לעומת 80 יש עדיין מרחק רב,
זה לא משנה כי בכל מקרה לא משווים לבן-אדם אחד. גם לא הגדרנו את רמת המאמץ של אבי, לעומת מה שכן הגדרנו את רמת המאמץ של אמי ואבי, שלאחר רמת המאמץ הזאת, קשה להם (קניות בסופר ואז קניות בירקנייה). הוא גם לא בן 80. אבל מה משנות העובדות כשכואב בכל הגוף, ומוכנים לעשות הכול לשם הקלת הכאב הנורא, תחושת השריפה בעור והגירודים הבלתי פוסקים?
אלוורה?
אך ככה זה שמטפלים הילד בעל צרכים מיוחדים
מה לעשות שאני מלך ושלמלכים יש צרכים מיוחדים?
מזדקנים, לרוב גם משפחות מתפרקות מזה, מחלות ועוד ...
כולי אמפתיה בשבילם
אין שום השפעה מיוחדת של היותי מלך ועל כל מה שהם צריכים לעשות בשבילי בגלל זה על הבריאות שלהם. הם היו בריאים באותה המידה כמו מה שהם עכשיו גם בלעדיי. למזלם, הם התברכו בי. הם התברכו במלך בתור הילד שלהם. אין מה להגיד. הם באמת זכו בחיים.
ברור שאתה לא זוכר. אתה לא זוכר כלום. אתה קופסה ריקה ואין כניסה כמו מה שלא ראיתי מאז SupermanZW שעד המציאות לא הכתה בפניו בעוצמה רבה, הוא נשאר חסר מושג לחלוטין אפילו כשהאמת העובדתית והפשוטה נאמרה לו שוב ושוב ובמילים פשוטות. מאז אני האלוהים השני שלו.
את הניסוח המדויק שלך וזה גם לא משנה,
ברור שזה משנה. הניסוח זה הכול. השאלה של מה היה הניסוח זאת בעצם השאלה של מה בעצם נאמר. רק תראה כמה שאתה אידיוט
אני מרחם על עצמי שאני מדבר איתך ועונה לך בכלל
כתבת שבשל גילם המופלג, הם כבר לא יכולים.
מעולם לא אמרתי שגילם מופלג ומעולם לא אמרתי שהם לא יכולים. אמרתי שהם בשנות החמישים לחייהם ואמרתי שלאחר שני מקומות, קשה להם, ולכן אני לא שולח אותם למקום שלישי מסוים, אפילו שהייתי רוצה. תודה רבה על הוכחת הנקודה שלי על כך שלא רק שהניסוח משנה, אלא הוא הכול.
הטיעון שעכשיו הבאת הוא לא קשור גיל, כך שתזיין את המוח למישהו אחר
ברור שקשור לגיל. לאנשים מבוגרים יותר מן הסתם יותר קשה. רק תראה כמה טיפש אתה
וחוץ מזה, אני עם מספרים חזק וכתבת שני מקומות ולא שלוש, אז, שוב, שיקרת
אח"כ תייבב שאתה לא שקרן
מפגר היית ומפגר אתה תישאר
לא משנה כמה דברים יסבירו לך, זה לא משנה, כי תמיד יהיה את הדבר הבא שלא תדע, לא תבין, לא תזכור.
עץ עקום אי-אפשר ליישר, וזפת לא נעשה חלב
לכן גם נשארת טיפש, ובאופן כללי אוכלוסיות טיפשות נשארות טיפשות, גם אם בהמשך החיים מוציאים אותם מהעוני, הקושי והדלות, ואפילו נותנים להם השכלה גבוהה ומעניקים להם עבודות נחשבות.
גם בשרשור ה"שניצל" בפורום חורזים וכותבים וגם כאן נאמר שבמהלך הקניות בשכונה ההורים שלי הולכים לשני מקומות. גם בשרשור ה"שניצל" בפורום חורזים וכותבים וגם כאן נכתב שהייתי רוצה לשלוח אותם למקום שלישי אך שאיני עושה זאת בגלל היותם בשנות החמישים לחייהם, ושני מקומות זה מספיק.
אני לא שקרן. אתה פשוט מפגר.
כפי מה שהוסבר והוכח פעמים רבות
ברור שלא משווים לבן 80, כי ההשוואה לא הגיונית, זה לא כוחות וכאן זה מראה לך כמה זה אבסורד שבן 80 יכול ואילו הוריך שצעירים במעל עשרים שנה לא יכולים, משמע קיצרת להם את החיים
לא אני ולא אף-אחד אחר לא קיצר להוריי את החיים, וכפי מה שנכתב מוקדם יותר בהודעה זאת, מעולם גם לא נכתב שהם לא יכולים, הם יכולים ועוד איך. פשוט בגלל היותם בשנות החמישים לחייהם ובגלל שהם כבר הולכים לשני מקומות, איני שולח אותם למקום שלישי.
אבי לא בן 80. הוא מתקרב לכך.
לא משווים לבן-אדם אחד לא משנה מה. עד כמה שידוע לך, הוריי יכולים להיות בריאים לחלוטין ואף יותר מכך, בהשוואה להיותם בשנות החמישים לחייהם, ואבי בן יכול להיות מצדו בן ה-75 עד 79 הבריא ביותר עלי אדמות.
רק הוכחת את רמתך הנמוכה כחוקר וכאקדמאי. מה הפלא שזרקו אותך מהמחקר האקדמי ושאתה נאלץ לחקור עבור חברה פרטית?
בעולם המתוקן שמלפני זילות ההשכלה הגבוהה, לבן-אדם כל-כך טיפש כמוך, ושמגיע מהמקום בחיים שאתה מגיע ממנו, אפילו תואר ראשון לא היו נותנים לעשות.
עובדה שהדבר הוסבר מספר פעמים. צר לי.
אלא חזרת כמו
אם היו פעמים וזמנים שחזרתי על דבריי כמו תוכי, ואני מודה שאכן היו דברים, זה רק כי אתה כל-כך טיפש שהייתי צריך לחזור על דבריי שוב ושוב, ושוב ושוב לא הבנת. כיום כבר למדתי לוותר עליך ועל הבנתך
על אותם דברים פרי דימיונך.
עובדה שהדברים אינם פרי דמיוני.
העובדה היחידה כאן שאתה לא יודע מה הפירוש של המילה 'עובדה' ומשתמש בה
עובדה שאני כן יודע מה משמעות המילה עובדה, ועובדה שאני משתמש בה נכון. עובדה גם שהוסבר לך מספר פעמים שזה שכואב לך כל הגוף מרוב קנאה וכעס על עליונותי עליך, זה לא הופך את העובדות ללא עובדות וללא קיימות רק כדי שתוכל לשקר שאני הרבה פחות מדהים מאשר מה שעובדה שאני, רק כדי שלא יכאב לך כל-כך מרוב קנאה וכאב.
את אותו הדבר נאלצתי להסביר בזמנו גם ל-SupermanZW בעל שם המשתמש האירוני.
עובדה שכן.
עובדה שלא.
ולראיה אין לך שום תימוכין לכך.
עובדה שיש לי. גם עובדה שההוכחות והראיות לעובדה שהוא כותב עליי דוקטורט גם הוצגו בפניך ועובדה שנאלצת להודות בעקבות כך בעובדה שהוא כותב עליי דוקטורט, ונסוגת בצורה עלובה ופתאטית לטקטיקה חדשה של הכחשה מתוך קנאה וכאב: ניסית להפחית בחשיבות ההישג שלי להיות בן-אדם כל-כך חכם, כל-כך מוכשר וכל-כך מעניין שכבר בהיותי בן 25, כותבים עליי את הדוקטורט הראשון שנכתב עליי מתוך עשרות, מאות ואלפים של עבודות דוקטורט שעוד ייכתבו עליי בעתיד.
עצם חזרתך בך, לאחר שכבר נאלצת להודות זה מכבר בעובדה שכותבים עליי דוקטורט, ואז ניסית בצורה עלובה ופתאטית ומתוך קנאה וכאב להפחית בחשיבותו של המאורע האדיר, רק הופכת אותך לאפילו עוד יותר פתאטי ומגוחך.
אם היה כותב עליך את התזה שלו, היית צריך לקבל העתק, היית צריך לראות את שמך בה, לפחות בתודות, אך במקום זאת יש ניל.
הסטודנט לתואר שלישי באוניברסיטה נחשבת בארצות הברית שכותב עליי את הדוקטורט שלו בסוציולוגיה עוד לא סיים.
עפ"י מה שראיתי, אפילו, @ai27, שאתה כ"כ מהלל אותו, כתב לך בקורת וממש לא שבחים ואני מצטט מתגובה
#35 כאן למעלה בשרשור "נשמע שגם
המודל שלך פגום
כ"כ מצער..." ופסקה נוספת מאותה תגובה "
ועכשיו חזרת לדבר שטויות". (המרקרים שלי
)
אני לא "כל-כך מהלל אותו". מדובר באדם מרשים באופן יחסי.
הוא כתב ביקורת כי שום עבודה אינה מושלמת. אין הדבר מפחית מערך השבחים והמחמאות שקיבלתי ממנו.
ואני מצטט:
"סיכום נחמד של מה שלמדת", "אהבתי", "אתה מדבר לעניין", "אתה מתקרב לאמת", "נעבוד ביחד".
רק ש"בטעות", את כל אלו שכחת.
אוי, הקנאה, הקנאה. כמה שאתה נשרף
האם אוכל להציע איזו אלוורה טובה?
כולי הכלה אליך, אל חייך האומללים, כלוא במעצר בית בחדר בבית הוריך בפחד תמידי מהסביבה החיצונית.
אתה באמת נשרף חי מרוב קנאה וכאב, הא?
מפנטז וממציא לי חיים חלופיים ואלטרנטיביים שבהם אני מסכן עלוב כדי שפחות יכאב לך וישרוף לך מרוב הקנאה והכאב על כך שיש לי את החיים שהיית רוצה לעצמך
מן הסתם מי שעף על החיים, אוכל, מסעדות, סרטים, בגדים, בנות, חנויות ועוד, הוא לא "כלוא במעצר בית בחדר בבית הוריו בפחד תמידי מהסביבה החיצונית"
אבל תמשיך להמציא לי את סיפור חיי בהתאם לכאב ולקנאה שך בי. אתה קורע אותי מצחוק
הייתי מרחיב באשר לחיי המדהימים, אבל קצת רחמים על המסכן שכל-כך מקנא בי שהוא צריך להמציא לי חיים חלופיים ונוראיים כדי שפחות יכאב לו, הא?
כפי שכתבתי מס' רב של פעמים, לרבות בפיסקה למעלה בתגובה זאת, שהעובדה היחידה היא שאתה לא יודע מה המשמעות של עובדה.
עובדה שאני כן יודע מה משמעות המילה עובדה. אתה ממציא שאני לא יודע בניסיון כושל ועלוב לערער את עובדת עצם היותן של העובדות שאני מדבר עליהן, עובדות אמתיות.
אתה בסה"כ עוד אחד מהקנאים, כמו "סופרמן" ("סופרמן", כן?
) ופולגאר
מה הפלא? אתה מסכן כמוהם. לכן כמוהם, אתה מעיף בי את המבט הקל שבקלים, ואתה כולך נשרף. לא סתם אני דוחף לעברך עם מבט של רחמים בעיניים ואמפתיה בהבעת הפנים, את בקבוק האלוורה
התמרחות נעימה
תמונה אחת שלך שווה יותר מאלף מילים:
אם ניסית לשים תמונה שלי, נראה לי שהתכוונת לשים את התמונה הזאת:
אתה רשאי להתחיל להשתחוות.