על השנאה של ישראלים לאירופה

ne ro

New member
הכי משעשע

זה שרוב הצרפתים ממש לא מאמינים בדת כלשהי והאמת היא שהם אתאיסטים ועבורם להיות נוצרים זה להשתייך לעולם המערבי כי רוב העולם המערבי נוצרי.. ובדיוק עכשיו הם "מגלים" שיש דתות אחרות כמו יהדות או איסלאם.

ne ro

New member
וזה לא רק שמהגרים בצרפת תומכים

בשמאל , אז במי אתה רוצה שהם יתמכו? זה לא משנה אם הם וייאטנמים, סינים וכו'.. הם יבחרו בשמאל.

אין לי שום בעיה שיתמכו בשמאל

אני לא מתפלא שהם עושים כך, אבל אני רואה גם איך הקולות האלה הולכים לשמאל הקיצוני- לרדיקאליים, אלה שרוצים הכל או כלום, כמאין הצבת תיגר על המדינה. אני נגד כל אותם קיצוניים- לימין ולשמאל, וכרגע בגלל התופעה הזו אירופה הולכת ומקצינה... חוץ מזה ישנה בדלנות מאוד ברורה שמפרידה בין המהגרים ,הסינים ,הוויטנאמים ,המזרח-אירופאים וכו', לבין החברה הסגורה והפונדומנטאליסטית של המיין סטרים במהגרים המוסלמיים, רואים את זה בבירור ברמת ההשתלבות החברתית, ביחס החברה אליהם וביחסם אל החברה. ראית את זה במהומות הפרברים, ראית את זה במהומות הקריקטורה של מוחמד... אתה עוד תראה את זה הרבה. אגב הקריקטורה של מוחמד- אתה חושב שיהודים וישראלים היו צריכים ללכת ולשרוף שגרירויות נורווגיות בגלל הקריקטורות האנטי-ישראליות שפורסמו בעיתונים שם? נראה שרק ככה החברה האירופאית לומדת 'להתחשב ברגשות'...

ne ro

New member
שכחת שאנחנו מדברים על אירופה?

הצביעות האירופית האופיינית שכחת?

ne ro

New member
ומעניים גם

שכשפורסמו בשנות ה-30 במיוחד בעיתון הגרמני "דר שטרימר" יהודים לא הלכו לשרוף שגרירויות ולא עשו שום מהומות.

היה עוזר להם?

למעשה האם אתה חושב שההתפרעויות והאלימות שבהפגנות נגד הקריקטורה עשו טוב למוסלמים באירופה? חוץ מזה שהאירופאים מפחדים מהם לא יצא מכך שום דבר טוב והניכור כלפיהם רק גבר עקב כך, הקהילות המוסלמיות במדינות רבות נתפסות כרעשיניות וביריוניות, כמעט כמו ישראל...
נראה שבניגוד לשיוויון זכויות אי אפשר לבוא למדינה אחרת ולכפות עליה את אורחות החיים הלא מקומיים מבלי שהדבר יעורר תסיסה ושינאה.

ne ro

New member
ישראלים, לפחות, מעוניינים "לסכסך"

בין המוסלמים לאירופאים כדי שיהיו עוד אנשים שישנאו אותם
מעבר לעויינות או אפילו האנטישמיות הבסיסית שיש למוסלמים כלפי יהודים.

כן זה נכון

כל אלה שמנסים "לפקוח" לאירופאים את העיניים על ידי זה שיתפוצצו כמה מחבלים בבירות האירופאיות. בספרד ראינו איך זה גרם להם "לפקוח" את העיניים ולברוח מעיראק בתקווה שזה מה שיציל אותם מאל-קאעדה... חוץ מבארצות-הברית נראה שכל פיגוע כזה רק מושך יותר ויותר ליוונגסטונים למיניהם להאשים את ישראל בהיותה השורש לכל הטרור המוסלמי בעולם... רגע, אתה בעצם מסכים איתו

ne ro

New member
ואגב

כל הכבוד לספרדים שהחליטו בסופו של דבר לצאת מעיראק.

כן, מה לעשות שהיא פקטור

כמו למשל בשימוש הטחון כל כך במושג 'תגובה דיספרופוציונאלית' שנעשה נגד ישראל בעימות הנוכחי... מושג שכל כך קל לשלוף אותו אבל כששיראק נשאל על איך צרפת היתה מגיבה הוא ישר שוף את הארסנל האטומי. או כמו בקובסו- אז נאטו בושטפות אירופאית מלאה הפציצה וכתשה את סרביה בחודשיים כשיחס ההרוגים עומד על 2000:2 אזרחים סרבים מול טייסי נאטו. וזה עוד לא כולל כוחות או"ם שהופצצו ושיירות פליטים אלבנים שגם חוסלו בשלמותם. איזה מזל היה להם שהם נלחמו מול צבא סרבי חשוף ולא מול לוחמי טרור וגרילה הנסתרים ומאפסנים את תחמושתם תחת מבנים אזרחיים... ואיזה מזל היה להם שהסרבים לא ירו חטפו חיילים אירופאים שמוצבים באיטליה ומפציצים את ונציה ברקטות וטילים...

ne ro

New member
ויותר מכך

הרבה יותר ישראלים ששונאים את אירופה... הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר.

ne ro

New member
למשל

פעם אחת כשנסעתי ברכבת אמרו לי כמה בחורים איטלקים שלישראל אין זכות קיום.. אז אני שאלתי "למה?".. והם לא היו לא ערבים ולא מוסלמים.. איטלקים. כך שאל תכליל.

למעלה