עם כמה אנשים שונים עשיתם סקס בשבוע אחד?

avaloka

New member
עם כמה אנשים שונים עשיתם סקס בשבוע אחד?

ולא בהכרח סקס מלא (התעוררות מסוימת של אברי המין זה מספיק טוב) סיפורים מלאים יתקבלו בשמחה (..רק רוצה לבדוק אם עשיתי שיא
)

אישון36

New member
286

מה זה מוכיח .....ששלי יותר גדול ? או אולי שאני עונה למפגר ? אישון. תבחר בתשובה 2.

אישון36

New member
לא רק שלא איכפת לי

אני כבר סקרן. ואשמח אם תוסיפי בכרטיסך מעט פרטים טכניים על עצמך. אישון. סורי.

באז באז

New member
אישון, אישון...

גם אני רציתי לשאול אם המשחק הבא זה "למי יש יותר גדול?" גם חושב שהוא התבלבל והפורום הנכון לשאלה שלו הוא בעצם כאן גם אני רציתי להסביר לו שבכל מקרה ישקרו לו... גם אני חושב שזה לא משנה כמה הוא עשה השבוע, עדיין יש לו הכי קטן! אבל אז חשבתי לעצמי, למה לענות לו בכלל? הרי אם אין לי משהו טוב להגיד, אז לא חייבים נכון?! אז תודה, חסכת לי התלבטות... זה בהחלט משעשע.

avaloka

New member
אני לא בטוחה שיש לי הכי קטן..

אולי אני מפחדת מזה שיש לי גדול מדי. בכל זאת על נשים המציאו את המילה "שרמוטה", ואני, כסינגלית, אם תרצה, בודקת עם עצמי מה העניינים.

אישון36

New member
את יכולה להמשיך במשחק

אני לא הייתי עונה איך שעניתי אם הייתי רואה כרטיס עם פרטים. אבל שבאה משהי ללא כרטיס ובלי לתת ולו פרט מינימאלי על עצמה והיא רוצה לשחק עם עצמה במשחק חסר משמעות....שיהיה., המשחק הוא חסר משמעות כי אין גיל, אין פרטים אין כלום. אז את מוזמנת לספר לנו על מה שהיה לך ואיך נהנת. חוץ מזה.........אני זקן מידי בשביל לחשוב על מישהי שהיא זונה בגלל תיאבון מיני מפותח. אבל מין זה לא רק עוררות קלה. דברי בחדירות אחותי.....ולא מלפנים. אישון. עוד יותר פרקטי. ותראי, בחיי היו לי כמה פרטנריות,

ufffnick

New member
ואם

היא סלבריטאית, כזו שכל פרט (אמיתי) שתחשוף יזהה אותה מיד? אןם הסביבה המעריצה והפלאשים גורמם לה לבדידות במגדל השן וכל שהיא רוצה זה לפרוק? ומה זה משנה אם הכרטיס היה מלא במטעמי פרטים שיקריים? זה היה נותן לך את המצע שאתה צריך כדי לענות? הדיון לא לרוחך, זה ברור. מסכים איתך, יש בזה איזשהו סטריאוטיפ של ילד בן 13 שנכנס לאתר מגניב של סינגלים ומנסה למשוך בלשון לסיפורי זימה. עם זאת, היא כתבה כאן לא אחת. פוסטים סוערים במיוחד. כל שהיא מחפשת זו רמפה להורדת המטען. מה איכפת לך לתת אותה? ואם לא בא לך לתת אותה, אז למה לשים מחסום בדרך? אישון, תכוון טוב לפני שאתה יורה. שלא תפגע בילד תועה...

אישון36

New member
א. הדיון לרוחי.

סקס הוא נושא מרתק. אותי ביותר. ואם אני הסייע לדיון..........אז פעם אחרי 4 חודשי מגורים בדירה שכורה בתל אביב נטשתי אחרי שהתברר לי ששכבתי בדירה עם 13 בחורות לפחות. הרבה ? מעט ? זה המספר. אז יש במה. אני לא רוצה פרטים מלאים עליה, אתה יודע, גיל, מין, משהו קטן ממוחה הקודח, היגד וכו. לא חושב שזה הרבה. בכול אופן, את שלי תרמתי. על שבוע בודד ? לא ממש זוכר. אבל 13 לא מדבר על עוררות קלה . אישון. מספר מזל.

avaloka

New member
אופניק, אתה מגונן עלי קצת יותר מדי..

אבל זה חמוד.. אתה מוזמן להמשיך..

ufffnick

New member
לא מגונן.

מקנה פרספקטיבה לדברים. פשוט נראתה לי מוזרה הדרישה לפרטים, כשאין שום דרך לאימותם, ואין להם שום משמעות מבחינת הנושא שהעלת או כל נושא שתעלי. פתחת פוסט, הכוונה (לי) היתה ברורה, מעביר הלאה את מה שהבנתי. אני נגד הגנה. גם בהתקפה אני לא משהו. אני יותר בעניין הסברה.

באז באז

New member
אני מוכרח להודות

חייב! (יש לכם בעיה?) שחוץ מזה שאת בחורה, לא הבנתי כלום מהתשובה שלך...

ufffnick

New member
בבדידים

זה אומר שיש לה, כנראה, מספר של פרטנרים לשבוע, שמבעית אותה כל כך שחשה צורך להוציא את זה במקום כזה, שלא ישפטו אותה על מעשיה ולא יזהו אותה כי היא עצמה (כנראה) מתביישת במספר. אבל כשאתה בדוי, זה יותר קל להוציא. במיוחד כשהקהל שלך זר לחלוטין. נראה לי שזה הרעיון... היא תאשר או תשלול אם פיספסתי.

belli80

New member
בהתחשב

בזה שהיא עצמה השתמשה בביטוי "שברתי שיא" - נראה לי שהיא הולכת יותר בכיווון של גאווה בנספרים, ופחות בקטע של בושה. סתם. ככה נראה לי.

belli80

New member
ואגב..

מבחינתי - סבבה לגמרי. אני חושבת שאחד הדברים הראשונים שזיהיתי כ"אי צדק" וחוסר שיוויון בין המינים, אי שם בנערותי, היה כשהבנתי שגברים הם "שאקלים" ובנות הן "שרמוטות" - כששופטים אותם על אותם המעשים... ולשאלתך - 2. הראשון לאותו שבוע היה גם החבר הראשון, מגיל 16, שאחרי 8 שנים החלטנו לראות איך זה, בעצם, לשכב אחד עם השני (ולא שמעתי ממנו מאז) והשני- הוא בנזוגי שיחיה, שאיתו שברתי את כל השיאים עד היום. כך שיש גם סוג של מוסר השכל - את לעולם לא תדעי כמה טוב יצמח ממעשה שנראה בעיניך בתחילה כשולי, חסר משמעות, מיקרי, או להיפך - מביש וסטיגמטי. לילה טוב!!

למעלה