מ"נקודה" לנקודה, כוחנו עולה.
בכל פעם שמצינע אומר "נקודה", כוחו של הימין עולה... אתה יודע מה, לפני כשעה הבן שלי הקטן בן השלוש וחצי, בא ואמר לי: "אנחנו לא מצטרפים לשרון, נקודה" בחיי, אני לא משקר. אח"כ התברר לי שהוא ראה יצפאן אתמול כאשר אני ראיתי כדורסל... אתה רואה על מי משפיע ה"נקודה"?? אז... אם הבן שלי יהיה יום אחד תושב חיפה, יתכן ויצביע עבור מיצנע לראשות העיר. גם מר"צ מהווה אלטרנטיבה, גם חד"ש מהווה אלטרנטיבה! אז גם העבודה מהווה אלטרנטיבה, השאלה היא "משקלה" של האלטרנטיבה!!! משקלה של מפלגת העבודה כאלטרנטיבה הולך ופוחת וביום הדין יתברר אפילו לך שישנן מפלגה שמשקלה כאלטרנטיבה היא משמעותית יותר. דווקא הליכוד היא מפלגה שכמעט ואין לה עמדות!!!! אני תומך ימין ואני לא מתבייש להודות באמת. הליכוד היא מפלגה שמציגה עמדות כלליות מאוד, כאלו שהן גמישות בהתאם לעמדת הציבור ובהתאם לאופציות הקואליציוניות. שינוי לעומתה היא מפלגה עם עמדות, מפלגה שלא מוכנה לוותר על העמדות!!! והכל עם "קבלות". צריך שיהיה שמאל, אבל לא בתחום המדיני!!! האידיאולוגיה של השמאל בתחום המדיני אינה מקובלת ואינה תואמת את התקופה. כפי שהליכוד השלים עם כך שלא תהיה עוד ארץ ישראל השלמה, גם העבודה צריכה להשלים עם כך שלא תהיה כניעה לתכתיבי הטרור. ההבדל בין העבודה לליכוד היום עומד על "הבדלונצ´יק" קטן והוא: "האם לקיים מו"ם מדיני תחת אש", באשר לתכני המו"ם המדיני עצמו, שינויים רבים צפויים!!! כי תנאי השטח צפויים להשתנות בצורה משמעותית. לסיכום עניין זה: על העבודה להשלים עם כך שהציבור אינו מעוניין בניהול מו"ם מדיני תחת אש ואינו מעוניין לבצע ויתורים חד-צדדיים תחת אש. מפלגת העבודה צריכה להתחיל להתמקד בנושאים חברתיים/כלכליים, להצטרף לקואליציית הליכוד ולתרום בתחומים האלו. לא תצליחו לשכנע את הציבור כי יש לנהל מו"ם ו/או לבצע צעדים חד-צדדיים תוך כדי טרור!!! ככל שתנסו יותר, תקטנו יותר, נקודה. בכנסת ה 15 הביאה מפלגת שינוי להכרעת הכנסת הצעת חוק שהועתקה מילה במילה מתוך הצעת החוק של ברק, אפילו כל "נקודה" העתיקו... אל תסלף! זה מוריד מכבודך. אהוד ברק הורה למפלגתו להצביע נגד ההצעה!!! ואכן כך היה. וכיצד הוא תירץ את אופן ההצבעה? ע"י כך שאמר כי יש וועדה שמטפלת בנושא, לימין נודע שמה כוועדת טל. פארסה אחת גדולה!!! אפילו אתה תסכים איתי. את הפארסה הזאת חייבים לתקן!!! איך מתקנים? באמצעות ממשלת אחדות חילונית. סתם למען הקוריוז: גם אילו היה באפשרותו של מיצנע להקים ממשלת שמאל צרה, עדיין לא היה באפשרותכם לשנות את החוק, כי המפלגות הפלשתיניות אוהדות את החוק... כולנו אוהבים את החרדים!!! גם אני, גם אתה, גם שרון, גם מיצנע, אפילו לפיד. מה שאנו לא אוהבים, זה את הסחטנות והטפילות שמנהיגים רבניהם ואת הניצול שהם עושים לנוכח היותם לשון המאזניים. את זה אפשר לשנות אך ורק בממשלת אחדות חילונית!!! העם רוצה אתכם, המדינה צריכה אתכם!!! איפה אתם? בורחים מאחריות, כאילו "עושים ברוגז" עם ציבור הבוחרים שלא רצה אתכם כמפלגת שלטון. זה מה שיעזור לכם להשתקם??? באמת... זה רק יכעיס את הציבור והוא פשוט לעולם לא יסלח לכם, נקודה.