוך אבל מדובר פה גם על הוצאה של הרבה כסף (מעל 10K) - כמובן שאפשר לקנות יד 2 או לקחת ממי שמוסר ולחסוך עלויות.
מקווה שזה עוזר, מנסה לתרום חזרה לפורום שכל כך עזר לי ללמוד ולהגיע לפה כמה שיותר מוכן.
אז הנה אנחנו כבר מתחילים להתאקלם ויש לי קצת מספרים למשפחה בת שלוש נפשות (2 ילדים בציבורי ואחד בגן פרטי).
נכון שכל סעיף פה יכול להשתנות אבל זוהי רשימה שיכולה לתת כיוון, אני חיפשתי הרבה לפני שעברנו אבל לא מצאתי משהו מרוכז כזה. אני מקווה שזה יכול להועיל פה למי שמתכנן לעבור ורוצה לדעת כמה זה בערך עולה בחודש.
הבהרות -
רכב ליסינג אחד (כן, זה אפשרי בלי קרדיט היסטורי ובלי דאון!) ורכב אחד שקנינו.
ביטוח לרכבים ללא שמסרנו עבר תעבורתי וביטוחי (מי שנקי יכול בטח להוזיל בכמה מאות דולרים לשנה)
אוכל - אוכלים המון ירקות ופירות (יקר!)
אלה העלויות בחורף, כנראה שבקיץ יהיה טיפה יותר זול בסעיפי החשמל והגז אבל יצצו טיולים ופעילויות מחוץ לבית.
לא הכנסתי טיסות לארץ או נופשים במקסיקו חחח
לדעתי הסעיף המשמעותי שיכול להשתנות זה סעיף הדיור. כל השאר אמור להיות די דומה.
המחירים בדולרים לחודש
דיור ?
ליסינג לרכב 200
ביטוח רכבים - 200
סלולר (4 קווים) 140
חימום (משולם בחשבון הגז, יש בתים שמחממים בשמן שהרבה יותר יקר)
חשמל 200
דלק לרכבים 150
אינטרנט 50 (100 מגה)
טלוויזיה 30 (ישראלית בלבד בתשלום)
אמזון פריים 10
קניות בסופר (מזון, חומרי ניקוי, כביסה וכו) 1000
רפואה 450 (עלויות השתתפות לפוליסה מהמעסיק לא כולל ביקורי רופא)
מים (כלול במחיר הבית)
גז 150
גן פרטי חצי יום 1000
חוגים - 250
פינוי שלג (כלול אצלי במחיר)
ארוחת צהריים במשרד 100
שונות (טיפול רכב, מספרה וכו) 300
חשוב למי שמתכנן מעבר לקחת בחשבון שבד״כ התשלום הראשוני להשכרת דירה מצריך 4 חודשי שכירות (ראשון, אחרון, בטחון, תיווך) - צריך לבוא מוכנים לזה.
אנחנו הגענו רק עם מזוודות וקנינו פה הכל כולל הכל, מספה לסלון עד תמונה לחדר - יש הרבה מקומות זולים ובדיעבד יכלנו לחסוך אבל מדובר פה גם על הוצאה של הרבה כסף (מעל 10K) - כמובן שאפשר לקנות יד 2 או לקחת ממי שמוסר ולחסוך עלויות.
מקווה שזה עוזר, מנסה לתרום חזרה לפורום שכל כך עזר לי ללמוד ולהגיע לפה כמה שיותר מוכן.