אתה צוחק, נכון?
"אך מעולם לא התיימרתי לתת תשובות לכל שאלה ובכל נושא" יהיה מדוייק יותר לומר שלא סיפקת גם תשובות שהתחייבת להן. "תסכים איתי בוודאי שהייתי צריך לבזבז המון זמן ואנרגיות על מתן התשובות. לכן, אני מרשה לעצמי להיות סלקטיבי ולהשקיע את זמני בחיזוק הממצאים שלנו" התעלמות מממצאים המפריכים את התיאוריה שלך לא מחזקת אלא רק מחלישה אותה. להזכירך: ע"פ הדיסציפלינה המדעית המקובלת אפילו מליון חיזוקים לא יוכיחו תיאוריה באופן מוחלט, אבל הפרכה טובה אחת יכולה להפילה עד עפר. "ישנו אתר מצוין של דורון ויצטום שמשיב לטענות המתנגדים אחת לאחת." קראתי מאמרים לרוב אודות נושא הדילוגים בתורה (כולל אלה של ה"ה WRR), וחלק ניכר מהם לא הבנתי עקב בורותי בסטטיסטיקה. אני מעדיף לבדוק צדדים אחרים - לא מתמטיים - של הנושא, ושאלותי בתחומים אלה לא זכו בשום מענה משביע רצון באף אחד מהמאמרים הנ"ל (אתה בודאי לא סיפקת כל תשובה). ככל שמדובר בצד המתמטי של הנושא אני מעדיף לסמוך על דעת המומחים, ונראה שהרוב המוחץ שלהם אינם מתייחסים ברצינות לנושא. "דבר נוסף, עצם העובדה שהנך קורא לאנשים שאינך מכיר כלל וכלל , חלקם עם השכלה גבוהה יותר לעין ערוך משלך המאמינים בצופן התורה מתוך הסתכלות ומחקר , "אנשים רפי שכל" - מציגה לעיני כל את הגאווה וההתנשאות שלך על כל אדם שאינו שוטף לדיעותיך" תארים אקדמים והתמחות ספציפית מעולם לא היוו מחסום בפני טפשות, עוורון ושרלטנות. אם תרצה אוכל לציין בפניך שמות של מומחים ואנשי אקדמיה שלא בחלו במעשים פסולים בתכלית כדי לקדם את מטרתם (ושים לב ש"רפי שכל" הוא ביטוי עדין יחסית לאחרים שיכולתי להשתמש בהם). "אין כאן נסיון אמיתי להבין את צופן התורה לאשורו" זה כבר מגוחך. כל נסיונותי להבין את הענין לאשורו נתקלו במחסום שתיקה בלתי חדיר מצידך, ואף אחת משאלותי לא נענו. כיצד אתה מצפה שאנשים יתייחסו ברצינות לטענותיך אם אתה - לפי הודאתך - אינך מוכן או יכול להגן עליהן?