על קבלה עצמית ומודלים גופניים

AlanSmith

New member
התרשמתי שהרב פה יש להם את כל האיברים.

כגון (ידים, רגלים, אוזניים, עיניים וכדו').. אני מבין שהמשפט בהחלט יכל להשתמע ל2 פנים.. אבל התכוונתי למשמעות שרובם פה לפחות על פי מה שידוע לי לא חסר להם שום דבר. פשוט הבעיה היא קצת יותר על הויזואליות של הדברים כגון גודל אף/אוזניים/צמיגי בטן וכדו'.

Elle992

New member
צודק! בקריאה שניה הבנתי שאני זו שלא הבנתי

את המשתמע, טעות שלי סליחה

askimosi

New member
האמת גם אני הבנתי ממה שרשמת כאילו חסרים

פה איברים לרובנו
חס וחלילה שלא נדע
.

בברכה,
אסקימוסי

A 26 cm Schlong

New member
וואו וואו וואו

תשמע, אני מסיר בפניך את הכובע!

כל הכבוד לך. כתבת דברים יפים, דברים חכמים, ואין לך מושג איך המניות שלך עלו אצלי עכשיו (לא שזה ממש משנה לך או למישהו).

המשפט שהכי קנה אותי: "אגב זה שאני נראה על הפנים, לא מרתיע אותי מללכת לים. אפשר לחשוב אני לא סופר אף אחד מי שיש לו בעיה עם איך שאני נראה לא חייב להסתכל עליי"

אתה פשוט

מ-ל-ך!

Berethor

New member
כל הכבוד על השינויים

ועל כך שהפסקת לפחד ולהתבייש כמו בעבר, ולמדת לאהוב את גופך כמו שאת.

Light18m

New member
גם לי יש מה לאמר בנושא

לא היה לי זמן לקרוא את כל הדיון,
אבל נראה לי שיש לי כיוון הסתכלות קצת שונה.
בערך מגיל 16 כבר ידעתי שאני נראה טוב, אבל זה אף פעם לא עזר לי לביטחון העצמי.
אני לא רוצה לנפץ תקוות, אבל גוף יפה זה לא מספיק.
בטחון עצמי צריך לבנות בנפרד, ע"י צבירת ניסיון.

askimosi

New member
קצר ולעניין....

יצא לי בכמה הזדמנויות לפגוש אנשים שנראים לא רע בכלל, אבל עם ביטחון עצמי ברצפה וזה נכון אין שום קשר בין מה שמרגישים בפנים למה שרואים מבחוץ.תקף גם להפך אנשים שנראים גרוע משדרים עוצמה וכוח.

ביטחון עצמי לא יזיק,
אסקימוסי

אני נוטה להסכים עם דבריך

כפי שציינתי בעבר, אין לי בעיה עם המראה החיצוני שלי ואני יודעת שאני נראית טוב, החוסר ביטחון נובע ממשהו יותר עמוק שצריך לעבוד עליו.

ליטל 34

New member
ואייי הפורום הולך ונהיה מעניין יותר ויותר

אז ככה אני יכולה להעיד על עצמי אני רחוקה מלהיות שלמות או מרוצה מעצמי באמת כי תמיד הייתי רוצה לשנות הרבה דברים בי כדי להגיע למושלם .
אבל !!!!!! אני מאוד אוהבת את מי שאני שלפעמים זה כיסוי טוב לחיצוניות כי מה שאני משדרת מבפנים כלפי חוץ זה שונה לגמרי ,רב האנשים חושבים שיש לי עובר בטחון
ובכלל אפילו חושבים לפעמים שאני סנובית ,אנשים נוטעים להחמיא לי יום ויום ....זה כבר בשגרה אבל אני תמיד מתחמקת ממחמאות ...
אני אוהבת את החיצוניות כן אבל הייתי רוצה עדיין עוד שינויים כדי להרגיש טוב יותר .
אני רוצה לספר לכם על עצמי ממש בתמצית .
פעם שהייתי בת 20 הייתי לדעתי מהממתתתתת ,אך לא היה לי מספיק ביטחון ,זה נגרם לי מפרידה אחרי פרידה משהו נעלם איתך.
וכדי להתגבר החלטתי ללמוד משחק ,כדי לעמוד מול מצלמות לא להתבייש ולאהוב את עצמי.
קיבלתי שיעור לחיים ,אני בכל רגע נתון אוהבת להצטלם ,ובכלל התקדמתי והיום אני עומדת מול מצלמות אמתיות בפרסומות ,
אני יכולה להעיד שזה רק שיפר לי את הביטחון ומעבר לכך לקבל את עצמי כמו שאני !
אז תמיד יש רעיונות שתוכלו לייסם כדי לשפר רק תבחרו לעשות וליזום ...מי יודע אולי זה רק ישפר .

על מודעות וזוגיות

בעיני, מבחינת המודעות לסביבה, לכמה נשנה את רצוננו בגינה, בגלל מה יחשבו או מה עלולים לחשוב דעתי היא כי כמו בכל דבר נדרש איזון, אני חושב שכן נדרשת מודעות עצמית לאיך אתה נראה, המודעות מעודדת שינוי ובהמשך גם מטפחת פוטנציאל לאינטראקציות חברתיות.
יהיו שיחלקו עלי לאמור מה פשעו של עב בשר, האם בגלל מודעות ימנע עצמו מחשיפה בים- אני לא חושב שיש להימנע, אבל האמת כואבת שהוא אכן משלם מחיר, עם זאת אני חושב שאין במחיר הזה כדי להצדיק ביטול קיצוני של מודעות. ואולי זה בכלל לא ביטול, אולי בכלל לא ניתן לבטל וזה למעשה הדחקה?
ואגב לא צריך לציין בכלל שעם כל המודעות ואולי כחלק ממנה החשוב ביותר זה לא להכות במבטים הקטנים, החטופים והכה כואבים.
אבל וזה בעיני הנקודה המרכזית יש הבדל בין מודעות לבין חשיפה בזוגיות, זה אחרת לגמרי. בזוגיות אין לך מנוס ובמוקדם או במאוחר יש לקבל את הנתונים כפי שהם, הקושי להיחשף בזוגיות הוא בעיני קושי חברתי/פסיכולוגי או איזה שם כלשהו,
אני יכל להעיד על עצמי שמבוכה ממה אחרים יחשבו לגבי מראה חיצוני אין לי כלל, אבל מנגד בעיית החשיפה במישור הזוגי כן קיימת, לפחות ככה נראה לי, הקושי להראות את הצורך שלך בבן הזוג, הקושי הזה נובע אולי כי בגילוי צורך נוצר פוטנציאל רב להיפגע.

Elle992

New member
אני לא דיברתי לא על מודעות ולא על איך רואה

אותנו החברה, אני דיברתי על להיות שלמים ולקבל את עצמנו, אתה הגבת בצורה שונה לגמרי אבל לא משנה,

יש המון אנשים שלא מקבלים/שלמים עם עצמם וגופם ואישיותם ובגלל זה סובלים מאי יכולת לקיים מערכת יחסים תקינה או בריאה, יש המון אנשים בזוגיות, זה לא אומר שהזוגיות שלהם בריאה ותקינה(ולשם צריך לשאוף) יש מלא נשים שמקיימות יחסי מין כי...."יאללה, 5 דק' וזה יעבור" יש מלא אנשים שלא מרוצים מהזוגיות שלהם ועדיין ממשיכים אותה כי יש ילדים ומשפחה,

כל הקטע של הדיון הזה היה לנסות לפתוח לאלה שכן לא מקבלים את עצמם וסובלים ממודלים גופניים שגויים לצאת מהחושך ומהמקום האפל הזה ולשנות זאת, כמו שאמרתי אם אני הצלחתי לשנות את עצמי ולצאת אל האור(זה אחד הדברים הטובים שקרו לי בחיי) כל אחד יכול,

אני יודעת בוודאות שיש קשר ישיר בין איך שאתה מרגיש עם עצמך לבין איך שהמערכת הזוגית שלך תרגיש, להיות בזוגיות בסטטוס לאו דווקא אומר שהזוגיות הזו תקינה ונכונה. אל תסתכלו על אלה שבזוגיות ותחשבו שטוב להם, רק מי ששלם עם עצמו ומקבל את עצמו יהיה מסוגל לקיים מערכת זוגית בריאה ותקינה...זו האמת לא משנה כמה היא כואבת זו האמת, וחבל שיש אנשים שמדחיקים במקום לנסות לתקן, למדתי שההדחקה זה הדבר הכי גרוע שיש בייחוד בדברים כאלה.

Elle992

New member
אוקיי, אני גם חושבת שצריך להפריד

כי זה ממש לא קשור איך שרואים אותי כלפי חוץ לאיך שאני מרגישה לגבי עצמי. זה שני נושאים שונים,

למעלה