עם כמה אנשים שונים עשיתם סקס בשבוע אחד?

Star_Dust

New member
../images/Emo6.gif

בזמן האחרון אני ממש מחבבת את התגובות שלך

ufffnick

New member
ת'אמת?

הממוצע שלי מעולם לא עבר את ה- 2. סתם כי אני צריך זמן שיכחה של גוף של האחת לפני שמתרגל לגוף האחרת, ופחות משבוע זה לא מספיק לי. מניסיון. ואין לזה קשר לתוויות חברתיות, לא לנשים ולא לגברים. עשי מה שעושה לך טוב, תתנסי בכמה שיותר, לפי איך שאת מרגישה בפנים. ככה מודדים את הגבולות. ככה תגלי מה עושה לך טוב פיזית ונפשית, ומה מייסר אותך. אז... מה מייסר אותך כל כך?

אישון36

New member
ממוצע זה השקר הגדול מכולם.

ממוצע של 2 יכול להסתיר שבוע סוער בחודש שגרתי....או שבוע זזזזזזזזזזזזזזוער בשנה שכונה. אישון. אמת היא אומנות השקר.

ufffnick

New member
במקרה שלי

זה החלק העליון של החציון. כך שבכל מקרה אחר, שבו לא הייתי במצב לספור עם מי וכמה, כנראה שזה לא היה יותר מ- 2 בשבוע. לא סופר את מי שלא זוכר.

avaloka

New member
אין עליך. אתה קורא אותי כלכך טוב.

מה מייסר אותי? קודם כל אני חייבת לצייין שאני כבר גדולה. כבר יש לי נסיון. כבר יש לי ציפיות מעצמי שהן מעבר לרכישת נסיון מיני והרפתקאות סוערות. וזה מייסר. ודיברתי על בדידות בהודעה הקודמת. אז קודם כל אני אקדים ואומר שזה לא משהו אופייני בחיי. נסעתי לסוף שבוע רחוק מהבית, וכל הדברים קרו במדבר מתחת להמוני כוכבים. הייתי עם 4, 4 לילות רצופים. בחיים לא הייתי עם יותר מ-2 באותו שבוע. וחוץ מזה שמיספרית ממש הגזמתי, בגלל ששלושת הראשונים כאלה ילדים (אבל בגבול החוקי, הצעיר ביותר בן 21), הייתי צריכה לשאול את עצמי על הסטיות הפדופיליות שלי. ואני קוראת ילד גם לפועל התאילנדי שלי לשעבר שמבוגר ממני בכמה שנים. אז התייסרתי קשות אחרי זה. אבל אתמול בלילה היה שינוי - הבחור הרביעי, צעיר ממני רק ב-5 שנים, לא רק שהוא כבר גבר, חתיך ומהמם, גם המגע לא הרחיק לכת יותר ממה שהיה לי נכון, ועם זאת ריגש אותנו קשות.. (חיבוק וליטופי ידיים). בנוסף לכל זה, מחר, בעזרת השם, יבוא לבקר אותי ידיד טוב בן 23 ותמים, ואני לא יודעת איך אני אצליח להשאיר אותו כזה. אני חושבת שאולי בגלל שאני מטפלת במגע, פשוט צברתי צרכים מטורפים של מגע. גם לי מגיע. והשאלה הנשאלת היא - האם זה מעכב אותי מלמצוא בן זוג, או מקרב אותי. ולמה זה צריך להיות מעורב ברגשות אשם. (שדרך אגב, כבר לא קיימים, לא כרגע. כרגע זה מרגיש סתם כמו אייטם טוב) ************ בחיים לא לקח לי כלכך הרבה זמן לכתוב הודעה.. כמה לחשוף? ולמה? כבר מצאתי למי לספר את הסיפור שלי, כבר היתה התייסרות, כבר היה תיקון. אז מה הקטע שלי? כנראה שאני עדיין צריכה לשמוע שאני בסדר, או לשמוע ההפך, שאני דפוקה, כי איך אני רוצה אי פעם להיות מאושרת (ציטוט של החבר לשעבר הערבי שהוסיף ואמר "אני מזיין כל יום. אני יודע").

magenta73

New member
כל עוד זה על גבול הסביר

ולא מדובר בפיקצציה, סוג של התמכרות לסקס, ועדיין יש שם רגש, אפילו עם הרגש הוא הריגוש, מבחינתי זה בסדר. וכך צריך להיות גם מבחינתך. ולשאלתך - היה לי שבוע אחד של 3. מזמן. במקרה יצא ככה.

באז באז

New member
אם זה לא משהו אופייני לחייך

אז איך זה יפריע לך למצוא בן זוג? דווקא בשבועיים האלה הכוכבים כיוונו לך בן זוג ואת הברחת אותו? וזה שיש לך ניסיון מיני אמור לגרום לזה שלא תרצי להנות ממין? לא מבין מה הולך כאן, יש מישהו עם בדידים?

ufffnick

New member
אני חושב

שיהיה לך יותר קל להבין, אם תקרא את הפוסטים הקודמים שלה. זה מרחיב טיפה את התמונה לגביה.

ufffnick

New member
יש מצב שלא תאהבי את זה...

זה לא המספר שמייסר אותך. זה חוסר הסיפוק. ולא אני לא מתכוון לאורגזמות שלך, אני מתכוון לצמא שאת לא מרווה אותו (ולא מתייחסת אליו). את מתרגמת אותו לסקס, ובכל פעם את מייסרת את עצמך בגלל הסקס. הסקס לכשעצמו הוא דבר נפלא, אבל אם זה מה שהיית רוצה, באמת רוצה, לא היית מתייסרת כל כך גם אחרי אורגיה עם 4 במקביל. יותר ממגע, את צמאה לביטחון, להקשבה ולרגש. את אדם ש(כנראה)מתרגם את המגע מיד לרגש, והניקור שאחרי סקס ארעי, הוא זה שמביא אותך ליסורים ולתיסכולים. את נותנת את כל כולך, ולא מקבלת חזרה את טיפת המגע המלטף שנותן את תחושת הביטחון (כמו אצל כל היונקים). שימי לב שמכל הארבעה, ציינת את התחושות שלך דווקא לגבי זה שלא היה שם סקס. אלא רק מגע מלטף, "כמו שהיה לי נכון". בכנות, זו הנקודה, שלי, באופן אישי, גרמה להבין שאין לי מקום בעולם של זיונים. אז אני לא מזיין כל יום, אבל חי עם עצמי בשלום ושלווה. דבר נוסף, שמתי לב, ברוב ההודעות הקודמות שלך, ישנם סממנים של ביטול עצמי באופן מוחלט. את לא מקשיבה לקול הפנימי שלך, והולכת עם הקולות של הסובבים אותך. והם, מטבעם, רואים את טובתם הרבה לפנייך. את נמצאת הרבה מעבר לגבול הנתינה, את כבר בשיטחה של ארץ ביטול עצמי, ושם את רק מזיקה לעצמך. תאהבי את עצמך, ככה יהיה לך הרבה יותר קל להראות לעולם שאפשר וזה נורא פשוט לאהוב אותך.

belli80

New member
צריך

לקבוע אצלך הרבה זמן מראש? יש הנחות לסטודנטים אביונים?

הנתן

New member
אם לא עשית מעולם סקס

אני חושב שהשאלה הזאת איננה מופנית אלייך

בתור גבר

אם הייתי מחשב סקס על כל התעוררות מסויימת של איבר המין, הייתי צריך מחשבון מדעי.

avaloka

New member
וואלה, משוויצה

אז העניינים מתפתחים.. איזה יפה זה.. תקציר הפרקים הקודמים (בגירסה הארוכה): 1. ערב ראשון - מוצאת את עצמי נואשת, ופעם ראשונה בחיים מוצאת את עצמי יוזמת סקס באופן מתוכנן, עם בחור שכבר היה איתו פעם 2. ערב שני - מוצאת את עצמי לקראת חצות עושה עיסוי פנים לבחור מהמם, והלילה נמשך באמצע המדבר על מזרון שהבאנו איתנו 3. ערב שלישי - פחות גאה בו - לילה רומנטי ברמות, באוהל מדוגם. מוצאת את עצמי מתאהבת, נכנסת לפנטזיות, עם בחור בן 21 (עדיין חוקי!). מרגישה חרא אחרי זה, חווה דחייה כואבת. 4. ערב רביעי - האמת, השלמתי שעות שינה של 4 לילות, צריכה להתגבר על הילד 5. ערב חמישי - יוצאת לראיון עבודה בשעה 11 בלילה בבית בכפר אצל הבחור. כבר ברור לי שיש פה פלירטוט. הערב נגמר בליטופים שמשאירים אותי מטושטשת במשך יומיים (רק בידיים ובגב.. תרגיעו) 6. ערב שישי - עדיין מטושטשת 7. ערב שביעי - אפלטוני. פעם ראשונה שהוא בא לבקר אותי, ידיד מהעבודה. נהניתי מכל רגע. למחרת, היום, אני חווה תופעות של התאהבות שלא חוויתי שנים, לא התכווצות, אלא התרחבות. לא רוצה להיות לבד, והולכת לחברות מהלימודים 8. זה היום - פוגשת אצל החברות במקרה בחור שהיה לי איתו סטוץ לפני שנה. אנחנו מוצאים את עצמנו יושבים לבד בחושך נוגעים בידיים וברגליים, תוך כדי עידכון מה קרה בשנה האחרונה. אני קולטת שנעים לי, וקצת אחרי זה שלא בא לי יותר מזה ושהמגע הזה בעצם מספיק. חזרתי הביתה עכשיו ומצאתי במסרים הזמנה מפורשת למיזמוז (ככה הוא קרא לזה?), איזה לא מפתיע. זה נשמע כמו אנרגיה חרמנית, מיוחמת, שזאת אנרגיה שאני מכירה טוב, אבל זה לא זה. זאת אנרגיה חופשיה. מתקשרת, נוגעת, מתקרבת. פתאום אני נזכרת בתחושה המלאה הזאת (הכרתי את זה לפני 5 שנים) של להיות שבעה, לא צמאה למגע. מילאתי מצברים, ואני פשוט בכיף שלי. איך אני מקווה שזה ישאר הרבה זמן. הלוואי.

למעלה