על דייטים וכסף

זו המציאות שלך, אתה יכול לשנות אותה

אבל כנראה שאתה לא ממש רוצה. לצאת עם כמה בנות במקביל?? רעיון הזוי בעיניי. אבל שוב, בחירה שלך, וכל אחד נושא בתוצאות של המעשים שלו. יש כאלה שמחפשים כמות ויש כאלה שמחפשים איכות.

מכיר במקביל, לא יוצא במקביל

עם כמה בנות את יצאת שאת אומרת לי שאפשר לשנות את זה ?

קרו פעמים רבות שבנות שאני מכיר אמרו על דברים כמו שכתבו כאן בשרשור, שזה להיות קמצן, ושזה לא גברי וכו'. העולם הוא שובניסטי, וזה לא משהו שאני יכול לשנות.

זה קל לדבר כשאת הבחורה, במיוחד כשאת בגיל 37 כבר בוגרת יותר, ומבינה דברים שבחורה בגילאי ה20 המוקדמות לא בהכרח..

אז כן יש פה ושם יוצאות דופן, וכאן בפורום יש הרבה (ולא במקרה), אבל מה לעשות שרוב הבנות הן לא כאלו, וזה לא הדבר שלפיו בוחרים בת זוג.

אז בלי משפטי קיטץ' של "תשנה את המציאות של עצמך", אנחנו לא בקומדיה רומנטית

תתפלא, אבל אף פעם לא ציפיתי שישלמו עליי

למעשה, מעולם לא התייחסתי להיכרויות כאל עניין כלכלי, כולל בתקופות שלא היה לי גרוש על התחת.
אם אתה בסדר עם בנות שוביניסטיות - סבבה, לך על זה. אם לא, אז לא.
אם אתה מחפש בת זוג אחת, אתה צריך לחפש את מי שתתאים לך, ולא סטטיסטיקה. גם אתה לא רואה את עצמך כגבר ממוצע, נכון? יש לך כאן מקבץ של בנות איכותיות בפורום, תפסיק לעסוק בפרכות החומרניות שממלאות סטטיסטיקה כזו או אחרת.

יש סיבה שסטטיסטיקה קיימת

היא עובדת. וכל המשפטים האלו של "אתה לא חי את הסטטיסטיקה, אתה מיוחד", הם יותר כדי לגרום לנו להרגיש טוב יותר עם עצמינו מאשר לתאר את המציאות.
עובדה, אני חי את הסטטיסטיקה, היסטוריית הדייטים שלי התאימה לזה מאוד, ויצאתי עם בנות מאוד מגוונות..

הרבה חילונים צמים ביום כיפור, למה ? לא יודע, אבל עושים את זה, ואני לא חושב שהם דתיים בגלל זה.
באותה המידה יש הרבה בנות לא שובניסטיות שעדיין לא יתעקשו לשלם, וחלקן גם לא יוציא את הארנק. זה חינוך, זה חברה, זה מי שמסביב, זה הרבה דברים..

אני מעדיפה לשלם על עצמי.

במיוחד כשמשלמים בתחילת הדייט [אם יוצאים לגלידה או משהו] והמצב עדיין לא ברור. קרה גם ששילמו עליי למרות שכבר הוצאתי כסף [ולא מתוך נימוס] ולא היה לי נוח עם זה, אבל הוא ביקש בנימוס ואחרי שסירבתי בנימוס הוא התעקש על כך.
אישית, אני לא אוהבת שמשלמים עליי כי זה יוצר אצלי תחושה שאני "חייבת משהו" וזה לא מתאים לי. אם יש עתיד לדייטים אפשר שכל פעם ישלם מישהו אחר. לא רואה צורך שהבחור ייקח את הכל על עצמו.

Berethor

New member
בררת המחדל היא שכל אחד ישלם על עצמו מבחינתי

אם הצד השני מציע לשלם, בלי קשר למינו, זה עניין שלו. אני לא יתחיל לריב על זה, בין אם זה מתוך אדיבות ובין אם זה כדי לעשות רושם ובין אם זה ניסיון לקנות אותך, לא משנה. לפעמיים להתווכח לשלם יוצא יותר לא מנומס מאשר לתת לצד השני לשם. לכן אם הצד שני רוצה לשלם שישלם, אף אחד לא הכריח אותו. כן אלו שמשלמים עליך בהרבה מקרים יצפו לתמורה פיזית כאילו הם קנו אותך, ואת חייבת להם, אבל את לא חייבת להם כלום, במיוחד אם את הצעת לשלם תחצי שלך והם רצו לשלם הכל, בעיה שלהם. הם אלו שחשבו לקנות או לשחד במסכה של נדיבות.

ivgy1980

New member
התייחסות

אני משלם בכל מקרה לפני שהיא בכלל מגיעה לזה, ולא עושה ת'חשבון הקטן.
גבר - צריך להיות גבר. גם היום. אבל זו רק דעתי.

Berethor

New member
אומנם אני מסכים איתך שגבר צריך להיות גבר

אבל כסף זה לא המדד לגבריות לדעתי.

Berethor

New member
תוספת

במיוחד בתקופה שגם לרבות מהנשים יש כסף שלא כמו בעבר.

אתה מתכוון - גבר צריך להיות פראייר, גם היום

שובניזם זה לא גבריות, שובניזם זה שובניזם

Berethor

New member
אם הוא רוצה לשלם על הכל כל הזמן תן לו

אולי במלא הוא לא יודע כבר מה לעשות עם הכסף שלו או שאולי הוא נפגש רק עם נשים שאין להן כסף, בכל מקרה כמו שנאמר פראיירים לא מתים, הם רק מתחלפים..

אני עושה את זה מנומס ופשוט...

אני דואג לשלם בהתחלה (יותר מדייט אחד). רק אם הבחורה ממש מתעקשת גם לשלם (והכוונה שהיא מתעקשת ולא רק מציינת את זה) אז אין לי בעיה לוותר, אפשר לראות שזה חשוב לה.

דייט ראשון

אני מעדיפה לשלם על עצמי. אני לא חושבת שהגבר 'חייב' לשלם על בחורה בדייט ראשון, זה די מיושן. בנוסף, אני לא רוצה ליצור מצב שבו הגבר ישלם עלי ויצפה למשהו בתמורה.

קריסטה

New member
אני מעדיפה לשלם על עצמי

מתוך תחושת הוגנות וצדק.
זה גם מאפשר לי לעשות בדיקה על הבחור.
אלו שמתעקשים כאילו חייהם תלויים בכך, אלא אם כן הדייט הלך מדהים, יפסלו.
לאלו אגב, אני גם אתן לרוב לשלם. לא כי אני חושבת שזה תפקידו של הגבר, אלא כי לא באתי להתווכח ומי שמתנהג ככה מגיע לו.

C l u e

New member
לא מתווכחת יותר מידי עם גבר שרוצה לשלם עלי

אני כן מוציאה את הארנק ומציעה לשלם על עצמי, למרות שברור לי שזה יותר אקט של נימוס. עד היום אף אחד לא נתן לי לשלם. אם הדייט טוב ואני מעוניינת לראות את הבחור שוב, אני מבטיחה שהפעם הבאה עלי ואכן מקיימת. אם יש לי הזדמנות, אני מוצאת דברים קטנים לשלם עליהם כמו חניה וכו', כדי לאזן קצת. נניח, בדייט האחרון שהייתי בו היינו בהופעה. הוא הזמין כרטיסים מראש (אין לי מושג אפילו כמה עלו, לא שאלתי) אז כשהגענו קניתי לשנינו בירה.
נכון, לא באמת שוויוני ב-100%, אבל כאמור אני לא מתכוונת להתחיל להתווכח עם מי שמתעקש לשלם עלי.

למעלה