עם שליליות אי אפשר לבנות ולהתקדם

LHOswald

New member
תעשה טובה

אני ראיתי איזה אנשים טובי נפש מפנים. מקלות על הראש עד הדם, זריקת נשים כמו שקי חרא וכו`

LHOswald

New member
למה להסביר אותו?

כל אחד מסביר את עצמו. תשמע, הסיפור קשה, המתנחלים שזרקו אותם מהבית התנגדו בצורה די חלשה ביננו, ממש כמו יהודים. בכל מדינה אחרת הייתי אומר שנסיון לזרוק אנשים מהבית היה נגמר בהרבה דם. אז אולי טוב שהם יהודים לך תדע.

פששש איזה "צדיקים"

רק 60 שוטרים בבית חולים, שתי חיילות פצועות פיזית ואלפי חיילים פצועים נפשית.

LHOswald

New member
נו באמת

אני בטוח שגם מתנחלים נפצעו, ואל תשכח גם את אלפי האנשים פצועים פיזית(זרקו אותם מהבית והרסו להם את החיים), וגם פצועים נפשית(זרקו אותם מהבית והרסו להם את החיים). זה בכלל בלי לנגוע בחלק האידיאולוגי של העיניין.

אלפ אנשים נפצעו פיזית?

פחות מ-10 מתנחלים הגיעו לבית חולים. ההבדל בין שני הפגיעות הוא שהתקבלה החלטה לפנות והחיילים היו מחויבים לה, אבל המפונים החליטו לפגוע בשביל הפגיעה עצמה.

LHOswald

New member
מה אתה קומיקאי?

פיזית כבר כתבתי - הרסו להם את החיים. הם החליטו להתנגד סתם?! זאת בדיחה נכון? אנשים מתנגדים לזה שזורקים אותם מהבית ואתה אומר סתם? יש לך יחס מאוד סלקטיבי. סתם, מעניין לי, אם מחר הייתה מתקבלת החלטה בכנסת לעיף את נדב מהבית, אתה הייתה אומר אמן אני הולך? אם כן אז אתה מוזר.

One Echoe

New member
תשמע.

אם הייתה מתקבלת החלטה שצריך לפנות את העיר שלי - אני אומר לך בכנות, ברור שהייתי מסכים. זו המדינה שלי, וצריך לציית לחוקים שלה, ולא לגרום למלחמת אחים.

LHOswald

New member
כאמור

יהודים הם עם מוזר. יש לי מנטאליות של רוסי ואני לא מצליח להבין את זה תהרוג אותי. אולי זאת היא הסיבה שיהודים הלכו כמו כבשים לשחיטה שהנאצים המזדיינים עשו להם.(לנו)

LHOswald

New member
קשר ענק

אתה לא יודע שרוסים לא מוותרים על שטח even the hell freezes over?ג€

LHOswald

New member
אתה היתה חי ברוסיה?

אתה מכיר אולי רוסים שמשתנים פה, חוץ מזה גם בטח יהודים. אני בטח לא צריך להזכיר ש20 מליון רוסים נהרגו כדי לא לתת סנטימטר מהאדמה לגרמנים?

One Echoe

New member
אידיוט!!!!!

אני לא מאמין, זו אחת ההודעות הכי מגעילות שקראתי אי פעם בפורום! וואו! אתה פשוט דוחה! בנאדם מגעיל! אין לי מה לדבר איתך יותר.

למעלה