עם הפנים קדימה

• פותח הנושא Itgs
  • פורסם בתאריך
אוסטרליה- ג'וניור

יש אחת שברח לי השם שלה עכשיו, בטח ב-10 דקות הקרובות אני אזכר. היא פשוט פלא. היא תוכל לקחת קרב-רב ומכשירים, עוד לפני אמריקאיות ולפני כולן.
ברוסיה יש את אחותה הקטנה של אלייה מוסטפינה, שכבר היום היא יותר טובה מאלייה.

ואללה. אופס...

נעממהה

New member
אחותה הקטנה של מוסטפינה

נלייה מוסטפינה כבר לא כל כך קטנה. היא הייתה כוכבת עוד לפני שמישהו ידע את שמה של אלייה. היא נפצעה פציעה לא קלה בכלל (אם אני זוכרת נכון שבר ברגל) ומאז לא הצליחה לחזור. זה כבר לא מעט זמן מאז הפציעה וקשה לי להאמין שנראה אותה בתחרויות בין לאומיות.

מה את אומרת?!

יו איזה שוק... כמה ציפיתי שהיא תהיה בריו! ועוד ראש בראש עם שלון אולסון

נעממהה

New member
אז והיום

אז:
http://www.youtube.com/watch?v=zUsWgDSEUus (כתוב שהיא בת 10 בסרטון אבל למעשה היא שם כבר בת 12-13 וזה היה לפני 3 שנים)

והיום, אחרי פציעה קשה של שבר בעצם הירך:
http://www.youtube.com/watch?v=mINN3hWgz30

זה לא פשוט לשבור את הפמור (עצם הירך), זו העצם הכי גדולה בגוף והיא בנויה לשאת בעומסים גדולים. איך לכל הרוחות דבר כזה קורה?

תודה, נעמה

סיקרן אותי, וזה היה מעניין.
מה חשבנו עליה אז, ומה ניבאנו לה (חלקנו אמרו שלא בטוח שייצא משהו..) ומה זה היום.
אם תשמעי על חדשות נוספות תעדכני, טוב?

Mrpops

New member
אל תספידו את יורדאקה ובולימר מרומניה

אמנם ליורדאקה הייתה תחרות די מאכזבת (בעקבות פציעה) אבל היא מתעמלת צעירה מאוד וכך גם בולימר שהפגינה יכולת מרשימה.

trilliane

Well-known member
מנהל
אני לא חושבת שויבר הטובה בעולם

היא חזקה טכנית אבל ממש לא עושה לי את זה. אין בה חן או קסם אישי ואני לא נהנית לצפות בה מתעמלת.
לגבי הרוסיות, הן כ"כ מעצבנות בחמיצות שלהן שאני מקווה שיישארו שניות. האמריקניות עדיפות בעיניי.
אני שמחה שגבי דאגלס זכתה בקרב רב, מגיע לה.

אמא לה3

New member
לגבי וויבר

אם לא הייתי עוקבת אחריה במשך כמה שנים ו"מסתפקת" בהשגים שלה באולימפיאדה, יכול להיות שזה מה שהייתי חושבת א-ב-ל..עקבנו אחריה כאן בפורום כבר כמה שנים, היא מדהימה, היא יפה ואלגנטית והיא תותחית על. היא בהחלט אלופת העולם ואין לקחת זאת ממנה.

אבל היא לא עושה את זה לטריליאן

ואין לה חן וקסם אישי.
אז היא לא יכולה להיות אלופת העולם.

trilliane

Well-known member
מנהל
נו באמת...
אפשר בלי עקיצות אישיות?

היא יכולה להיות מה שהיא רוצה והיא כבר אלופת העולם; עדיין מותר לי להחזיק בטעם אישי לגביה כמתעמלת.

אפשר

אבל לפעמים את קובעת קביעות כאילו מדובר בעובדות בדוקות ובראיות ולא כאילו שזה טעמך האישי. זה קצת מפריע לי.

trilliane

Well-known member
מנהל
איך בדיוק, כשאני מתחילה הודעה ב"אני חושבת"?

מעולם לא הצגתי כאן (או בכלל) את טעמי האישי כ"עובדות בדוקות".

trilliane

Well-known member
מנהל
ראיתי אותה גם באליפות העולם האחרונה

וזה עניין של טעם; אותי היא לא הדהימה באלגנטיות.

למעלה