על טעם וריח

pasiava

New member
לא הייתי אומר לא אוהב...

להקה סבילה, מודה שיש לי כמה שירים שלה בפלייליסט, ופעם בדור אני מזמזם משהו שלהם, ואפילו מחבב ++ את אנטר סנדמן, אבל... לא יותר מזה.

מרי לי

New member
../images/Emo6.gif זה בסדר ../images/Emo6.gif

(הורס שרשורים
)

itoosh2

New member
אני, אישית, ברעננה...

איפה את? אני לא אוהב את מטאליקה כי כמו שאמרת לגבי השירשור "אני לא מבין מה מוצאים בהם?" אני מודה שהם מוזיקאים טובים... אבל יש המון כאלו... הם פשוט לקחו את זה לכיוון מאוד לא נחמד מבחינתי... יש לי את Master of Puppets ואני אוהב שם רק שני שירים... את שיר הנושא (כי הוא פשוט להיט שנקלט במוח כמו "סופרסטאר" של רוני...) ואת באטרי שהוא שיר טוב...

מרי לי

New member
אי שם, במוסד גמילה תורן

ג'יימס הטפילד משתגע כי הוא שמע שהשוו אותו לרוני סופרסטאר

Xknight

New member
ראסמי, מטאליקה היא ה-להקה:)

מה שאני אוהב בהם זה שלא רק שהם מוכשרים בטירוף והגישו רוק כבד/מטאל בצורה מושלמת, אלא שגם הדיסקים היותר "מסחריים" ויחסית שקטים, שלהם, כמו האלבום השחור, היו טובים מאוד..

בסדר, אתם יכולים לא לאהוב מטאליקה.

אבל אם אתם לא יודעים מה מיוחד בהם, אני מצטער מאוד, אתם ממש עיוורים. איך אפשר להתכחש למה שהלהקה עשתה? הם פרצו את מחסומי הת'ראש והאבי והביאה את זה לתודעה, תחשבו בלאק סאבאט' של שנות ה70 ותממשו את זה ברמה שפורצת את הגבולות. Master Of Puppets נחשב כבר שנים לאחד מאלבומי ההאבי מטאל הכי טובים שיצאו ואחד המפורסמים ביותר שיצאו אי פעם. אפשר לא לאהוב להקה, אבל להקה כמו מטאליקה, איך אפשר לא להבין מה ההתלהבות סביבם?

itoosh2

New member
מגיב...

פעם אחרונה שבדקתי, הראייה שלי הייתה בסדר גמור... קצת מספר אבל לא משהו נוראי (כנ"ל לגבי השמיעה) אני לא מתכחש... היא עשתה המון... אבל לפי דעתי בלאק סבאת' הייתה הרבה יותר מקורית ופורצת גבולות... אז מה עם MASTER OF PUPPETS נחשב לאחד האלבומים הטובים והמהפכנים? גם ג'סטין טימברלייק זכה לא מזמן לזמר השנה והמון מחשיבים אותו לכזה... זה אומר שהוא באמת כזה? אני מודה... MASTER OF PUPPETS הוא אלבום טוב... לא סתם אלבום... ואני באמת אוהב אותו, ורק אותו... אבל זה לא גורם לי לסגוד, להעריך, או אפילו לאהוב להקה... לא מספיק לי העובדה שהם יודעים מה שהם עושים... כי כאלה יש מספיק... בקלות... ואני מבטיח לך שהרבה מאוד מה"מתלהבים סביבה" הם אנשים שחשבו שיעריכו אותם אם הם יאהבו שם חשוב כל כך בתעשיית המוזיקה... לא שהם באמת אי פעם התחברו למטאליקה... (כמובן שלא כולם... אבל חלק גדול)

יש הבדל בין לסגוד ולהעריץ ולאהוב

לבין להעריך את מה שהם עשו. גם בלאק סאבאט' פרצו גבולות, אבל אני מצטער, אם אתה לא רואה מה הגאונות של מה שמטאליקה עשו בדיסקים הראשונים שלהם, זה חבל.

itoosh2

New member
לא אמרתי להעריץ... אמרתי להעריך...

ובאותה מידה אני יכול להגיד שאם אתה לא יכול לראות את המינריות של מטאליקה לעומת אמנים אחרים בתחום המוזיקה - זה חבל... כל אחד ודעתו האישית...

מישהו אמר שאני לא רואה?

יש להקות שאני מעריך הרבה יותר ממטאליקה, למען האמת איבדתי המון הערכה למטאליקה. אבל מה שהם עשו בדיסקים הראשונים לא עשו לפניהם בסגנון הזה, והרבה עושים כמוהם, אבל רק כי הם למדו מהם את הנוסחא. ולמען האמת יש להקות הרבה יותר טובות ממטאליקה. (ושאני לא אתחיל לדבר על מטאליקה של עכשיו) אל תגיד עלי דברים שאתה לא יודע:)

inbal287

New member
כל הניו שיט [ככה אני קוראת להם]

פול אאוט בוי, פאניק! וכו'... הם עולים לי על העצבים ואנלא מבינה איך אפשר לשמוע אותם, הם נוראיים. כמו כן, יוסלס אידי, שייגעצ ואינפקציה.... אעעעעע מיותרים. וזהו בשליפה מהירה.

אהאמ.

אני לא חושבת שאת מכירה את נלי פורטדו לפני "תקופת המסחור שלה" לפני כמה שנים היא לא הייתה מוכרת כמו היום, חוץ מכמה שירים מפורסים כמו " אימ לייק אה בריד" ו- " טראנ אפ דה לייט" (שאגב, את בטוח מכירה אותם, הם שירים ממש מוכרים) וזה כל כך מעצבן ומעציב שיוצרים מתמסחרים והופכים למזויפים בשביל כסף.

מרי לי

New member
לא, לא...

זהו שלא סבלתי אות בגלל השירים האלה והאלבום הראשון אח"כ באלבום השני אהבתי את השיר הראשון שהיא הוציאה משם, אל זוכרת איזה ועכשיו זה בכלל זוועה, אבל שום דבר לא מתעלה בזוועה על הראשון שלה לדעתי.

ttg

New member
לא תמיד מדובר בהתמסחרות

ספציפית האלבום האחרון של פורטדו כולל כמה דברים מטורפים. מבחינת הפקה אחד המרשימים. בדיוק כמו שיש אנשים שיסלדו מהדיסק שיצא בזמנו ל- Jewel. מי שבד"כ "מתמסחר" דרך אגב הם המפיקים. כמו שבדיסק האחרון של שאקירה המפיק הוא ריק רובין. יש הרבה דוגמאות. אבל סה"כ הם עושים עבודה טובה.

מרי לי

New member
כן.. הדיסק של JEWEL באמת הרמתי גבה

היא לא הייתה אנטי כל מה שיש בדיסק הזה
וההפקות אמנם טובות (של מה ששמעתי בכל אופן) אבל רואים שהן לא כ"כ שלה, כי השיר הזה שהיא הוציאה משם, הראשון (שכחתי איך הוא נקרא) , זה שיש לו קליפ בVH-1 כששמעתי אמרתי "לא רע", כשגיליתי שזו JEWEL אמרתי "הממ...מוזר..." וכשהקשבתי למילים...... טוב לא קשה להבין שחוץ מהמשפט הראשון של הפזמון בשיר אין להן שום קשר להפקה...... ובטח שלא לקליפ...... היא התמסחרה ברמה מטורפת.....והיא עברה מאנטי אחד לאחר........ עודבה שהיא עכשיו GUEST JUDGE באמריקן איידול......, ועוד באודישנים המוקדמים......... (רואה איידול ורוקסטאר - מכורה, מודה באשמה) על נלי פורטדו...... דוווקא יותר אהבתי את האחרון כי הוא שינה את כל הסגנון שלה שלא אהבתי מלכתחילה (אם הייתי אוהבת הייתי מוחה) ואפילו בכמה מההפקות שלה אפשר לשמוע איך שמשחקים עם הטון המעצבן של הקול שלה
אני יכולה לכתוב מגילות על זה....... ז"א על דיסקים של אמנים שהרסו להם את כל הסגנון. אבל נשאיר את זה לדיון מתישהו כבר

למעלה