עם שליליות אי אפשר לבנות ולהתקדם

spoop

New member
עם שליליות אי אפשר לבנות ולהתקדם../images/Emo4.gif

מצד אחד-אני מרחמת על המפונים,וכואבת את כאבם. ומצד שני-אני מבינה את החיילים,ומרחמת גם עליהם. ברור שדעתי לגבי ההתנתקות לא תשנה רק בגלל שאני מבינה את החיילים. אבל אני גם לא אגיע לשום מקום רק עם שלילה ומשחקי כבוד. כאן הכדור עובר למגרש שלכם-מתנחלים וחיילים. אם תתחילו לומר הוא אשם והוא אשם,ואני לא סולח ולא שוכח וגם מהצד המפנה אני שומעת דברים כאלה,אז בכלל לא תהיה פה תקווה לשום דבר. נכון ההתנתקות פגעה בכם קשה מתנחלים. נכון המתנחלים קיללו אתכם. אתם תיקו בסדר? שתיכם פגועים(אני לא אכנס למי צודק) והגיע הזמן לסלוח. וטיפ חשוב,אל תכלילו אף פעם זה לא בריא.כל מקרה לגופו.

LHOswald

New member
זה בכלל לא קשור לכל חייל

ספציפי שהשתתף. לא יודע מה איתך, אבל הייתי מעדיף שיקללו אותי שעתיים מאשר שיעיפו אותי מהבית. שזה לא רק אומר פשוט לעבור דירה, אלה לאנשים שעבדו בחקלאות למשל, זה אומר שנים של עבודת חמורים שהלכו. אני עובד בזה ואני לא מתאר לעצמי את הסבל של לזרוק את כל זה לפח.

spoop

New member
לא ננסה להסביר.

אין צידוק ל"נאצי". אפילו לא הבנה ממני.

LHOswald

New member
סתם

אם אתה שואל אותי, אז היחס שלי לחיילי צה"ל הוא רק טוב, אי אפשר אחרת. אנחנו מדינה מאוד ספציפית, עם מאוד ספציפי. אני גם חייל במילואים, לא? אין זה נכון לקראו נאצי כלפי חייל צה"ל, אבל בטח שזה נורמלי להתנגד לגירוש מהבית נדמה לי. או שאני טועה?

LHOswald

New member
אז מה

אתה מציע להם לעשות? אתה מתייחס רק למה שהם עושים, בלי להתייחס לזה שמה שעשו להם זה הרבה מעבר לקיצוני.

מה שעשו להם זה החלטה חוקית

שהתקבלה בכנסת, מה שהם עשו זה פגיעה למען פגיעה ובחיילים!!!!!!

LHOswald

New member
מה זה עוזר

לאותם אנשים שזאת החלטה חוקית? ברור שזה היה חייב להיות חוקי, אחרת הצבא לה היה מבצע. אבל תבין דבר פשוט כמו זה שאתה נושם אוויר - אין דבר כזה לזרוק בן אדם מהבית ושהוא לא יתנגד לזה, פשוט אין כזה דבר, זאת טבע של בני אדם.

One Echoe

New member
../images/Emo45.gif.

איך אפשר להרים יד על חייל! איך... הקסם של המדינה הזאת...

LHOswald

New member
שואה לא

להרביץ חזרה למה לא? אני ראיתי שכוחות הבטחון משתמשים בהרבה כח כדי לפנות, הרבה מאוד כח. נורמלי להגיב. אגב תחסוך ממני את התגובה שהם השתמשו בכח חוקי. דבר אחד לכתוב בפורום, דבר שני כשמרביצים לך.

למעלה