על פי חוק כבר יום שישי

בטלקאפ

New member
האמממ

אוקי שאלות
. כוכב יאיר זה התנחלות או משו ? :$. מה את אוהבת לאכול [שאלה מפגרת חה]? איזה שיר את הכי אוהבת[של סימפל]? נממ זהו.

riotgirl28

New member
ארוך.

כוכב יאיר זה התנחלות או משו ? :$. לא.זה יישוב חוקי ביותר! מה את אוהבת לאכול [שאלה מפגרת חה]? ספגטי [: איזה שיר את הכי אוהבת[של סימפל]? ואו.אינלי שיר אהוב.דיי אי אפשר עם כל הלחץ הזההה

אהלן אהלן../images/Emo88.gif

מהנשמע? את יודעת שלי קוראים שיר?D= ולך קוראים שירה- איזה סמיילי את הכי אוהבת? איך קוראים למורה שלך? את אוהבת בייגלה? ופסטה למיניהן? ואיזה צורה את הכי אוהבת בפסטה? למה? יש לך אח גדול? כי לי אין ואני רוצה אחד כזה/= - את באה לניצנים? כן-לאיזה הופעות? את אוהבת להשתין בים? ובמקלחת?D= מודעת שאין לי יותר מה לשאול[=? ביי חעמודה

riotgirl28

New member
עונה לשיר [:

מהנשמע? שבבה.. את יודעת שלי קוראים שיר?D= פשש איזה קטע ולך קוראים שירה- לא ידעתי איזה סמיילי את הכי אוהבת?
איך קוראים למורה שלך? סימה החלזון את אוהבת בייגלה? בטח ופסטה למיניהן?ה כה! ואיזה צורה את הכי אוהבת בפסטה?ארוך למה?כי זה כיף יש לך אח גדול? כה.קופי כי לי אין ואני רוצה אחד כזה/= -לא כדאי לך את באה לניצנים? לא כן-לאיזה הופעות? את אוהבת להשתין בים? ברור! זה התחביב שלי ובמקלחת?D= גם מודעת שאין לי יותר מה לשאול[=?שמתי

DARk lies

New member
סתם כי בא לי.

בו. נבהלת?:] ידעתי. אני פשוט גאון. אמ שירה, ספרי קצת על עצמך:] יש לך שם מגניב
אפשר לעוות אותו לשירע. מרשה לי לקרוא לך ככה?;] שירע שירע שירע. לא איכפת לי אם אמרת לא. אני עושה מה שבא לי
אני מטומטמת. ואת?:O טוב אני אפסיק עכשיו:X ביי.

riotgirl28

New member
הו ../images/Emo23.gif

מאוד נבלתי. את מטורפ. תודה? תהפכי אותו למה שבאלך. אני בעד. מטומטמת.[:

whatsername 234

New member
well הנה השאלות שלי:

את ידועת שאני מתנחלת מהירח שקוראים לה יוליה?:
ומה את?:
מה ממצף?!:
איזה להקות אוהבת?:
תוספת לפיצה:
גרבים <גובה אני מתכוונת>:
צבע אהוב:
צמחונית?:
אוהבת גבינה עם חורים שאם מציצים מהחור אז זה ממש מגניב?:
צבע אהוב:
אוהבת ביסלי? מקווה שלא =\
אוהבת לשמוע מוסיקה?
זמר/זמרת/להקה אהובים: בע בע

riotgirl28

New member
well עונה.

את ידועת שאני מתנחלת מהירח שקוראים לה יוליה?:פשששש. ומה את?: אני מתנחלת מעזה שקוראים לה פטימ. מה ממצף?!: בס בסדר. איזה להקות אוהבת?: המון תוספת לפיצה: תבילנים כאלה בשקית. גרבים <גובה אני מתכוונת>:נמוך צבע אהוב: כחול כהה צמחונית?: לא אוהבת גבינה עם חורים שאם מציצים מהחור אז זה ממש מגניב?:בטח צבע אהוב:שאלת אוהבת ביסלי? מקווה שלא =\.כן אוהבת לשמוע מוסיקה?מאוד זמר/זמרת/להקה אהובים:אין אהוב.

../images/Emo103.gif

מה קורה? ממצב? סבבות. בואי נתחיל. מה הדבר הכי מוזר שיש לך בחדר? מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? איזה צלצול יש לך בפלאפון? מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאת חושבת שיש לך כאלה). אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היית קוראת לו? כמה מרקרים יש לך בקלמר? אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? מסר לאומה- ראית פעם עב"ם? וחייזר? את מאמינה באלוהים? ובעצמך? ובפיות? נכון שזה מספיק? התעייפת? היה כיף? אוהבת אותי? את תגידי לי כשתסיימי לענות 'ביי' או 'להתראות'? כי אני אגיד לך! ביי.

riotgirl28

New member
להלה

מה קורה?שבב ממצב?הב סבבות. בואי נתחיל. מה הדבר הכי מוזר שיש לך בחדר? מממ אינלי.הכלל אצלי שפוי. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?ו. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? מיאוווו איזה צלצול יש לך בפלאפון? how we do מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?שקסים.כמו הבוקסר שלי. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאת חושבת שיש לך כאלה).אני .....אוכלת צנים אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היית קוראת לו?מושי כמה מרקרים יש לך בקלמר?4 אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?שלום מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? איש. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר?רגיל מסר לאומה- בוהו ראית פעם עב"ם?אכן וחייזר?ישלי בכיתה>< את מאמינה באלוהים?לוידעת ובעצמך?לא.*הזלת דמעה* ובפיות?לא נכון שזה מספיק?לא התעייפת?לא היה כיף?לא אוהבת אותי?כן את תגידי לי כשתסיימי לענות 'ביי' או 'להתראות'? כי אני אגיד לך! ביי. להתראות ילדים

riotgirl28

New member
נמ

לאחר הצבא אני יעבוד בחברה של אבי. ובינתיים אלמד משפטים. שאני אסיים אני מקווה למצוא עבודה בתחום.

Edgar Davids

New member
Questioooo

מה הכי אוהבת לעשות?
מה הכי אוהבת לשתות?
את מי הכי שונאת בעולם?
את מי הכי אוהבת בעולם?
פעם גרמת למישו/מישי לבכות? אם כן איך..
סדרה אהובה בטלויזיה?
מאכל אהוב?
טוב נגמרו לי השאלות אבל רציתי להגיד ש..
עכשיו את עולה לכתה ט' וזאת הכתה שהכי כיף בה בכל השנים..
תחיי את הרגע והכי חשוב זה אושר.. זהו סיימתי..

riotgirl28

New member
answerr

מה הכי אוהבת לעשות? מממ להנות מה הכי אוהבת לשתות? שוקו . [: את מי הכי שונאת בעולם? אין לי שנוא את מי הכי אוהבת בעולם?לא יודעת. פעם גרמת למישו/מישי לבכות? אם כן איך..הרבה אני מניחה. סדרה אהובה בטלויזיה? ממ אין.בלע מאכל אהוב? ספגטי [: כיתה ט' = קשה!

Satla ruleS

New member
אוועהעאאאאאאאאאאאאאאאאאה.

+מה המצב? +יופי? +טופי? +אופי? +מופי? +תיכנונים מיוחדים לחופש? +מה את רוצה להיות שתהיי גדולה? +את יודעת איך קוראים לי? +לא, נכון? +יופי עכשיו...נחשי
+כמה חדרים יש לך בבית? +כמה מנורות יש לך בבית? [לכי לספור!! הפ הפ] +כמה תמונות יש לך בבית? וכמה מראות? [אני מקווה שאת טובה במתמטיקה
] +אממ..ביי?

riotgirl28

New member
אווועההההאאאאאאאאאה בעצמך

+מה המצב? חצב +יופי?יופי! +טופי?טופי! +אופי?אופי! +מופי?מופי! +תיכנונים מיוחדים לחופש?מפגשים.ב5 ליולי. +מה את רוצה להיות שתהיי גדולה? עורכת דין +את יודעת איך קוראים לי? מסוממת. +לא, נכון? נכון +יופי עכשיו...נחשי...שש +כמה חדרים יש לך בבית?אינלי כוח לספור +כמה מנורות יש לך בבית? [לכי לספור!! הפ הפ] היית מתה +כמה תמונות יש לך בבית? וכמה מראות? [אני מקווה שאת טובה במתמטיקה ]ממש לא. +אממ..ביי?בעעיי

למעלה