עם מי יקים מיצנע קואליציה?

resh0

New member
עם מי יקים מיצנע קואליציה?

עם הליכוד? לא. הרי הוא מצהיר כי לא תהיה ממשלת אחדות... עם שינוי? לא. הרי הוא לא יילך עם גזענים פאשיסטים... עם הפלשתינים? לא. הרי הם לא יסכימו לתמוך מבחוץ... אז עם מי?? מיצנע יילך עם הקואליציה שלו בעריית חיפה!!! לשם ישוב ושם תהיה לו קואליציה. מצנע? עוד טעות של העבודה.

EverMan

New member
בפועל ?

עם מרצ ושינוי - עם שינוי בלילת ברירה. כי הם זונות פוליטיות וילכו עם כולם ולא ידרשו הרבה.

resh0

New member
לי זכורות "זונות" אחרות.

כאלו שויתרו על החזית האזרחית לטובת אי קידום התהליך המדיני והכל תוך תשלום שוחד מכובד לשס´. שינוי לא היתה ב"סרט" הזה, אין שום סימן שהיא תהיה. כדאי שתתעורר, נראה לי שאתה מרחף... כל יום שיעבור יעיר אותך יותר ויותר עד ש... עד שתגיע לרגע שעליו אני מדבר!!! רגע ההכרעה בין שמאל לא אפקטיבי באופוזיציה, לבין שינוי אפקטיבית בקואליציה. זה מתקרב, אתה עדיין מתכחש, אבל זה יגיע.

EverMan

New member
מספיקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

השמאל יהיה אפקטיבי גם באופוזיציה. אם זה להוות אלטרנטיבה אמיתית , ואם זה לא העביר חוקים. שינוי לא תהיה אפקטיבית בקואליציה - כי היא לא תעשה דבר טוב. מספיק עם הטיעון המטומטם של החזית אחת. מי שרוצה שמאל - שיצביע לשמאל ! שלא יסתפק. ופעם הבאה שאתה מביא את הטיעון - אתה תמחק. נמאס לי כבר - אתה מייבש את הפורום.

resh0

New member
אתה מאוד מסתכן...

כי מי שרוצה ממשלת אחדות, אז לא יצביע שמאל... המשמעות היא שהיחידה שתפגע היא העבודה, כי היום הוכיח מיצנע כי טובת המפלגה עדיפה על רצון העם!!! רוב העם רוצה אחדות, המדינה צריכה אחדות. בעצם, מה איכפת למיצנע? הוא "משחק על כל הקופה" על חשבונכם תומכיו, במקסימום לא יצליח ההימור, יחזור לראשות עירית חיפה. שינוי לא תצטרף לקואליציה שלא תיישם את כל האג´נדה שלה בתחום האזרחי, זה אתה יכול להיות בטוח! לשינוי יש "קבלות" בקשר לזה. המשמעות היא ששינוי כן!!! כן תיישם את כל האידיאולוגיה האזרחית שלה במהלך הקדנציה. מדובר במפלגה השניה בגודלה בכנסת, לא ניתן לנפנף אותה. - ואיפה תהיה העבודה? העבודה תהיה בקצה הקיצוני של הפוליטיקה הישראלית, 14-15 מנדטים של "דינוזאורים", מפלגה שתעלם לה. - ומה יהיה המצב של המפלגה? מאבקים פנימיים, פרס יתחיל לספוג את כל ה"אש" מכאלו שיבקשו לעשות כותרות. הם יאשימו אותו כזה שאחראי לכך שהמפלגה הגיעה להיכן שהגיע. והכל תוך כדי הליך של עשיה בתחום האזרחי, לצד מלחמה בה נדרשים כולם לאחדות והזדהות עם ההנהגה. בחייך... אתה עד כדי-כך מזלזל באינטליגנציה של הנהגת העבודה??? העובדות יכתיבו התנהלות שונה!!! מיצנע יחזור לעירית חיפה, פואד ופרס ירוצו אל הקואליציה, זה רק ידחה במעט את "סגירתה" של מפלגת העבודה. הגיע הזמן שתפסיק לחשוב כמו מנהיג מפלגתך, זה שחושב רק על מפלגתו ולא על ההיבט הרחב, הגיע הזמן שתחשוב מה הציבור רוצה ומה שנדרש למדינה!!! הפורם "יבש" כי אלו שנכנסו לפורום, כבר החלו לחשוב בצורה אחרת. אתה רוצה להחיות את המפלגה? אין בעיה!!! אמור למיצנע לשנות את האסטרטגיה, שיצהיר כי הוא מוותר על המאבק בליכוד, כי הוא מתחייב להצטרף לממשלת אחדות, אך הוא מבקש את תמיכת הציבור כדי להגביר את "משקלו" בקואליציה. האמן לי שאם יתנהל כך, הוא יקבל קולות משינוי, גם ממרצ, אפילו מהליכוד! בטעות הוא עוד יכול לנצח... אבל... מצנע הוא טירון פוליטי, הוא יעזה בדיוק את ההפך על חשבונכם!!! כי יש לו אחלה FALLBACK...

EverMan

New member
תגיד לי , אם הוא יצטרף לליכוד

למה להצביע עבודה ולא ליכוד הא ?! הוא חייב להיות אופוזיציה לשרון. למה להצביע לליכוד ב´ ?! הגיע הזמן שתביא - העם צריך לבחור דרך. נקודה.

resh0

New member
איזו דרך? דרך הפילוג???

רוב העם רוצה ממשלת אחדות!!! רוב העם רוצה לראות ממשלה עם הליכוד, שינוי ועבודה. זאת ה"דרך" שרוצה העם!!!! ומי מנותק מהעם??? נראה לך שתומכי מפלגת העבודה יסלחו למפלגתם באם זאת תהיה האחראית לכך שלא תקום ממשלת אחדות חילונית?? לא להתאבד, חבל.

EverMan

New member
רוב העם לא רוצה ממשלה אימפוטנטית

ללא החלטות. רוב העם רוצה פינוי התנחלויות. העם רוצה מלחמה בכפייה החרדית. העם רוצה שלום. העם רוצה ימין ? או שמאל ? שיבחר. הוא לא יכול לא לבחור.

resh0

New member
פרשנות לא נכונה.

העם יקבע באם ממשלת אחדות חילונית היא אימפוטנטית או לא. אם העם לא רוצה ממשלה אימפוטנטית והוא רוצה ממשלת אחדות חילונית, משמע שכנראה הוא לא רואה ממשלה מסוג זה כאינפוטנטית. אחד שמצדד בפינוי התנחלויות גורף ללא הסכם, יבחר בשמאל הקיצוני. בנתיים הסקרים מראים כי השמאל הקיצוני הוא במיעוט, משמע כי כנראה רוב העם לא רוצה פינוי התנחלויות גורף ללא הסכם. העם בהחלט רוצה מלחמה בכפיה הדתית ולכן הוא מעוניין בממשלת אחדות חילונית. מפלגה שמתעלמת מהרצון המובהק הזה, בעצם מתרחקת מהעם. העם רוצה שלום, העם רוצה ממשלת אחדות חילונית!!! זה מה שהוא רוצה וזה מין הראוי שיקבל. ואם ישנו אחד שמתעלם מרצונו של העם והוא מעדיף את טובת מפלגתו (וגם זה יתברר כטעות) על פני טובת העם ורצון העם, הכל לנוכח FALLBACK, נעיף אותו ונפתור את הבעיה!!!

EverMan

New member
ממשלה חילונית היא לא הדבר היחיד.

כל כך פשוט. דת ומדינה זה נושא אחד מתוך לפחות 20 שהממשלה הזו לא תטפל בהם. רוצה ממשלה חילונית ? תצביע לשמאל. הם יטפלו בזה. לא צריך את הבדיחה המגוכחת בשם שינוי.

resh0

New member
נפלה עליך תרבות החרטה?

למה להגיד על מפלגה לגיטימית "מגוכחת"? אני בטוח שאילו הייתי אומר מילה כזאת על מפלגה פלשתינית, היית אומר שאני גזען... עפ"י המסתמן, תהיה שינוי מפלגה גדולה יותר מהעבודה, במקרה הטוב מבחינת העבודה, שווה לה. אתה מבין? מפלגה "מגוחכת" שמקבלת את אותו מספר המנדטים כמו "המפלגה המפוארת", מה זה אומר על "המפלגה המפוארת"?

EverMan

New member
היית אומר זאת על כל מפלגה הייתי

מקבל זאת. אילו המפלגה הערבית מציעה מצע מגוכח ופופוליסטי - הייתי מסכים איתך. ושינוי תהיה גדולה יותר מהעבודה ? תגיד לי , מה עישנת היום בבוקר ? המפלגת גיחוך לאומי לא קיבלה בנתיים כלום. רק גרף.

resh0

New member
מעשיו של מיצנע - "חשיבותו של גרף"..

אל תזלזל בגרף! ראה מה זה גרם למיצנע... בנתיים, טוב שהגרף מראה גם מספרים קטנים, כי אם לא, לא היינו מוצאים שם את העבודה... ההבדל בין העבודה לבין שינוי עפ"י כל הסקרים, עומד על 4 מנדטים בלבד. בשבועות האחרונים מאבדת העבודה מנדט אחת לטובת שינוי וגם מרצ מאבדת מנדט אחד לטובת שינוי. נוסיף על כך את ההופעה הפאטתית של מיצנע אתמול שנתפסת ע"י כל הגורמים כמהלך של יאוש, מהלך לא נכון, מהלך שמראה על ניתוק וריחוק מהציבור, זה רק יוריד עוד את ההפרש. נוסיף על כך את הערכתי כי מספר לא מבוטל של תומכי עבודה/מרצ ישנו ברגע האחרון את אופן הצבעתם לטובת שינוי. אם אני מחבר את כל הגורמים האלו, התוצאה ה"שפויה" שלי (אני מעולם לא עישנתי אפילו סיגריה ולעולם גם לא אעשן) היא שסביר שמפלגת שינוי תעבור את מס´המנדטים של מפלגת העבודה.

EverMan

New member
לא דיברתי על סיגריה.

התוצאה השפויה שלך היא פרי של דימיון הזוי ואני בטוח של חנפנות למינה צמח.

resh0

New member
אני רק מנתח סקרים.

מי שמתחנף לסוקרים זה רק מיצנע. מהלכיו, אמירותיו, תשדיריו... הכל כדי להחזיק את ה 20 מנדטים!! זה לא יצליח... נגמרו כל ה"אסים" של העבודה, כך זה אצל טירונים, מוציאים את כל התחמושת בלי לחשוב 2 צעדים קדימה. כעת יתחיל מיצנע לספוג ארטילריה מכל הכיוונים!!! מהליכוד, משינוי, אפילו ממרצ. לעבודה יש כרגע 20 מנדטים, כאשר 5 מתוכם הם "טרף".

EverMan

New member
מה הוא עושה בדיוק שמתחנף לסקרים?

יותר מאשר לפיד או שרון או כל אחד אחר ? הא ?

resh0

New member
מתנהל עפ"י תוצאות הסקרים.

ומשנה את האסטרטגיה שלו תכופות כדי לנסות למזער את הנזקים שנראים בסקרים. פתאום לא מדברים יותר על החשדות לשחיתות, למה? מפלגה שיש לה "דרך" לא צריכה להתחנף ולהתייחס לסקרים!!! אבל אם כן, משמע שלמפלגת העבודה, כמו מפלגות אחרות, יש או אין דרך. לסיכום עניין זה: מפלגת העבודה אינה נבדלת ממפלגות אחרות בעניין הדרך.

EverMan

New member
ברור שהקמפיין הולך לפי מה

שתופס. הקמפיין חייב להיות אפקטיבי - ואם לא , מחליפים אותו. אבל ההצהרה של האי-כניסה לממשלת האחדות היעודה - הוא לא גימיק - הוא מציאות. שרון ולפיד קבעו בשבילו שהוא יכנס - והוא הודיע שהוא לא יעשה כן. אפילו מרצ או חד"ש - מפלגות שלא שמות ז** על סקרים - עושה גימיקים כמו "הראשונה בחינוך" וכו´ עם צעירים קופצים עם ירוק ברקע. פה זה עניין של שיווק ומכירה. תפסיק להיות יקה.

resh0

New member
וואלה. סוף סוף הבנת את העיקר!

"שרון ולפיד קבעו בשבילו שהוא יכנס - והוא הודיע שהוא לא יעשה כן." נכון!!!!!! הוא (מיצנע) לא יהיה בקואליציה, אבל מפלגת העבודה כן תהיה. למפלגת העבודה יש מיליון סיבות טובות מדוע להיות בקואליצית שרון ורק סיבה אחת (גרועה) מדוע שלא להיות באותה הקואליציה. תפסיק להיות יקה ותשלים עם המציאות! מיצנע לא יהיה האיש שימנע אחדות בשעת מלחמה. מיצנע לא יהיה האיש שימנע ממשלת אחדות חילונית. מיצנע לא יהיה האיש שימנע מרובו המכריע של הציבור את שהוא רוצה. מיצנע לא יהיה האיש שימנע מרוב חברי סיעתו לממש את רצונם להצטרף. בקרוב מאוד יבין מיצנע כי הגימיק "כי רק אתה יכול", מסתכם בלהיות ראש עירית חיפה. צרכי המדינה הזאת ורצון אזרחיה, חזקים בהרבה מאדם אחד, טעות שעשתה מפלגה אחת.

למעלה