עלילות מקס בעיר הגדולה

ir16

New member
מקס הוא שלי

אני בן אני מאוהב בווו מעל ראש דלוק עליו מאוד והוא כן הומו וגם במציאות ורז לא הומו וגם לא מציאות כי מפיק שיכענו אותו (רז) להיות הומו ומקס כן באמת הוא הומו ובזמן הוא עם בחורה זה בלי לשון כי אני מעריץ שלו מס' 1 יש לי מלאאאאאאאאאאא תמונות ומידע משלו אף אחד לא יגנוב אותי ממנו

rhorly

New member
לפחות יש לך טעם טוב, ומאיפה אתה

יודע על השחקן אלדד (רז) שהוא לא הומו? הוא דווקא נראה מאוד משכנע בתור הומו.

elii1988

New member
הוא הומו במציאות? זה חדש..אבל

מה ההתלהבות ממנו אפשר לחשוב רק עינים ושיער וגם יש לו מבנה מגעיל..בעע ה2 ההם יפות ההיא עם השיער השחור והפטריה והבלונדינית בר רפאלי

elii1988

New member
נסגור את הדיון הזה על דו מיני וזהו

אם הוא הומו שיהיה לו לבריאות.. {האמת הצורת דיבור שלו והתנועות שלו באמת יכולות להעיד על ספק כלשהו בנטיותיו ולא רק בסדרה גם במציאות..נראה לי..:\‎‎

elii1988

New member
למה זה לא מענין אותי?

אפשר לחשוב...קודם שילך לשנות שם ושם משפחה במשרד הפנים אחר כך דברו עליו כי יש לו שם נוראי ומסובך

elii1988

New member
מקס אולארנצ'ירי'דגר'עיגכ'עיג'עכ'

או איך שכותבים את זה...שילך לשנות תשם פרטי ות'שם משפחה!

The Serber

New member
וואו וואו וואו

לא לדבר לא יפה על אולארצ'ק! הוא ירש את השם משפחה מהגדול מכולם, אביו הנאמן - אלון אולארצ'יק, לא לדבר לא יפה

idan000

New member
אלוןן????

מה פתאוםם...................... לא קוראים לו אלון קוראים לו אלכסי ולאמא שלו דיאנה בטח הוא שינה את השם.... והשם האמיתי של מקס הוא מקס יאן...

Ondine

New member
WTF??? מה זה משנה את מי הוא מזיין

בזמנו הפנוי? (אם מאמינים לרכילות שכבתית... אז הוא לא בררן במיוחד. בנים, בנות, מה זה משנה בתכלס? אבל ברצינות, הרי אתם/ן אוהבים/ות את *הדמות* שהוא משחק בסדרה. אתם לא מכירים אותו בחיים ומן הסתם גם לא תכירו. אז למה ההעדפות המיניות שלו משנות לכם משו??)

למעלה