אני מחפש טאלנטים חדשים לערוץ 2. הצורה שבה אתה מדבר למצלמה ומשתף את הקהל גרמה לי להתרגש..ממש הרגשתי כאילו אני יושב איתך שם באותו סשן ב7 מדרגות- ואני מצטט " מכה ראשונה, נולי היל רק שתדעו" אני מרגיש כאילו אני מסתכל על חיים הכט הבא תקפוץ לאולפנים, יש עתיד בתחום.
בואו צאו לעולם תראו מי אתם ואם אתם מסוגלים לדבר ככה גם בחוץ......... אלכס הוא גבר אחושרמוטה ואם בא לו הוא ידבר למצלמה ויגיד מה שהוא רוצה וגם לאימא שלכם הוא יעשה ככה אם צריך.......... בקיצור תפסיקו להיות כמו נקבות שכל שניה יש לכם מה להגיד.......ויאאאלה זדייינו מפה....... אגב מי שרוצה לדעת מי אני קוראים לי אור ואני מבת-ים ושמי שמיתכוון גם לפתוח עליי פה אז אני מציע לשקול מילים....... פיססס
יש לך בעיה בתחת כנראה .. יצאתי על הטמבל שכותב שטויות שם ולא עם אלכס .. אז תירגע וצא מהסרט קוקסינל תקרא לחברים שלך .. .. "אגב מי שרוצה לדעת מי אני " אני שיקר נעים מאד
אתה בטח מכיר אותי אז אנחנו לא צריכים להיפגש ומי שמכיר אותי מספיק טוב כדי לך לדעת שאתה לשמור על עצמך טוב טוב אחרי מה שאמרת.... כי אני עוד יתפוס אותך יבן זונה!
ויש לי לומר לכם פה שכולכם וואחד עברייני מקלדת ואני ממש מפחד פאקיניג תפרגנו לבחור שהעלה סרטון כולו בסטייל ותשחררו כולכם מהפוזה ותלכו לסוע סקייט או לתת במישהי במקום לזיין בשכל פה אם אין לכם לכם משהו טוב לומר לבחור שהעלה תסרטון אז תשחררו ותגזגזו ואני לא מכיר בכלל תילד הזה ומי שמלכלך וואללה ... 666