על קבלה עצמית ומודלים גופניים

למקרה שזה לא ברור, גם אני לא הבנתי את זה

ובוודאי שאם הייתי נתקלת במשפט הזה בחתימה של כותב/ת לא מוכר/ת, הייתי מקבלת אותו כפשוטו, כאמירה שוביניסטית מובהקת.

מנומשת27

New member
אני מקווה

שלפחות בקונטקסט של דבריי זה ברור ומובן
. אני לא בטוחה שהייתי מתייחסת למשפט הזה אחרת ממך בהקשר שאיננו משתמע מאליו. מצד שני, כן נראה לי שהייתי מוצאת את ההומור (הגם שלא מכוון).

זה לא היה מובן

לאור הזהות מי שהגבת לו. הרי ברור שבעיניו כל העניין הוא הזדמנות נורא משעשעת לבזות נשים, ואז את מספרת לו על ביזוי נשים כאילו שזה משהו שמזיז לו.

ואין ספק ששכנעת אותו ואת כל הנוכחים כאן

או שאולי, שכנעת אותם שכדאי לגבר להיות בוטה ומתלהם ולזלזל בנשים בכדי לזכות בתשומת לבן, לפחות אם מדובר בך ובדורי.

מנומשת27

New member
אני בטוחה שהשלונג מתרווח בהרמונו

ומתמוגג מכל תשומת הלב השלילית שהוא זוכה לה.

אני לא רוצה להרגיש שאני נושאת ונותנת עם האויב- המחשבה הזו רובצת עלי כמו צל. כמו מורסה. אין לי ספק שהגישה המובעת בדברים שהגבתי להם שגויה ומתלהמת, אבל אין לי רצון ואולי גם לא יכולת להתנהל מתוך מגננה תמידית. הלוואי שאנשים כאלה היו מצנזרים את עצמם. הלוואי שהעולם היה צודק, שפוי ובריא יותר. הוא לא. עד אז, אני רוצה להיות (גם) מאושרת, משועשעת וקלת דעת.

Berethor

New member
כן להיות תמיד במגננה יכול להיות בעייתי

עובדות לכך הן אותן פמיניסטיות קיצוניות שכל כחייהם סובבות סביב מלחמה ושנאה לגברים, אבל גם קצת זהירות באיך שדברך עלולים להתפרש זה דבר טוב. לא פרנויה רק זהירות במידה הנכונה. שלונג עדיין לא יכול לתרווח בהרמונו, שמעתי שהוא משתתף בסרט אנקונדה 5..

A 26 cm Schlong

New member
לא נמאס לך?

אולי את והמיזאנדרית השניה תפתחו פורום "סתוונית את מנומשת" ובו תחמיאו האחת לשניה מבוקר עד ליל ותגדפו את כל גברי העולם המתרווחים בהרמונותיהם בשעה שאת והיא פולות זו לזו כינים משיער הערווה. כי AFTER ALL, מי ירצה להיות עם נשים שכל תכליתן בחיים זו שנאת גברים ודיבורים כאילו גבוהה-גבוהה שלמדו בפקולטה למדעי הדשא?

את בכח מנסה לחרחר ריב ועוד אח"כ מפנה כלפי אצבע מאשימה. את חושבת שהקוראים פה עיוורים? שהם לא רואים שאת יוצאת הכי מפגרת שיש עם כל הודעה משתלחת שלך? חלאס, דפדפי. תתעלמי מקיומי. שבי לך בביתך לבדך ותקטרי על מר גורלך, מה שבא לך. העיקר שתניחי לי לנפשי (ובעיקר תעשי לעצמך טובה גדולה).

askimosi

New member
אם כבר אז כבר...

אני מעדיף בת זוג נקיה שזה אומר:

שערות באמות הידיים- לא, אוליי קצת פלומה כמו ששלונג כתב

שערות ברגליים - לא ולא מוחלט

שערות בגב -לא,אני מכבד גרוזניות אך כאן זה לא גאורגיה.

גם לא בישבן
.מה שכן שיער ערווה כול עוד הוא מעוצב ולא מוזנח לא מפריע לי,אני מעדיף פס שם למטה לאורך השפתיים
.

,
אסקימוסי

dori78

New member
הבעיה שלי היא עם המילה "נקיה".

סליחה, שיער, כל עוד הוא מחובר לגוף, הוא לא לכלוך.
אני מקבלת את זה שלכל אחד מאיתנו יש העדפות, לא משנה מה הן.
אני מתעצבנת על אלה בעלי הסטדרט הכפול, לא משנה באיזה נושא.
אין לי בעיה שתכתוב "אני מעדיף בת זוג חלקה". כל אחד וההעדפות שלו, מה גם שבמקרה שלך - נאה דורש נאה מקיים, אתה חושב ששיעור יתר זה לא נעים באופן כללי ולכן התחלת להסיר שיער בלייזר. אבל זה לא לכלוך.

מאחלת לך בת זוג חלקה ככל האפשר,
דורי

(גם לי מותר, אני אוהבת חתולים)

askimosi

New member
טוב נו זה כבר פוליטקלי קורקט....

העיקר שהבנת את הכוונה ולא אני לא רואה בשיער לכלוך.פשוט זה ביטוי נפוץ בפי העם.ואני חלק ממנו בנתיים לטוב ולרע.

חלקה ככול האפשר זה יותר מידיי, אם כבר פולטיקלי קורקט.אז חלקה במידה

אין בעיה שתשתמשי בחתולים
.אבל היי,הרעיון לחתימה שלי

בברכה
,
אסקימוסי

Hawkgirl

New member
זו שאלה נהדרת!

וזה משהו שגם אני התמודדתי איתו עד גיל מאוחר.
לא הייתי מסוגלת להביט במראה. פשוט לא.
עד גיל 22 לא הסתכלת לעצמי במראה. גם מעולם לא הייתה לי מראה בחדר.
בגיל 22 התחלתי דיאטה לשינוי המראה החיצוני, וגם לעבוד על עצמי פנימית...

כיום אני קצת יותר מקבלת את המראה החיצוני שלי, והרבה יותר שלמה עם הפנימיות שלי!
עדיין היה קשה לי לשבור את העניין של "לא מסוגלת להסתכל על עצמי במראה", אז החלטתי לקנות לעצמי מראת כיס קטנה שתמיד תיהיה לי בתיק {:
גם כדי שתוכל באמת לשמש אותי באירועים בהם אני מתאפרת ואני רוצה לוודא שלא נזלה המסקרה

וגם כדי שאוכל לאט לאט להתרגל להסתכל לעצמי בעיניים דרך מראה {:
השלב אחרי כן היה לקנות מראה גדולה לחדר {:

כך שהיום אני כבר מסוגלת להסתכל על עצמי במראה.
אני עדיין לא הכי אוהבת את מה שמשתקף בה.... אבל זו התחלה ^^

dori78

New member
"נאמר כבר הכל,

אין לי מה להוסיף לזה...."

מעולם לא הרגשתי יפה או חתיכה במיוחד.
כן, היו כאלה שהתחילו איתי לאורך השנים (והיו לי גם כמה מערכות יחסים).
איכשהו, תמיד היתה לי תחושה שהם עושים לי טובה שהם איתי, שאני לא באמת שווה, שהם יכולים לקום וללכת בכל רגע ושאני לגמרי אבין את זה אם זה יקרה... היום אני יודעת להגיד, שזה ממש לא עשה טוב לזוגיות המתהווה.
לקח לי הרבה זמן להבין, שבן זוג פוטנציאלי מקבל אותי כמו שאני, שאפשר ורצוי להסתכל על עצמי דרך העיניים שלו ושבסך הכל הכללי - כנראה שאני לא נראית רע כמו שחשבתי. מעולם לא היתה לי בעיה להסתכל על עצמי במראה בעירום, רק בשנתיים-שלוש האחרונות אני מתחילה להיות מרוצה ממה שאני רואה שם.

בשבת האחרונה הייתי בטיול עם קבוצה שהתחברתי אליה לא מזמן.
הטיול היה למקום עם מפלים קטנים והבאתי בגד ים, אבל לא האמנתי שאני אעשה בו שימוש.
ברגע האמת הבנתי, שאם אני נכנסת למים עם המכנסיים, אני צריכה אח"כ לרכב את כל הדרך חזרה רטובה.
אז החלטתי שלא אכפת לי מאף אחד ונכנסתי למים בבגד ים בלבד.
מישהו מהקבוצה, שכנראה רואה אותי אחרת ממה שאני רואה את עצמי, צילם אותי כשלא שמתי לב.
מה אני אגיד לכם - פתאום אני נראית לי הרבה יותר טוב (אם כי, כמובן שהדבר הראשון שעלה לי בראש זה "איכס, איזה כרס מגעילה ומעצבנת").

קחי אוויר, הישירי מבט אל המראה ואל המציאות ותאהבי את עצמך. פשוט ככה.

לולקה1

New member
שאלה יפה

גם לי לקח זמן לקבל ואולי אפילו לאהוב (לעיתים) את הגוף ו/או המראה שלי. וזה מין תהליך מתמשך אצלי - יחסי שנאה אהבה עם עצמי - חיצונית ופנימית.
באופן כללי, אני היום יותר מקבלת את המראה שלי. אני מרגישה היום יותר בנוח להיות עם בגד ים, ואין לי בעיה להסתכל על עצמי בעירום מלא.
אצלי אישית, הבעיה באינטימיות לאו דווקא נובעת מזה. כלומר, אני יכולה להרגיש הכי טוב עם עצמי ועם הגוף שלי (לא שזה קורה תמיד, כן?), אבל עדיין יכול להיות לי מחסום כלשהוא מול מי שאני נמצאת מולו.

AlanSmith

New member
העובדה שאני נראה פחות טוב יש לה יתרון. מן

הסתם זה סינון טוב לכל הנשים שנותנות ציון עיקרי למראה חיצוני של הבן יש דברים בגוף שלי שאני לא מרוצה, ואני עובד עליהם ממש לא קל לי. אבל אני מקווה להצליח מתישהו כדי להוכיח לעצמי שאם אני רוצה משהו ריאלי אני מסוגל לעשות את זה. כרגע יש כמה דברים שמאוד מציקים לי בגוף, אבל רב הסיכוים שאני אצליח לטפל רק במשקל (אני בספק.. אבל אני עובד על זה.. בנתיים אפשר להגיד שקיימת הצלחה כלשהיא, אבל עוד לא הגעתי לאן שרציתי).
את האף סנטר ועוד כמה דברים שלא אפרט פה אני מבין שככה נולדתי.. אני לא מתכוון להשקיע על כל דבר ניתוח פלסטי אני בכלל לא אוהב את כל העניין של ניתוחים למטרה שויזואלית נראה יותר יפה, זה נראה לי די סתמי.

אגב זה שאני נראה על הפנים, לא מרתיע אותי מללכת לים. אפשר לחשוב אני לא סופר אף אחד מי שיש לו בעיה עם איך שאני נראה לא חייב להסתכל עליי. אף פעם לא נתתי למראה שלי להרתיע אותי מלבצע פעילויות שאינן קשורות לזוגיות. אני חושב שאף פעם לא הייתי שלם עם עצמי, ולאו דווקא עם הגוף שלי - הגוף זה מה שבורא עולם נתן לי, וברוך השם אני יכול לראות, להרגיש מגע, לשמוע, להריח, לטעום אני יכול ללכת לדבר ולעשות את רב הפעולות הנורמטיביות. לא חסר לי איבר בגוף כמו רובכם (או כולכם) פה. וסה"כ אין סיבה שאני לא ארגיש שלם עם מה שקיבלתי. החוסר שלמות שלי נובעת מהדברים שאני לא דאגתי להם, ולא בגלל איך שהם נראים אלא בגלל העובדה שיכלתי לדאוג להם ולא דאגתי. הייתי שאנן לגביהם.

אני חושב שכאשר אני אסיים את העבודה על הדברים שכן ניתן לעבוד עליהם , אני אהיה יותר שלם עם עצמי.(מבלי להוציא מלא כסף על ניתוחים פלסטים.. כי אני לא אהיה שלם עם עצמי אם אני אוציא יותר מדי כסף על דברים חיצוניים)

Elle992

New member
תסלח לי אבל התעכבתי על השורה הזו:

"לא חסר לי איבר בגוף כמו רובכם (או כולכם) פה" למה הייתה הכוונה?

ושמחה לראות שאתה מרגיש חופשי עם עצמך ולא נותן ללא מושלמות שלך לפגוע בחיי היום יום שלך, זה שבנאדם לא נולד מושלם לא אומר שאסור לו לחיות. להפך, חיים לא תלויים במראה החיצוני שלנו. רק בידי האל

למעלה