החברה סוקי, את רוצה שאחסום אותך מהפורום כדי שתוכלי ללכת ללמוד?
ח חהמן New member 23/8/07 #68 אתה קורא לקומיקס שלנו "אשכנזי שמתנהג כאילו הוא ערס מרוקאי כבד, לא בהצלחה"? זה לא הכי יפה מצידך... אה רגע, אמרת בכלל לא משעשע. אז תשכח מזה. ומותר, זה "ללא סוכר" כלומר, מה הטעם בממתקים ללא סוכר? (מן הסתם, מר!)
אתה קורא לקומיקס שלנו "אשכנזי שמתנהג כאילו הוא ערס מרוקאי כבד, לא בהצלחה"? זה לא הכי יפה מצידך... אה רגע, אמרת בכלל לא משעשע. אז תשכח מזה. ומותר, זה "ללא סוכר" כלומר, מה הטעם בממתקים ללא סוכר? (מן הסתם, מר!)
W wranger New member 23/8/07 #70 חלילה! אני התכוונתי לקרוא לקומיקס שלכם "ערס מרוקאי כבד שמנסה להתנהג כמו אשכנזי ממושקף חננה, ובהצלחה יתרה".
חלילה! אני התכוונתי לקרוא לקומיקס שלכם "ערס מרוקאי כבד שמנסה להתנהג כמו אשכנזי ממושקף חננה, ובהצלחה יתרה".
ח חהמן New member 23/8/07 #74 הי! רק אחד מאיתנו הוא "מנסה להתנהג כמו אשכנזי ממושקף חננה, ובהצלחה יתרה" והוא בכלל פרסי!
W wranger New member 23/8/07 #78 פרסי ויזלי?! אז מי השני? שאקלבולט? <רגע, קרעתי את עצמי מצחוק עכשיו, אני צריך כמה דקות להירגע>
ח חהמן New member 23/8/07 #45 כמו שאמרנו, טל משעשע. טל חושב שהוא מרכז העולם, זה משעשע אותנו, אנחנו מרכז העולם, טל משעשע. מש"ל. זה רק אנחנו או שהמילה משעשע כבר איבדה כל משמעות?
כמו שאמרנו, טל משעשע. טל חושב שהוא מרכז העולם, זה משעשע אותנו, אנחנו מרכז העולם, טל משעשע. מש"ל. זה רק אנחנו או שהמילה משעשע כבר איבדה כל משמעות?
W wranger New member 23/8/07 #50 הממ. משעשע. משעשע. משעשע. משעשע. משעשע. משעשע. ... כן, איבד כל משמעות. זה די משעשע, האמת.
ח חהמן New member 23/8/07 #54 אם זה איבד כל משמעות, אז אפשר לתת לזה משמעות משלנו, לא? אנחנו חושבים שהמילה משעשע צריכה להגיד "אשכנזי שמנסה להתנהג כמו ערס מרוקאי כבד, לא בהצלחה." למישהו יש הצעה יותר טובה?
אם זה איבד כל משמעות, אז אפשר לתת לזה משמעות משלנו, לא? אנחנו חושבים שהמילה משעשע צריכה להגיד "אשכנזי שמנסה להתנהג כמו ערס מרוקאי כבד, לא בהצלחה." למישהו יש הצעה יותר טובה?
S suki da yo New member 23/8/07 #58 אולי לאקדמיה ללשון העברית... אפשר לשאול אותם.. http://hebrew-academy.huji.ac.il/index.html
W wranger New member 23/8/07 #59 אבל זה לא משעשע. אולי קצת מבדח, אבל לא משעשע. זה אפילו ההיפך ממשעשע, לדעתי.
ח חהמן New member 23/8/07 #65 אתה ראית פעם את האנשים האלו? אין הרבה דברים יותר משעשעים מהם. במיוחד הניסיון לדבר בחית' ועין גרוניות. 9.7 בסולם ההומור הלא מכוון.
אתה ראית פעם את האנשים האלו? אין הרבה דברים יותר משעשעים מהם. במיוחד הניסיון לדבר בחית' ועין גרוניות. 9.7 בסולם ההומור הלא מכוון.