על קצה התהום...(בבקשה תקראו)

אני יודעת שהתייחסת להודעה של

halar. מה שאמרתי הוא, שעשית מסקנה נמהרת ומאוד לא נכונה לגביה, אני מכירה אותה מפורום אהבה ורומנטיקה והיא האחרונה לפגוע באחרים. גם מההודעה שלה כאן היה אפשר להסיק המון מסקנות, כך שצריך להיות זהירים לפני שמעליבים בן אדם. איך שלא תסובב את זה, כשקוראים לאדם כלב זה מעליב. ובאשר ל"הגברים מעניקים כינוי...", אם אתה לא מסתפק בלדבר בשם עצמך, דבר בשם החברים שלך, אבל תוותר על לייצג את ה"גברים". לא כולם מדברים כך, ומי שכן, זה מעיד עליו יותר מאשר על כל החברות הרעות שהיו לו.

Karios

New member
מה שתגידי, שימי לב שאף אחד עדיין

לא בא ואמר שמה שאמרתי לא נכון.!? אולי בכ"ז יש הרבה שמסכימים איתי לגבי נושא ההגדרה!?

אז הינה אני באה ואומרת

שאני מסכימה עם בלתי צפויה ואני מבינה את הלר (סליחה אם כתבתי את השם לא נכון" אך אינני מסכימה עם טיעונך. אם היית רוצה לכתוב "היא לא שווה את המאמץ" לפי דעתך(!) כמובן היית צריך לכתוב את זה ולא להשתמש במילה "כלבה" אנשים לא מתערבים כאן כי זו שיחה שלכם ובפורום הזה יש כבוד אבל אתה לא תבין את זה.

Karios

New member
טוב, לא הייתי כמה ימים בבית אז זו

תגובתי, למרות שבאיחור מה: את מתנשאת!

אם אתה חושב שאני מתנשאת

מדוע אני עונה לך בכלל?? ומדוע כתבת אחרי הודעה בנוגע למצוקתו של בחור בנוגע לחברה שלו שהוריה הציבו לה אולטימטום או הוא או הם?

אוקי... תכנסי!!!

שמעי ברור לי שהוא גם לא ממש אוהב שמציקים לו. אז תראי לו שאת רגועה מבחינתך.. תהיי רגועה!! אל תשתפחי לפניו! ומצד שני גם אל תשכחי להזכיר לו מידיי פעם שהוא חשוב לך ואת עצובה!! תשמרי על קור רוח!! תהיי סבלנית.. והוא יחזור אליך עם תשובה. ככה יהיה לו יותר נוח לחשוב.

למעלה