על פי חוק כבר יום שישי

double O S

New member
אפצ'י../images/Emo96.gif

אנלא אשאל אותך מה קורה כי זה נדוש תזכירי לי רגע בת כמה את?;[ איך הבצפר? איך הציונים? איך התעודה העתידית? יש חבר\ה? כמה חברים טובים יש לך? נכון שג'ינג'י= מגניב? אה נזכרתי בת כמה את, טוב בסדר;[ אל תעשני! את שונאת אותי? [מקווה שאת אומרת לא] וויהי^^ מנגנת על משו? על מה? חוח, מגניב טסת לחו"ל? לאן? נתפסו לך פעם השרירים מירידה של 49 קומות מעזריאלי? בשיעורי ספורט גם אצלך הבנות עושות יוגה או משו כזה במקום לעשות ספורט נורמלי? עושה משו מיוחד בערב? שבת שלום;[

riotgirl28

New member
לבריאות

תזכירי לי רגע בת כמה את?;[ עוד חמש ימים 14 איך הבצפר?חרא איך הציונים?בזבל איך התעודה העתידית?נוראית יש חבר\ה?לא כמה חברים טובים יש לך?לוידעת נכון שג'ינג'י= מגניב? מאוד! אה נזכרתי בת כמה את, טוב בסדר;[ אל תעשני! טוב את שונאת אותי?רק אם אתה שונא אותי.אז כן [מקווה שאת אומרת לא] וויהי^^ מנגנת על משו?בקרוב על תופים. על מה? חוח, מגניב טסת לחו"ל? הרבה לאן?המון נתפסו לך פעם השרירים מירידה של 49 קומות מעזריאלי?לא אני בכושר טוב. בשיעורי ספורט גם אצלך הבנות עושות יוגה או משו כזה במקום לעשות ספורט נורמלי? לא.פעם עשינו ספינינג.אבל בדרך כלל לא. עושה משו מיוחד בערב? הלוואי.אין מה בלופ

למעלה