יש מצב שלא תאהבי את זה...
זה לא המספר שמייסר אותך. זה חוסר הסיפוק. ולא אני לא מתכוון לאורגזמות שלך, אני מתכוון לצמא שאת לא מרווה אותו (ולא מתייחסת אליו). את מתרגמת אותו לסקס, ובכל פעם את מייסרת את עצמך בגלל הסקס. הסקס לכשעצמו הוא דבר נפלא, אבל אם זה מה שהיית רוצה, באמת רוצה, לא היית מתייסרת כל כך גם אחרי אורגיה עם 4 במקביל. יותר ממגע, את צמאה לביטחון, להקשבה ולרגש. את אדם ש(כנראה)מתרגם את המגע מיד לרגש, והניקור שאחרי סקס ארעי, הוא זה שמביא אותך ליסורים ולתיסכולים. את נותנת את כל כולך, ולא מקבלת חזרה את טיפת המגע המלטף שנותן את תחושת הביטחון (כמו אצל כל היונקים). שימי לב שמכל הארבעה, ציינת את התחושות שלך דווקא לגבי זה שלא היה שם סקס. אלא רק מגע מלטף, "כמו שהיה לי נכון". בכנות, זו הנקודה, שלי, באופן אישי, גרמה להבין שאין לי מקום בעולם של זיונים. אז אני לא מזיין כל יום, אבל חי עם עצמי בשלום ושלווה. דבר נוסף, שמתי לב, ברוב ההודעות הקודמות שלך, ישנם סממנים של ביטול עצמי באופן מוחלט. את לא מקשיבה לקול הפנימי שלך, והולכת עם הקולות של הסובבים אותך. והם, מטבעם, רואים את טובתם הרבה לפנייך. את נמצאת הרבה מעבר לגבול הנתינה, את כבר בשיטחה של ארץ ביטול עצמי, ושם את רק מזיקה לעצמך. תאהבי את עצמך, ככה יהיה לך הרבה יותר קל להראות לעולם שאפשר וזה נורא פשוט לאהוב אותך.