עמותות מהימין מייהדות את פקיעין..

THE WIZARD 55

New member
עמותות מהימין מייהדות את פקיעין..

לפקיעין - שבו מתגוררים זה לצד זה דרוזים, נוצרים ויהודים כבר תקופה ארוכה - מגיעות גם משפחות יהודיות באופן עצמאי. אולם, פעילותן של העמותות והזהות הפוליטית של הרוכשים, שנבדלת מזאת של התושבים הוותיקים, הפכו לגורם מתסיס בכפר. עתה טוענים הדרוזים כי ניתן לקשר בין העמותות לבין מה שהם מכנים פרובוקציות, שנועדו ללבות את הרוחות בכפר. לטענתם, הם העבירו מידע בנוגע לכך למשטרה. רכישות המבנים מתבצעות בעיקר באמצעות עמותת "מורשת הגליל העליון", המשלמת עבור המבנים מחיר המגיע, על פי ההערכות, עד פי חמישה מערכם הריאלי. אחד מן הפעילים בעמותה, הרב אביב זיגלמן, תושב התנחלות בשומרון, מקורב מאוד למנהיג "מנהיגות יהודית" ואיש הליכוד משה פייגלין, ואף זכה לברכתו עם עלייתו לקרקע בפקיעין לפני כארבע שנים

מוחמד5

New member
רגע רגע

על תוכניות יהוד הגליל שמענו, אבל בתוך ישובים דרוזיים !! על זה עוד לא ששמעתי, הרי חלק מהם מגדיר את עצמו כציוני. האינתפאדה הדרוזית בדרך.. אולי בדרך ובצורה שונה. לאט לאט הם יבינו "אחים " היא רק מילה.

mike00

New member
עמותות ערביות משתלטות על שטחים

ביישובים יהודיים..... *בני משפחת קעדאן שפנו לבג"ץ כדי שיעזור להם להתגורר ביישוב קציר. *פאתנה ואחמד זבידאת, בני הזוג מנסים להתגורר ביישוב רקפת. *קק"ל חוייבה למכור קרקעות שניקנו על ידי תורמים יהודים לאזרחים לא יהודים במדינה. נו נו נו,ארגון עדאלה, מוסאווא,הקשת הדמוקרטית המזרחית והבית הפתוח בירושלים.אי אפשר לבוא בטענות רק לצד אחד בסכסוך...רוצים שוויון? תראו לנו איך זה עובד אצלכם קודם בבקשה... אם ברקפת מחוייבים לשריין מקום למשפחת זבידאת,אז בפקיעין חייבים למכור אדמות ליהודים או לכל אחד אחר שיחפץ בכך, בטח ובטח כשהם נקנים בפי 5 ממחירם האמיתי..

THE WIZARD 55

New member
מייק

שים לב שהערבים רק מנסים לקנות, חחח אחרי בג"צים, שנים ארוכות הם מחכים וטוב לראות אותך בו:)

מוחמד5

New member
הם עושים את זה לפי החוק

לא באישון לילה ולא בסתר, הם עושים את זה בצורה גלויה לעין ולא דרך עמותות עם מטרות מוצהרות.

mike00

New member
מה שאני אומר זה שאי אפשר להלחם

למען זכויות מסויימות שכביכול נרמסות במגזר הערבי ולשתוק כשעושים את אותו הדבר ליהודים... ואם תשאלי אותי אז בכל המקרים מדובר בפרובוקציות... וויז,מה לדעתך יקרה ביום שבג"ץ לא יפסוק לטובת הזוג הערבי ביישוב רקפת? עכשיו נסי לדמיין מה יקרה בפקיעין אם המקומיים לא יאהבו את ההחלטה בנוגע לטענות שלהם.... צפי למהומות!!!

THE WIZARD 55

New member
למה זה אמור להיות פרובוקציה

אם אנשים פרטיים מנסים לקנות בית במקום שהם בוחרים בו.. כשעומדים מאחורה כבר אגודות שמזדהות עם הימין ויש להם מטרה ברורה זה כבר פרובוקציה.. טעמנו כבר ממה שהדרוזים מסוגלים לעשות, נקווה שלא יגיע לבלגן..

mike00

New member
וכשעומדות מאחורה עמותות שמזדהות עם השמאל?

בעיני אין שום הבדל בין אחד לשני...... למה שלא ימכרו לעמותות יהודיות?ואם אלה היו עמותות ערביות שמשלמות פי 5 אז כן היו מוכרים?? שנינו יודעים את התשובה.... אז חלאס עם האפליה!!!

THE WIZARD 55

New member
כשיש עמותות שיש להם כוונות זדוניות

עבורי לא משנה אם הם מהימין או מהשמאל. פרובוקציה לשמה. כל עוד מדובר באנשים פרטיים זה סיפור אחר.

mike00

New member
וויז,אל תהיי תמימה....

אין דבר כזה אנשים פרטיים בסכסוכים האלה.... גם אותם "אנשים פרטיים" מגיעים מלווים בעורכי דין של עמותות שכל מטרתם היא להתנצח ולריב.... אם תבררי לעומק תראי שיש בכל אותן עמותות שמייצגות את אותם "אנשים פרטיים",מחלקות שלמות שהוקמו במיוחד למען המטרות האלו..... עם כל הכבוד למשפחות קעדאן וזבידאת,אני מאמין שהם לא היו בוחרים על דעת עצמם ללכת ולגור רחוק מהבית,רחוק מהמשפחה,רחוק מהחברים שגדלו איתם,רחוק מהחברים של הילדים שלהם וכו'.... יש פה עמותות וארגונים שמשחקים את המשחק הזה וכביכול מצדיקים את הקיום שלהם....

THE WIZARD 55

New member
אני תמימה../images/Emo13.gif

טוב להיות תמימים לפעמים.. לא לחפש מאחרי כל דבר קונספירציות, או כוונות זדוניות.. לאן נעלמה התמימות?.. מייק, תקשיב, כל עוד מנסים לקנות בית ברקפת או קציר זה נראה לך פרובוקציה.. מה עם ישובים בגליל, יש אדמות של ערבים שנמצאים בתוך ישובים יהודים ולא נותנים להם לבנות שם, בכדי לאלץ אותם למכור ליהודים? למה שלא לגור שם? זאת גם פרובוקציה של הערבים? וגם בג"צ לא עוזר פה..

mike00

New member
כל מקרה לגופו,את המקרים שקראתי עליהם הבאתי

כדוגמאות....תני לי קישור ואני אחליט בעצמי מה דעתי על כל אחד מהמקרים שאת מזכירה פה... על כל שאר השרשור כבר הבעתי את דעתי.... יש פה פרובוקציה של שני הצדדים.....אף אחד לא טוב יותר מהשני!! ומההודעה שלך עולה כאילו שאני מגנה את ההתנהגות של הזוגות הערביים,אם תשימי לב שוב אז אני מגנה את כל המקרים.. לא צריך לעשות דווקא.....לא צריך לנסות ליישב יהודים/ערבים/ניגרים במקומות מסויימים שאין להם מה לחפש שם!!

THE WIZARD 55

New member
למה קישור?

לנו יש אדמה, ולא נותנים לנו לבנות עליה כשמסביבה יש הרבה בתים יפים גם לא לחלקאות, גם לא מרעה.. יש עוד הרבה קישורים אנושיים כמונו... לא נמכור את האדמה, היא שלנו, ואף אחד לא יקבל אותה. ובסוף נבנה שם, נמצא דרך..

mike00

New member
ספרי קצת.....

אני אשמח לשמוע איך האדמה הזאת שייכת למשפחה שלך?ולמה לא נותנים לכם לבנות עליה...

THE WIZARD 55

New member
איך?.כי קנינו אותה פעם מזמן..

לא נותנים כי לא רוצים ערבים. היתה הצעה לקנות אותה, היתה הצעה להחליף אותה תמורת אדמה במקום אחר. הם לא נותנים לבנות עליה. זה הסיפור

mike00

New member
לא נותנים כי לא רוצים ערבים כבר לא כל כך עובד

במדינה הזאת.....בג"ץ הוכיח את זה יפה מאוד בפסיקות האחרונות שלו.... אם היה לי יותר מידע הייתי אומר לך מה אני חושב על המקרה הספציפי הזה..... למרות שזה לא היה עוזר לך בכלום,למעט אולי קצת אהדה
מצד שני,זה קצת מזכיר לי את קק"ל...... במקרה של קק"ל,אדמות שנרכשו בכסף של תורמים יהודים שביקשו ליישב על האדמות האלה יהודים,יעברו לבעלות ערבית[ללא שום פיצוי] במקרה של המשפחה שלך,אדמות שנרכשו בכסף של ערבים שביקשו ליישב על האדמות האלה ערבים,יעברו לבעלות יהודית[תמורת תשלום או פיצוי]... ובסופו של דבר מה שאני מנסה להגיד זה שיש הרבה אי צדק כלפי שתי הצדדים...

THE WIZARD 55

New member
אולי ארחיב מאוחר יותר

אני באמצע שניצלים וציפס, המאכל הלאומי שלנו:) כתבתי על זה כבר אלפי פעמים.. הרבה הרבה אי צדק..תאמין לי מנסיון אישי.. תודה על החיבוקי, הייתי צריכה אחד, שיהיה לי כח לטגן תשניצל

למעלה