עמותות מהימין מייהדות את פקיעין..

mike00

New member
לא הייתי אומר את זה ככה....

לגלות ששרפו לך את הלול,זרקו על הבית שלך רימונים,שרפו מתחת לבית שלך דגלים של ישראל,שרפו בתים של שכנים יהודים שלך,תקפו את המשטרה שבאה להגן עליך בנשק חם וכו'......לא הייתי מגדיר את זה שכנות טובה... פחד נשמע לי יותר מתאים....

מוחמד5

New member
מיקו!

אני מדבר על היהודים שגרים בפקעין עצמה ולא בפקיעין החדשה.(שני ישובים שונים). בדלית אל כרמל ועוספיה לא שרפו אנטינות !!

mike00

New member
גם בפקיעין עצמה התנכלו ליהודים...

וחוץ מזה מה ההבדל בין השניים?מבחינתי המדינה הזאת לא מחולקת לפי אזורי שליטה.....דין פקיעין כדין פקיעין החדשה..

מוחמד5

New member
אתה מאשים את אנשי פקיעין

בהמון האשמות חמורות.. שריפת בתים, תקיפה..... איפה כל זה קרה !! כנראה שאנחנו חיים במדינות שונות, כל מה שצעירי פקיעין היה שריפה אנטינה סלולרית , מכאן ועד התנכלות ...וכו' המרחק הוא רב. עדיין תושבי פקיעין היהודים לא נמצאים בסכנה והם לא היו חלק מכל מה שקרה שם. ואם יש לך הוכחות להתנכלות לאנשי פקיעין היהודים, אהיה הראשון להודות בטעות שלי ולהוקיע ולגנות את אותם פושעים שפגעו ביהודים.

מוחמד5

New member
אני מגנה ומוקיע את מעשיהם

של הצעירים תושבי פקיעין כנגד היהודים . וקורא לשלטונות הצבא לא לגייס אותם ,הם פושעים.

mike00

New member
ממש חמוד אתה.....

נחמד מצידך לייעץ לשלטונות ולצבא מה לעשות... אבל אם הם פושעים למה שלא תייעץ למשטרה לעצור אותם? למה שלא תייעץ למשטרה להפעיל כוח כשצריך?כי כמו שהרגע הסכמת איתי,הם פושעים...

מוחמד5

New member
תודה

זו המחמאה הראשונה שקיבלתי הבוקר. מה שכתבתי לא פוטר את המשטרה מלבצע את המשימות המוטלות עליה, אולי אתה לא מכיר אותי, אבל אני בעד ענישה, ענישה של כל מי שעובר על החוק ולא משהנה מי ומה הוא . עונש אחיד לכל הפורעים. http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=522310&TypeID=1&sid=126

מוחמד5

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo127.gif

רשמתי עוד אחת. מעניין עד סוף היום כמה מחמאות אני אקבל.

THE WIZARD 55

New member
אני ראיתי הרבה יותר מ-2 מחמאות../images/Emo3.gif

אוהבים אותך מוחמד

THE WIZARD 55

New member
חחחח בטח, כולנו נעשה מגבית נקנה לך

רק הבטריות עליך
תסתפק בטיסן כנראה

מוחמד5

New member
יש לו חולשה

לנסיך הזה. חבל שלא הרשו לעיתונאים לעלות ולצלם את המטוס מבפנים, מעניין מה יש לו שם. וכל הדיילות האלה !! חחחחחחחחח אני אפילו לא יכולם לחלום על כזה דבר, גם מבחינת חלומות אני מוגבל...

THE WIZARD 55

New member
אתה יכול לחלום על כל מה שבא לך

כשחלומות מתגשמים זה גומר את כל החלום.. נראה אם הבנת...

mike00

New member
אם תדפדף מעט אחורה תראה שכבר אמרתי בעצמי

שאני מתבייש בחלק מהמתנחלים.... באלה שלוקחים את החוק לידיים או משתמשים באלימות כלפי פלסטינים ללא הצדקה או צורך.. ואני חושב שגם בהם צריך לטפל.... אתה אולי לא שם לב,אבל שנינו מביאים דוגמאות זהות להתנהגות של "הצד השני"... אין פה אפליה לשום צד!!שני הצדדים חארות!! לעומת זאת ישנם מקרים שהם נחלתם של הערבים בלבד.... לא תמצא יהודים שעושים מהומות בסדר גודל כמו זה שהיה בפקיעין.. לא תמצא יהודים שמתפוצצים במסעדות ואוטובוסים כי משהו לא מצא חן בעיניהם.. לא תמצא יהודים שיורים טילים על אוכלוסיה אזרחית מתוך מטרה לפגוע בחפים מפשע.. לא תמצא יהודים שמסיעים מחבלים לאזורי פיגוע.. לא תמצא ערבים שמפגינים נגד ערבים גם כשיש סיבה טובה[הנהגה ערבית,התנועה האיסלאמית,פיגועים,התנהגות הצעירים בפקיעין,מעשי הבדואים בנגב וכו']..

respecta1

New member
זה בדיוק ההבדל

לנו יש יותר מדי ביקורת עצמית להם אין בכלל

למעלה