עם שליליות אי אפשר לבנות ולהתקדם

הם התנגדו באופן לא חוקי

להחלטה חוקית ,פשוט מאוד. אם מחר תתקבל החלטה חוקית באופן דמוקרטי שמפנים אותי מהבית, הייתי עוזב לפני שהחיילים בכלל היו באים.

One Echoe

New member
גם אני.

מקסימום, הייתי מחכה והייתי מתפנה איתם בחיבוקים. להיפך, הייתי עושה בגאווה את זה אם המדינה שלי חושבת שזה משהו טוב. הבעיה היא שהמתנחלים לא חושבים מהראש, אלא מהתנ"ך. הם איבדו כל היגיון, והאדמה הזאת חשובה להם יותר מערך של חיי אדם.

AB17

New member
לא ממש נכון

אני חילוני לגמרי, כמוך. פעם אחרונה שהסתכלתי בתנך, זה נראה לי היה בתיכון. אני לא מושפע לא מתנך, לא משום רב ולא מאף אחד. ובכל זאת אני מתנגד לפינוי. איך תסביר את זה?

One Echoe

New member
מי דיבר עליך?

דיברתי על המתנחלים. ואם אתה חילוני ואתה מתנגד להתנתקות אין לי מילה אחרת מטיפש:\.

AB17

New member
איזה איומים?

מה אתה חי בסרטים? מה כבר אני אעשה לך? כאפה וירטואלית?

One Echoe

New member
אין לי מושג,

אבל אם אני לא טועה, זו לא פעם ראשונה שאתה מאיים. אם זה לא היית אתה, קבל את התנצלותי.

AB17

New member
אני לא מאיים

ובטח שלא על צעירים ממני, כמוך. למרות שאתה מעצבן אותי יותר מדי

AB17

New member
אחרי שיחסמו אותך

יכולתי לקלל בחזרה וכל זה..אבל אין לי כח לזה אני פשוט אדאג שיחסמו אותך

One Echoe

New member
בוא נתן ליואב לעשות את השיקול

דעת את מי לחסום. אני סומך עליו.

LHOswald

New member
אם אתה

לא מסוגל להסביר את הדעה שלך תגיד, אל תתבייש. מה לא נכון במה שאמרתי?

One Echoe

New member
מה, אתה רציני?!?!?!?

אתה שמת לב מה אמרת?! זה יותר גרוע מלזלזל בשואה! יהודים הם עם מוזר. יש לי מנטאליות של רוסי ואני לא מצליח להבין את זה תהרוג אותי. אולי זאת היא הסיבה שיהודים הלכו כמו כבשים לשחיטה שהנאצים המזדיינים עשו להם.(לנו) מנטליות של רוסי? רואים כמה אתה מחובר לעם שלך, 1. 2-זו הסיבה שיהודים הלכו כמו כבשים לשחיטה? אני רציני, אם הייתי מנהל, הייתי חוסם אותך על זילת השואה, או יותר גרוע-שפיטת השואה. מי אתה שתשפוט אותם? היית שם? מי אתה?! איך אתה בכלל מסוגל?! אתה יודע מה הם הריגשו?! איך הם חיו?! בא וקובע על כל היהודים שהם עם מוזר, ואז אומר שהיהודים הלכו כמו כבשים לשחיטה. אתה פשוט בושה לעם ישראל.

LHOswald

New member
מה קשר

בין כל הרגש ומה שכתבת ומה שכתבתי? אני לא מחובר לרוסים פרט לכמה דברים טובים שיש להם, אחד מהם ערך האדמה. זה דבר אחד. דבר שני, מי זילזל בשואה, מה אתה דפוק? נרצחו לי מהמשפחה שם. רק ציינתי את העובדה, שחוץ ממרד בגטו, היהודים לא עשו שום דבר כדי להתנגד לרוצחים שלהם.

One Echoe

New member
מצטער מאוד,

אך אתה שפטת את האנשים שהיו בשואה, יותר גרוע מלזלזל בהם. וד"א, ערך האדמה בשבילי הוא כלום, ערם האדם הוא מספר אחד. וטוב שרוב היהודים השפויים חושבים כמוני.

למעלה