עם כמה אנשים שונים עשיתם סקס בשבוע אחד?

ד נ י ת3

New member
אני לא רוצה להשמע

שיפוטית או ביקורתית. אבל - למה את מוצאת את זה נושא להשווצה? מה את רוצה להשיג בחשיפת נושא כ"כ אישי? <באמת שואלת, מנסה להבין>

avaloka

New member
שאלה טובה

אני חושבת שכזאת אני רוצה להיות תמיד - להרגיש את הערך שלי, לתקשר כלכך בקלות עם אנשים, להיות מחוברת לעצמי, בלי ציפיות, בזרימה, בשליטה. יודעת שהכל הוא כמו שהוא צריך להיות, ולא משנה מה יקרה, כי גם הוא זה בדיוק מה שצריך לקרות, ואני נהדרת. אני חושבת שבגלל הנסיון לתפוס את זה, להקשר לזה, להשאיר את זה ככה, להזכיר לעצמי גם ברגעי בדידות שאני יודעת להיות כזאת, בגלל זה אני צריכה לספר משהו כלכך אישי (בתקווה שאני שומרת על האנונימיות שלי תוך כדי). זה מן הפוך על הפוך כזה. ברצון להיות ככה תמיד יש משהו שהוא לא כזה. כאילו אם זה כתוב אז יש לזה תוקף לתמיד. זה כל הסיפור עם השווצות, לא?

ד נ י ת3

New member
מעניין שאת מגדירה את זה ככה.

אצלי לעשות סקס עם גבר שאני לא ממש מכירה לעומק בא ממקום של לברוח מאינטימיות (ככה לא ממש צריך לדבר, להכיר, להיפתח, להחשף).

M a z z y

New member
אני חושב ש-2.אבל תשאל כמה פעמים באותו לילה :)

דרך אגב יופי של שבוע זה היה, תודה שהזכרת לי. עכשיו שאני שישנים באלכסון, זה מנחם לחשוב על כאלה דברים

3 - שירשור טוב להודעת בכורה

שישי שבת עם גברת א' מהמועדון ביום חמישי. שלישי , לא סקס מלא, עם ש' הבחורה הכי כוסית שהיה לי איתה משהו בחיים, אחרי יום מילואים בת"א. לצער כולנו חד פעמי. רביעי עם א' האחרת מישהי שהכרתי במילואים יום לפני
זה היה חתיכת שבוע.

למעלה