עלויות מחיה באיזור בוסטון (2018)

Fellowship

New member
טארגט

בכל הפעמים שבדקתי, המחירים בטארגט היו זהים או מעט זולים יותר מאשר באמאזון,
ובד"כ יש בטארגט מבצעים של הנחות/Gift Cards במידה וקונים בכמות מסויימת או בסכום מסויים, ואז זה הרבה יותר משתלם לעומת אמאזון.
במיוחד עבור מוצרים שאין עמם בעיה של תאריף פגות תוקף.

naf86

New member
אמזון זה עניין של נוחות

אני מקבל 5-10 חבילות בשבוע מאמזון. נכון, הם לא תמיד הכי זולים, אבל הם הכי נוחים לדברים שלא צריך דחוף.
&nbsp
היום הלכתי לבייביס R אס. הם סוגרים את החנות באזור בגלל פשיטת הרגל של החברה. אז היה להם מכירת חיסול עד 40% הנחה. אז השוותי כמה מוצרים עם אמזון. אמזון היו זולים יותר או בערך באותו מחיר כמו מוצר בחנות שהיה ב-30%-40% הנחה. לא פלא שחנויות כאלה פושטות את הרגל/נסגרות.
&nbsp

klemiki

New member
הם לא תמיד שולטים במחירים

הכל איזון של נוחות מול מחיר.
&nbsp
אבל לקבל פעם בחודש את כל חומרי הניקוי בבת אחת, נייר טואלט, כביסה מרכך, אפילו שמפו... זה הנוח. אז יוצא לי קצת יותר, לא נורא.

klemiki

New member
יש הכל

הרושם שלך מוטעה.
אין שם את כל המותגים אבל יש להם הכל.
&nbsp
בכלל אצבע אפשר לומר שהם זולים ב 10-20% מוולאמרט.

ilanvag

New member
הרוב הגיוני, כמה דברים נראים נמוכים בצורה מוזרה:

ביטוח רכב - 200 דולר? לשני אנשים עם רכבים באזור בוסטון, בלי שום היסטוריית נהיגה? מאוד מוזר, זה בדרך כלל גבוה בהרבה.
&nbsp
חוגים -- 250 דולר לחודש, עבור 3 ילדים? כל הכבוד, לא יודע איך אתה עושה את זה. אצלי, על 2 ילדים, הסכום *השבועי* הוא כמעט מה שאתה מוציא בחודש... וכל הזמן יש לי ייסורי מצפון שהחברים שלהם מקבלים הרבה יותר...
&nbsp
מזון, בניגוד למה שבוסטון גיא כותב, דווקא אפשרי סביב 1000 דולר לחודש, אם לא משתוללים וקונים בעיקר במקומות זולים יחסית (מרקט בסקט), וכולל המון פירות וירקות. זהו בערך החשבון שלנו, עבור 4 נפשות, ואפילו פחות מכך.
&nbsp
מה שתפס את עיניי, ואני מקנא -- ארוחת צהריים במשרד ב-100 דולר? כלומר בהנחה של 22-23 ימי עבודה בחודש, אתה משלם פחות מ-5 דולר לארוחת צהריים? הלוואי עליי, אצלנו זה יותר לכיוון 7-8 דולר, במקרה הטוב...
&nbsp
ותודה רבה עבור הפירוט, זה בהחלט יעזור למי שמגיעים לפה!

ילד אחד בגן

כך שאני מניחה שהוא עדיין לא הולך לחוגים.
בכל מקרה, אני חושבת, וככה זה לפחות אצלנו, שאם הילדים לא בחוגי ספורט תחרותיים (שמצריכים ביגוד מיוחד, דמי ליגה וכו) אז העלות היא לא כלכך גבוהה. כך למשל האמצעי היה בליגת כדורסל ב REC CENTER ב 70$ לסשן של 6 שבועות.
יש שם עוד הרבה חוגים בערך סביב העלות הזו.
שני האחרים לעומת זאת, כמו שאמרתי בספורט תחרותי ולכן העלויות בהתאם, וכן, הן לא מתקרבות ל $250 בחודש

ולמה יסורי מצפון? נותנים מה שאפשר לא?

aharonca

New member
בקשר לביטוח והאוכל

שילמנו את כל התשלום השנתי בפעם אחת מה שנתן 10 אחוז הנחה.
רכב אחד חדש ורכב אחד 2014 אבל לא מהיקרים שבארהב.
דידקטבל של 1000 דולר.

בקשר לאוכל,
במשרד ארוחה 6 דולר בממוצע, לחובבי ההמבורגר זה אפילו זול יותר, יש יום שעובדים מהבית אז הנה הגענו למחיר :)

אמרתי שבוסטון פסימיסט חחח למדתי משך הזמן שאצלו הכל בקיצון הקשוח אבל הוא ירד פה לפירוט מחירים שאני בחיים לא אצליח לרדת ואני גם עצלן ונמנע מלקנות בכמה סופרים בשביל לחסוך קצת.

iris mom of two

New member
דווקא בטוח רכב הגיוני

1400 לילד שרק קבל רשיון, לשנה. אני מניחה שמעורר מעל גיל 18 יהיה יותר זול.
&nbsp
לצערי אותו ילד רק קבל דוח מהירות, אז הבטוח אצלי יעלה...

liat1271

New member
מצטערת לאכזב אותך

אבל אצלנו המחיר ירד קצת בגיל 21 ובגיל 25 לא תהיה תוספת למחיר

iris mom of two

New member
אצלנו

רכב אחד 600, שני 900 שלישי 1400.
&nbsp
ארבעה נהגים. אחת בת 23, עם 5 שנות נסיון. אחד בן 20 עם שנתיים שנות נסיון, אחד שרק קיבל דו"ח ואני.

Boston Guy

New member
אתה מודע לזה שה ZIP CODE שלך משמעותי מאוד בתעריף הביטוח...

ה ZIP CODE של איריס אחר משלך, והאזור שבו היא גרה הרבה פחות צפוף מהאזור שבו אתה גר, ובעל סטטיסטיקת תאונות אחרת.
כמעט תמיד - מי שכתובת המגורים שלו היא באזור צפוף ישלם פרמיית ביטוח רכב גבוהה יותר. יש יותר סיכוי לתאונות פח, לתאונות עם UNINSURED MOTORIST וכיוצ"ב.

aharonca

New member
עשיתי...

בלי היסטוריית נהיגה פה, עם עבר לא נקי מהארץ זה הכי זול שהיה.
&nbsp
עם השנים זה יפחת וישאר לנו עודף לדברים אחרים :)
&nbsp

lexus34

New member
מקומות רכישה זולים

רשמת כי רוב הרהיטים רכשת בחנויות זולות, האם תוכל לשתף את חברי הפורום בחנויות מומלצות ואלו שכדאי להתרחק מהם ?
שנאמר אין חכם כבעל נסיון :) או שהוא עף ברוח אצלכם או קופא מקור -22: :)

aharonca

New member
רהיטים

ריהוט איכותי קנינו בגורדנס (ספות לסלון שולחן קפה ומיטות). הרבה דברים קטנים באיקאה כמו כוננית לספרים, מטבח משחק לילדות סכום וכל הפיצפקסים.
אשפר גם למצוא דברים נחמדים ומאוד זול ב wayfair.com - אבל מרכיבים לבד.

מזרנים במטרס פירם, מבחר גדול משלוח תוך יום שלנו היה חשוב ומחירים מכלום למלא!

נכנסו לבובס, היה מבחר וזול יחסי אבל פחות התחברנו.
דברים כמו ספסל לכניסה, שולחן נפתח אם באין אורחים ואקסטרא כסאות קנינו באושן סטייט גוב. אפשר למצוא שם המון דברים, זה ממש כמו מחסן, מקייקים קטנים עד לטחינה (שימו לב לתוקף)

מוצרי חשמל באמזון (טלוויזיה, טוסטר אמריקאי וישראלי :) שואב אבק וכו.

מנגל פחמים וגז קנינו בסירס (בדיוק סגרו חנות אז הכל במחירי ריצפה)

iris mom of two

New member
ג'ורדנס זה לא רהוט איכותי

האמת שאני אפילו לא סובלת אותם, ומעדיפה אייקיאה עליהם.
&nbsp
ריהוט איכותי באמת, זה רק חנויות קטנות. כאלו של האולטיימר שהולכות ונעלמות...

למעלה