על פי חוק כבר יום שישי

BrainDaMaGeD

New member
על פי חוק כבר יום שישי

מה שאומר...
בשרשור חוקר! השבועי!!! והפעם...
הנחקרת...
המוצבת מול האורות...
היא...
שירע! riotgirl28 [עם טיפטיפה פרוטקציות..חעחע
] תביאו אותה בחקירה! =]

BrainDaMaGeD

New member
חע הפצצתי בחצים ../images/Emo26.gif שוב. ../images/Emo26.gif

אופס.
שואלת =] נהנת במפגש ג"ש? עד כמה את אוהבת בנים? עד כמה את אוהבת אותי
? חעחע סתם .. אל תעני =/ מה דעתך על מנגואים? מממ...שיר עכשווי? פריט לבוש אהוב? נו עזבי אין לי מה לשאול
אולי יותר מאוחר יהיה לי רעיון...מאוחר מידיי [?]

BrainDaMaGeD

New member
אה אה אה! פיטשע שכמותי!

את מודעת לכך שהחופש...ממש..ממש..ממש[!] קרוב? מה התוכניות שלך לחופש? טוב נו זה לא כ"כ הרבה להוסיף..חעחע

riotgirl28

New member
ואו אני בשוק!! [:: יאי

נהנת במפגש ג"ש?מאוד! עד כמה את אוהבת בנים?מאוד מאוד! עד כמה את אוהבת אותי ?המווניים!! מה דעתך על מנגואים? הזויים. מממ...שיר עכשווי?feel good inc פריט לבוש אהוב? הרשת של איריס נחשב? תוכניות לחופש: מפגשים והמון!

hellofanickname

New member
../images/Emo80.gif|עורב| ממ אוקיי...

היי:)
מה שלומך?
מאיפה את? [רחוב ומספר מדויק!! חח סתם לא]
איזה עוד להקות את שומעת חוץ מס"פ?
אם היו נותנים לך כרטיס טיסה זוגי+כרטיס ל"נויז טו דה וורלד"+כניסה חינם - את מי תקחי?
הולכת עם פרווה?
מעשנת\שותה?
מתחיל החופש!! באלך לצעוק משו?P:
מה הסרט האהוב עליך?
מה את אומרת על מזרחית? |מגלגלעיניים|
שומעת ישראלי? ו.אמ. זהו:)

riotgirl28

New member
../images/Emo135.gif

מאיפה את? [רחוב ומספר מדויק!! חח סתם לא] כוכב יאיר! [: איזה עוד להקות את שומעת חוץ מס"פ? ג"ש ג"ד MCR סאם 41 RHCP SOAD ועוד המון אם היו נותנים לך כרטיס טיסה זוגי+כרטיס ל"נויז טו דה וורלד"+כניסה חינם - את מי תקחי? מממ...קודם תביאי כרטיסים אחר כך נדבר. הולכת עם פרווה? ממש לא מעשנת\שותה? לפעמים מתחיל החופש!! באלך לצעוק משו?P: יייייאאאפפייייי.. מה הסרט האהוב עליך?מטריקס P= מה את אומרת על מזרחית? |מגלגלעיניים| פשוט מקסים :) שומעת ישראלי? ממש לא.

קרניjack

New member
שאלות../images/Emo13.gif

לאיזה צבע בא לך לצבוע את הישער שלך? יש אנשים שאת לא סובלת? והם לא סובלים אותך? ממה את הכי מתעצבנת? איזה להקה את הכי אוהבת עכשיו? מאמינה בערפדים/רוחות? בדר",,כ את אוהבת אנשים חדשים? זהו.

riotgirl28

New member
עונה לקרניל'ה [:

לאיזה צבע בא לך לצבוע את הישער שלך? סגול [: או כחול . יש אנשים שאת לא סובלת? אותך.סתם..את הדר.ערס מהכיתה שלי. והם לא סובלים אותך? גם ממה את הכי מתעצבנת? מהערסים וואנבי בכיתתי איזה להקה את הכי אוהבת עכשיו? אינלי@ מאמינה בערפדים/רוחות? לא.אבל חבל בדר",,כ את אוהבת אנשים חדשים? אם הם תחממדים אז כן

SPFAN

New member
המממ אז שאלות

=> למרות שאני שואל את זה כל הזמן.. מי את מעדיפה - חצילים (רולז) או קישואים (בוז) ? => מאיפה את? => למה קוראים לך שירה? => פעם עשית בנג'י ממגלשה? => מי עדיף -הילארי דאף או בריטני ספירס? (אין תשובה נכונה, שתיהן מגעילות) => לדעתך חיים (זה חיים: =) כן, חיים הוא סמיילי) כוסון? => את רוצה כאפה? :) הכל מחיבה טוב זהו... אני לא יצירתי בשעות כאלו.. אני רגיל לסבול בבצפר אבל בגלל שלא הייתה הסעה לא הלכתי

riotgirl28

New member
עונה לך [:

=> למרות שאני שואל את זה כל הזמן.. מי את מעדיפה - חצילים (רולז) או קישואים (בוז) ? שניהם יאקי => מאיפה את? כוכב יאיר => למה קוראים לך שירה?כי זבי היה משורר => פעם עשית בנג'י ממגלשה? ממ לא. => מי עדיף -הילארי דאף או בריטני ספירס? (אין תשובה נכונה, שתיהן מגעילות) הילארי הכפרע => לדעתך חיים (זה חיים: =) כן, חיים הוא סמיילי) כוסון? מאוד!הייתי עושה אותו => את רוצה כאפה? :) הכל מחיבה .ברור.אם אתה רוצה בעיטה במקום הרגיש.

bad astronaut

New member
שואלת..

הי!!! מה קורה?
עשית משהו למירה כדיי שהיא תשים אותך בשידור חוקר?
כיף להיות נשאלת?
איך את חושבת שהתעודה שלך תיראה?
לאיזה כיתה את עולה?
מתרגשת?[חחח לא ניראה לי]
איך את מרגישה היום בבוקר?
ציחצחת שיניים?
מה הדבר שאת הכי לא סובלת בעצמך?
מה הדבר שאצ הכי אוהבת בעצמך?
תארי את עצמך ב4 מילים.
מה הדבר האחרון שקנית?
מתי קנית אותו?
מה את שומעת עכשיו?
את חושבת שיש לי עוד שאלות?
אם כן, הסבירי ונמקי!
אמממ משעמם לי!
ולך?
מה הציון הכי נמוך שלך?
הכי גבוה?
תבואי למפגש פורום בחופש?
יש לך פירסינג?
אם כן, איפה?
רוצה עוד?
מציירת? כותבת? משהו?
הלכת כבר לים השנה?
ברחה לי השאלה!
באיזה צבע המגבת שלך?
באיזה משכת שיניים את משתמשת?
מה יש לך על השולחן עכשיו?
אני חושבת שזהו!
רק עוד דבר אחד... נהנת לענות על השאלות?
מה את מסוגלת לעשות כדיי להיות שוב הנשאלת?
את מוכנה להרוג מישהו?
מה עם משהו?
טוב זהו! ביי! =]

riotgirl28

New member
עונה ל.את ואל נכון?אתן מבלבלות

הי!!! מה קורה? אני קורא. עשית משהו למירה כדיי שהיא תשים אותך בשידור חוקר? אנסתי אותה. כיף להיות נשאלת?מאוד איך את חושבת שהתעודה שלך תיראה?נורא לאיזה כיתה את עולה? ט מתרגשת?[חחח לא ניראה לי]חחחח עוברת ביצפר יאי איך את מרגישה היום בבוקר? עייפה ציחצחת שיניים: אפעם..סתם כן מה הדבר שאת הכי לא סובלת בעצמך?ממממ אני מדברת הרבה מה הדבר שאצ הכי אוהבת בעצמך? מממממממ כלום. תארי את עצמך ב4 מילים. .O: מה הדבר האחרון שקנית? כרטיס אוטובוס. מתי קנית אותו?אתמול מה את שומעת עכשיו?Millencolin - No Cigar2 את חושבת שיש לי עוד שאלות?אולי אם כן, הסבירי ונמקי!סוד. אמממ משעמם לי!יופי לך ולך?גם מה הציון הכי נמוך שלך?0? הכי גבוה?80? תבואי למפגש פורום בחופש?ברור ..בחמישי ליולי נכון? יש לך פירסינג?בעזרת השם אם כן, איפה?. רוצה עוד? מיותר השאלה. מציירת? כותבת? משהו?לא לא לא הלכת כבר לים השנה?כה.נראלי ברחה לי השאלה!אוי לא באיזה צבע המגבת שלך? בז' באיזה משכת שיניים את משתמשת?אינלי שמצ. מה יש לך על השולחן עכשיו?כוס מים פלאפון. אני חושבת שזהו!פששש רק עוד דבר אחד... נהנת לענות על השאלות?מאוד! מה את מסוגלת לעשות כדיי להיות שוב הנשאלת?להרוג את מירה את מוכנה להרוג מישהו?אויה מה עם משהו?גם טוב זהו! ביי! =] בבעי

BrainDaMaGeD

New member
אה?!!??!?!?!?!?!?!

מזה פההההההה!? אני ברוב טובי בחרתי אותך ואת הורגת אותי?! כפוית-רעה!

busted4ever

New member
שללללללללללללללללום

איך קוראים לך? למה? מתי נולדת? מה את לובשת עכשיו? מה הבושם שאת משתמשת? יש לך חיות? את אוהבת חיות? יש לך אחים? את מסתדרת איתם? את אוהבת ורוד? ושחור? ולבן? וצהוב? ואפור? וכתום? אין לי כוח לשאול עוד אז שיהיה לך אחלה יום

riotgirl28

New member
שלללללללללווםם [:

איך קוראים לך?שירה למה?כי סבא היה משורר מתי נולדת? ביוני...עוד 5 ימים נראלי.. מה את לובשת עכשיו? חולצת ג"ש ומכנסי אח שלי . מה הבושם שאת משתמשת?משו מאיטליה יש לך חיות? כלבה את אוהבת חיות?לא יש לך אחים?2. את מסתדרת איתם?לפעמים את אוהבת ורוד? כן ושחור?כן ולבן?לא וצהוב?לפעמים ואפור?לא וכתום? לא

Riot Boy

New member
שאלות../images/Emo168.gif

מה קורה? איך היה המפגש פורום? נכון איילה חמודה? את רוצה שאני יעשה לך נבי?

riotgirl28

New member
נמ.גלעד.

מה קורה?אני קורא(ת) איך היה המפגש פורום? כיפי נכון איילה חמודה? פאקצה. את רוצה שאני יעשה לך נבי? מאוד

למעלה