על טעם וריח

Xknight

New member
טום וויטס, ג'ף באקלי, וכל מיני

חקייני גרין די, בלינק 182, שלצערי הולכים ומתרבים כרגע (fall out boY, וכו') אה וגם מוזיקת ג'אז בכללי, כמובן שגם כל זמרי הדיכאון והמזרחית שמוצאים דיסקים בשתי שקל בתחנה מרכזית.

מרי לי

New member
דווקא טום וויטס לא כזה רע....

יש לו משהו שובה בקול ובהפקות שלו עדיף מפרנק זאפה....

itoosh2

New member
היי!!!

פה כבר הגזמת... פרנק זאפה הוא מלך!! ומי שלא רואה את זה, זה בסדר... כי אף פעם לא התיימר להיות אחד שמובן ושכולם יבינו את הגאוניות שלו... הוא בכוונה רצה להכעיס אנשים שלא יתחברו למוזיקה שלו... אבל אם את לא אוהבת אותו... תהיי אדישה אליו... כי הבן אדם יחיד במינו בכל המובנים הקיימים...

yaelhr

New member
ג'ף? ../images/Emo7.gif

הוא מדהים בעייני. אחד מהאמנים המוכשרים והמבוזבזים שקמו בשנות ה90.. למה אתה לא אוהב אותו? :)

רייל

New member
וואו, תשמעו,

בשביל שלהקה תהיה טובה היא לא צריכה לחדש כלום. זה נוראי מה שאתם אומרים, מה, אם אני רוצה להיות מוזיקאית אז אני צריכה להמציא ז'אנר חדש? מה זה החרא הזה.

אף אחד לא אמר שהיא צריכה לעשות את

זה כדי להיות טובה. אבל בדיון הזה, השאלה היא שלא מבינים מה כל הקטע סביבם, אז קשה לי להבין להקה שלא עשתה כלום חדש שמתלהבים ממנה. נגיד גרין דאי, פעם נורא התלהבו מהם, ופעם הם באמת לקחו את הז'אנר של הפאנק למשהו חדש, לעומת זאת הדיסק החדש שלהם, למרות שאני אוהב אותו, אהה, לא מלהיב. מיי קימיקל רומאנס? עושים בדיוק מה שכולם עשו לפניהם, זה פשוט לא מלהיב, חוץ מזה שהם עושים חרא של מוזיקה.

אה, ואם את רוצה להיות מוזיקאית

אז את צריכה להלחין משהו מהלב, ולא לנסות להשמע כמו גרין דאי במקרה של MCR או כמו לא יודע מי במקרה אחר.

רייל

New member
יואו, איזה בולשיט

זה לא שהם באים ואומרים "הו, אנחנו רוצים להשמע כמו גרין דיי", הם פשוט עושים מוסיקה שהם אוהבים לעשות. אז במקרה זו מוסיקת פאנק או אימו או אנערף. או לדוגמא, פאניק אט דה דיסקו. אותו סגנון. רק שהם גרועים.
(לטעמי, לפחות)

לדעתי הם גרועים, כמובן.

אבל הם נשמעים כמו גרין דאי 2. ואת לא יכולה להתכחש לעובדה שהם עושים מוזיקה מאוד דומה למלא דברים שעשו לפניהם. ושלא נתחיל לדבר על פאניק אט דה דיסקו

לא דווקא ג'אנר חדש,

אבל לחדש משהו במוזיקה שלך, לפחות בעולם של MTV, כי בסופו של דבר, אם מישהו פשוט "מעתיק" את הלהקות הישנות, הוא לא יצליח. תחשבי שכל הלהקות היו אותו הדבר, זה היה פשוט, לא.

רייל

New member
Welcome to the black parade

זה אחד מהשירים המוצלחים שיצאו בשנים האחרונות.

עודפעם, כל אחד והטעם שלו

אני לא מחבבת את השיר הזה, למרות שיש בו משהו אם הוא כל כך הצליח, אני כל כך לא מתחברת לסגנון הזה.

רייל

New member
בוב דילן.

אע, אני מרגישה כה כופרת, אבל כמה שניסיתי להקשיב לחומרים שלו ולמצוא דברים שאוכל לאהוב, פשוט לא הצלחתי. הקול שלו מעצבן אותי, וגם לפעמים הלחנים שלו, הדבר היחיד שאני אוהבת זה המילים. וגם זה לפעמים. אבל אני ממש אוהבת את הדמות שלו, אני מוצאת את עצמי כל הזמן מזילה עליו ריר כשאני רואה ראיונות איתו.

רייל

New member
אה, וגם אביב גפן

שאני פשוט לא אוהבת. יש לו כמובן מספר שירים טובים שאני אוהבת, אבל לעזאזל. ככל שהוא מתבגר הוא נהיה יותר ויותר מעאפן והשירים שלו נהיים יותר מתאימים ללהקה עם ילדים בני 14. ואני חושבת שהוא היה מלחין טוב, ושהוא היה כותב שירים טוב, ותמיד-תמיד אמרתי שפה התפקיד שלו אמור להסתיים. אני שונאת את הקול שלו, הוא הורס לי כמעט כל שיר. כמעט כל שיר שלו שהתחלתי לאהוב, זה כששמעתי את השירים בביצוע של מישהו אחר. עברי לידר, פשוט לא אוהבת את השירים שלו. אבל הייתי בהופעות שלו, ובואנה, הוא פרפורמר מ ע ו ל ה. הביטלס (אע, עכשיו אני סופר כופרת), אבל הם דביקים לי מדי, כמו הדיסק החדש של רג'ינה ספקטור. לא יכולה.]; אבל את ג'ון לנון אני אוהבת.

למעלה