עלילות מקס בעיר הגדולה

אהמ......../images/Emo13.gif

בן שלושים ואני בת שמונה עשרה. חחחחחחחחחחח.חבל .נראה טוב...... כעיקרון אני הגבול שלי הוא עשרים, עשרים ואחת.לפחות כרגע.

לא יודעת אני לא חושבת שזה יכול

לעבוד עם מישהו ממש מבוגר כי הוא בפרק אחר של חיים ומה מעניין אותו מה עובר עליי... אבל ספרי לי את.... איך היה?

The Serber

New member
צודקת..

זה באמת לא ממש עבד.. יצאתי עם מישהו בן 25 וזה היה די נוראי, זה גם נגמר מהר!

אמממממממ

אני אצא עם מישהו שמבין לגילי ובגילי ושיהיה לנו על מה לשוחח ולשפוך ת'לב ולצחוק.....

The Serber

New member
אני מעדיפה

קצת יותר מבוגרים מ18.. בסביבות ה-20, אבל נגיד לא יותר מחיילים, כי אז באמת אין שום דבר משותף... חח איזה לא קשור זה לשרשור

נכון באמת לא קשור לשרשור.... ../images/Emo3.gif

ולא התכוונתי ממש גילי בערך גילי,אפשר בן עשרים..... אם את רוצה להמשיך לדבר אפשר לדבר במסרים....
ואין לי icq או msn........
......

i smile

New member
הוא שיחק באדומות.

והוא צעיר לאללה, משהו כמו 20. או פחות. והוא בונבון מושלם מהלך שדורש ביס!

i smile

New member
מה?!!! מקס יא גבר גבר!!

הוא נראה ממש גבר, ..........18 ?!!! חחח בייבי מקס.. :)

LeRanch

New member
זה אומר שהוא שחקן מצוין!

אם כל המטומטמים מאמינים לו..

הוא לא הומו, וגם אם היה אז מה

למה לא להעיז לשאול? זו שאלה לגיטימית ואם היה הומו הייתם אוהבים אותו באותה מידה. אני לפחות

שלא תטעו...

אני גם חולה על מקס ואני מתה עליו אני לא מטומטמת ואני לא רואה את הסידרה בכלל אני לא מכירה אותה!! היא נראת לי יפה אבל לא עקבתי... אני ראיתי את הסצנה שהוא בא להומו הגבוה אם השיער השחור והם התנשקו...זהו..אז רק רציתי לדעת.. וזה לא בסדר שיש לכם דעות קדומות...בלי שאתם אפילו לא יודעים...

מקס כן הומו ולא יעזור כלום אני מ-ת

עליו אני רוצה אותו אוף הוא הגבר הכי שווה שיש אני רוצה אותו לכל החיים וכמו שהילד ההומו השני אמר אפ'חד לא יקח אותו ממני אפילו לא אתה אותו ילד כולם יכולים למצוץ לי ולמקס אבל הוא ששששששששששששששללללללללללללליייייייייי

I am Gliss

New member
כן ! מקס הוא הומו !

אני ראיתי את מקס מתנשק עם איזה הומו אחד ברחוב ! מי שלא מאמין שלא יאמין מי שמאמין שיאמין !!!!

למעלה