עלות טיפול אצל רופא פריון פרטי

journe y

New member
עשית את כל כל כל הבדיקות דם במחזור?

את כל הבדיקות דם של הסוכר וכל המחלות אדמת עגבת והאיידס וכו׳ עשית גם במחזור?
ראיתי שצריך גם בדיקת שתן אז לא הגיוני לעשות במחזור ולמסור שתן עם דם.
&nbsp
קבעתי תור לגינקולוגית בקופה לקראת סוף החודש, גם לכירורגית שד (צריך הפניה לבדיקה?), גם סקר גנטי קבעתי לאחות לקראת סוף החודש הזה. אגב, הבדיקות הגנטיות נעשות פיזית אצלה באותו היום או שאחרי הפגישה איתה צריך להגיע לבדיקה ביום אחר? עשית את הבדיקות הגנטיות החינמיות או ששילמת על הרחבת הבדיקות?
&nbsp
בין לבין אפנה לרופאת המשפחה שתיתן הפניות לכל בדיקות הדם וא.ק.ג.
&nbsp
רק לחשוב על הטרטורים שלפני עושה לי כאב ראש. מה יהיה בטיפולים עצמם אלוהיםםםם. איך עשיתן את זה אמאלה.

&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

fialka3

New member
כן, כל בדיקות הדם עשיתי במחזור

זה לא מפריע. בדיקת שתן אף אחד לא ביקש ממני לפני שנכנסתי להריון.
בדיקות גנטיות לקחת אותה אחות שקבעת אלייה באותו יום. אני עשיתי רק את אלא שמשרד בריאות ממליץ, אבל זאת אני, רוב הנשים האחרות עושות משהו מורחב יותר.
כן, צריך הפניה לכירורג שד, רופא משפחה נותן.
זה מפחיד בהתחלה, אבל לאט לאט הכל מסתדר. רוב הנשים פה עשו זאת,אז גם את יכולה. בהצלחה! אנחנו פה לכל שאלה.

journe y

New member
הבנתי

טוב ששאלתי לגבי הפניה לכירורג שד, הייתי הולכת לשווא בלי הפניה

גם מעודד לשמוע, שהבדיקות הגנטיות נעשות באותו מפגש עם האחות ולא צריך להגיע שוב במועד נוסף.
&nbsp
כל חיי אני מתחמקת מבירוקרטיות, גם מאלה ההכרחיות, אפשר לקרוא לי ״עצלנית פרוצדורלית״, אבל בהליך הזה אין קונצים, צריך להפשיל שרוולים ולהסתכל לבירוקרטיה בלבן של העיניים, כי פשוט אי אפשר אחרת. אין מנוס.
&nbsp
&nbsp

אנדי40

New member
טני במאוחדת.

אני במאוחדת, נושקת ל-41 ומטופלת על ידי רופא פריון של הקופה. אני מטופלת בסניף בבני ברק בגלל שהוא הכי קרוב אליי הביתה ויש לידו חניה, (ואך ורק בגלל זה, סניף סיוט בלשון המעטה) ושם יש אולטרא סאונד, בדיקות דם עד 11:30 וגם רופא הפריון מקבל שם. בטוח שבחיפה יש גם מרפאה כזאת של מאוחדת.

אני אישית עשיתי הזרעה אחת פרטית ולא היה החזר מהקופה.

journe y

New member
הריון ראשון שלך?

ניסיתי לחפש מידע באתר של מאוחדת ולא מצאתי שם מרכזי בריאות האישה. המידע שם מאוד חסר ובכלל לא מצאתי מידע בעניין. רק ראיתי שיש מרכז במשגב לדך ובבני ברק (כנראה זה היכן שאת מטופלת) ומה עם יתר האיזורים? איך נקראים המרכזים האלה? בריאות האישה? מרפאת פריון? מכון פוריות?
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

רi תם

New member
ממליצה לך לצלצל לסניף אליו את שייכת

[URL]https://www.meuhedet.co.il/%D7%96%D7%9B%D7%95%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%97%D7%99%D7%9D/%D7%96%D7%9B%D7%95%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%97%D7%99%D7%9D/%D7%94%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%9F-%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%93%D7%94/%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%9F/[/URL]
הנה קישור לאתר מאוחדת בנושא פריון

rabbitm

New member
לגבי עלויות וכד׳ ענו לך לגבי רופא פרטי

שמעתי המלצות חמות על ד״ר קלדרון.
המרפאה שלו אם אני לא טועה בבית לחם הגלילית והוא מטפל באלישע בחיפה.
בהצלחה

journe y

New member
כן ביררתי עליו

הוא כבר לא מקבל פרטי וכבר לא עובד באלישע מהקיץ האחרון. אפנה אליו ציבורי דרך בי״ח רוטשילד, הוא מנהל המחלקה שם.

למעלה