ענק.. פורסט נותן טיפים לבונאר לקראת סילבה

danielmo1

New member
אתה קצת מגזים

לפורסט אולי לא היה מענה לקאונטר של סילבה, אבל הוא כן ניסה להילחם ודווקא תקף יותר מסילבה, הוא הורד בנוקדאון והשופט עצר את הקרב, אתה כנראה זוכר את הרגע שהוא ירד מהזירה לפני ההכרזה כרגע משפיל אבל עד אותו רגע סילבה עלה עליו בעמידה אבל פורסט לא בדיוק נכנע, הוא פשוט נופף שהוא לא רוצה להמשיך אחרי הנוקדאון הרציני השני שקיבל באותו קרב אם אני לא טועה.

udi102

New member
עזוב אין טעם להכנס לדיון בכלל

גריפין שכב על הגב ונופף שהוא נכנע ולא רוצה יותר זאת אומרת שהוא פרש ,לוחם חסר אינטיליגנציה עלה לקרב בלי גיים פלאן ,מזלזל באוהדים ובתכלס בא לגזור קופון ....

אתה יודע מה גריפין עשה משהו בספורט הזה אבל מאז שהוא זכה בתואר די במזל הוא נראה כמו לוחם פטתי שנלחם באולד סקול ולוו דווקא מראה שהוא יותר טוב מהם כמו נגד טיטו

danielmo1

New member
ובכל זאת

גריפין הושפל נגד הלוחם הכי מרשים בעשור האחרון לדעתי
זו ממש לא בושה, זה שהוא נכנע זה אומר שהוא לא לוחם? מה הוא צריך לחכות למאונט כדי לקבל עוד 2-3 אגרופים מדוייקים לפנים כדי להתעלף? די הפסיד את הקרב והוא הבין את זה

ממש כמו כל שאר הלוחמים שנלחמו מול סילבה לצערי
אני עדיין בדעה שסילבה יפסיד את אחד מ3 הקרבות הבאים שלו בMW, אחד הוא כבר ניצח נותרו לו עוד 2 כדי לשבור לי את המילה, שניהם יהיו כנראה או כריס ווידמן, או לומבארד או בלפורט.

udi102

New member
לא יודע עם כמה שאני לא אוהד של סילבה

אני מסכים שכיום הוא האלוף הבלתי מעורער בMW ואחד הטובים P4P בעולם אבל הכי מרשים וואלה אני לא חושב ,לטעמי פידור היה יותר מרשים ממנו ולא רק הוא גם גונס יותר מרשים וGSP אף הוא ... אפילו וואנדרלי ושוגון בזמנו הרשימו אותי יותר .

תראה יכול להיות שחובים שהדעה שלי לא שווה כלום אבל זה שסילבה נלחם והגן על החגורה שלו 80 אחוז מהקרבות מול לוחמים שלא היו יכולים לטופ 10 בשום מחלקה אחרת זאת עובדה .

האמת שסילבה ממש לא מעניין אותי במיוחד שהוא נלחם מול לוחמים שאין להם סיכוי נגדו ... מי שלא מבין שסילבה שולט בMW בדיוק כמו שגונס שולט בLHW בעיקר בגלל יתרון פיזי יש לו בעיה ... במקרה של גונס הוא נלחם בלוחמים הרבה יותר טובים ממה שסילבה נלחם בהם אז ברור שהוא כיום גם יותר טוב לדעתי ועדיין אני בטוח שגונס יעלה לHW עוד שנה וחצי שנתיים גג ויכנס לטופ חמש ויוכיח שהוא הגדול בכל הזמנים ,כמובן שהכל יכול להיות אבל נכון להיום חוץ מJDS ,ולאסקז ,קורמיה הוא פייבוריט ואני יהמר בעדו מול כל לוחם במחלקה הזאת . השלושה שהזכרתי הם לוחמים אדירים וכן אני יודע שבעבר אמרתי משהו שונה על ולאסקז אבל מה שראיתי ממנו בקרב האחרון זאת קילריות אדירה בכלל הוא לוחם אדיר שבא ולוקח קרבות ולא מחכה שיתנו לו משהו . JDS הסטרייקר הכי טוב במשחק היום ועם הTDD שלו קשה מאוד יהיה לכל לוחם לנצח אותו ... קורמיה הוכיח שהוא אחד הגדולים עם נוקאאוט פאואר והאבקות מעולה הוא גרסה קטנה של ולאסקז

udi102

New member
באמת יצא לי חפירה ....

אנשים פה בפורום נכנסים בגונס כל שני וחמישי אז בחרתי לענות להם.... לדעתי גונס מספר אחד אין לי בעיה שאתה לא מסכים איתי או אף אחד אחר

udi102

New member
מה הקשר ?!

לא הגבתי איזה חודש בפורום מתי דיברתי עליו בכלל בפעם האחרונה ? חוץ מזה מה שאני אומר זה כמעט הכל עובדות אז אל תחפש בקש ....

מה הקשר יפה נפש ? אני אוהד של הספורט שנקרא MMA ומותר לי להביע ביקורת הבעיה כאן בארץ שאנשים לא מבינים שיש דעות שונות משלהם ולא יודעים לקבל ביקורת הם נעלבים . אני יודע שאני מגזים בקשר לסילבה אבל ממש לא אכפת לי ממנו אכפת לי רק מהספורט הזה

באסטר1

New member
איך עובדות?

נשמה צר לי לאכזב אבל לא אתה או אני יכולים לקבוע מי הכי טוב
גם האנשים שמחליטים לעשות דירוג הוא לא באמת רישמי
אבל תתפלא גם בדירוגים האלה ג'ונס לא ראשון
ועד לפני חצי שנה (GSP שנפצע ולא נלחם) גם לא היה שני!
אז איזה עובדה יש לך? להגיד שהוא ניצח אלופים לשעבר..שאתה אלוף ולא מגן על התואר זה קצת בדיחה.
שברור לך שהלוחמים האלה כבר מעבר לשיא וסביר להניח שגם לוחמים אחרים ינצחו אותם זה לא טיעון במיוחד שאתה אומר שהMW חלשה.

אני לא נעלב מהביקורת שלך , להזכיר לך אתה אמרת שאם ג'ונס לא ינצח את סילב אתה תעזוב את הפורום , אתה זה שלקח הכל אישי ונעלב מכל דבר.
אני גם מסכים איתך שג'ונס לוחם מצווין אבל מהנסיון שלי ומהצפייה בקרבות אין עוד לוחם שתקף אותו באמת והוא מאוד מפחד לקבל מכות בפנים , תזכור את זה שהלוחם הראשון שיצליח הוא זה שינצח אותו
כבר אמרתי לך שניר אינדגו עשה את זה על מא'צידה וגרם לשנאה אליו בעיקר.
מה שאתה עושה זה לרוץ לקיר לבנים ולהגיד "אני עובר אותו עובדה" הבעיה שעדין לא רצת לקיר הזה.

אכפת לך מהספורט אז איך זה קשור לאנדרסון סילבה? אתה יודע לוחמים כמו סילבה אין ולא נראה לי שיכאב לך יותר מידי אם מחר הוא יפרוש ואולי בשבילך אתה תשמח אפילו.

udi102

New member
תגובה לגבי סילבה ...

אני לא יכול לאהוד לוחם שמשפיל לוחם אחר בזירה או לא נותן כבוד !
הוא לא נותן כבוד ללוחמים ולא לאוהדים ששילמו כרטיס לאירוע או צפו בו בתשלום . אולי סילבה בחור טוב ולמד מטעויות העבר אני פשוט זוכר לו את זה .

תשמע לפעמים אני אומר דברים בהומר כמו שאני יעזוב וכו ', אני מתבדח על זה למרות שהרבה פעמים אני צודק ולעיתים טועה אבל זה מעמיד את הידע שלי למבחן .

לגבי הMW שהיא מחלקה חלשה אתה יכול להתווכחעד מחר אבל ראינו מה קרה ללוחמים שהיו מספר שתיים במחלקה הזאת ועלו/ירדו מחלקה ואיפה הם היום וזה רק מחזק את הטענה שלי . (פרנקלין /שילדס )

באסטר1

New member
חבר

פרנקלין עזב ממזמן והוא לא רמה בשום מקום כיום.
לא כי הוא לוחם חלש אלא כי עבר זמנו בדיוק כמו אחרים
שילדס נלחם גם בWW לא סתם קיבל את GSP מהר לא ככה?
תקרא קצת תגובות מה דיברו פה על שילדס.
כל זה תרוצים בלבד להגיד שסילבה נלחם בלוחמים חלשים.
שיהיה הוא בסוף הקריירה אבל גם אם הוא היה עולה מחלקה הוא היה מנצח את כולם כמעט באמת אתה רואה מישהו שמנצח אותו אם ג'ונס עולה מחלקה גם?

סילבה לא אשם שהוא מסוגל להשפיל זה קרב הלוחם השני לא חייב לתת לגיטמציה להשפלה הזאת אבל עם מאיה החליט שהוא רוצה רק קעקע וסילבה לא רוצה אז שמאיה ירדוף אחריו זו בחירה של סילבה אבל מפה ועד חוסר כבוד או להשפיל..
זה כמו שאגיד לך שג'ונס מתחיל את הקרבות שלו שהוא בא ליריב על הליכת החייזר שלו משפיל או לא? פעם אחרונה בלפורט כמעט בעט לו תראש החוצה לוחם יחליט אם להיות מושפל או לא

moriarty

New member
סונן משפיל לוחמים כל הזמן

למה אתה לא מעביר עליו ביקורת?
מעבר לאיך שהוא דיבר על סילבה, תראה איך הוא דיבר על האחים נוגרה, על מצ'ידה, ואנדרליי סילבה, קרו קופ ועוד.

moriarty

New member
קצת ערבבת

כל לוחם מפחד לקבל מכות בפנים, זה חלק מעניין. אתה מתאמן כל הזמן כדי לשמור על הפנים ועל הראש.
כל הלוחמים ניסו לתקוף את ג'ון ג'ונס אבל זה קשה כי הוא מאד נייד בזירה.

באסטר1

New member
זה לא ערבוב

ראשד ומ'אצידה הצליחו לפגוע קצת
ג'ונס נראה כמו הר אדם שמתקפל אחורה ולא כל כך יודע לתפקד בלחץ

moriarty

New member
לי זה נראה בדיוק הפוך

כאילו שהוא בד"כ הולך קדימה ותוקף, אבל יודע לסגת כשצריך ולעבוד עם קאונטרים.
הוא שומר על הטווח הנוח לו ומשתמש בריץ' העדיף שלו נגד היריבים.

אני לא ראיתי אותו מתקפל. אולי תוכל להצביע על נקודה מסוימת בקרבות שלו נגד מצ'ידה ואוונס שהוא התקפל?

danielmo1

New member
לדעתי רק בקרב מול מצ'ידה

הוא היה נראה קצת פגיע בעמידה זה הכל.
בסיבוב הראשון מצ'ידה הציג משחק עמידה כמעט מושלם (אני אומר כמעט כי אם הוא היה מושלם הסיבוב הראשון היה נגמר בKO/TKO לזכותו)

באסטר1

New member
לא שהיה המון מצבים כאלה

אבל דניאל דיבר בדיוק על המקרה הזה
היה שם אגרוף של מא'צידה שנכנס שג'ונס קפץ אחורה בבהלה
לדעתי לוחם שידע להיות אגרסיבי בסטייל ויפגע לא יתן לג'ונס את היכולת לזוז אחורה ולהתארגן מחדש

moriarty

New member
זה לא בדיוק להתקפל

הוא נסוג אחורנית.
טוב, לא קריטי. המרחק בין הדעות שלנו לא כזה גדול.

ElGoldi

New member
אודי יש לי שאלה אליך..

התגלגלת פעם? עבדת 5 דק' על שק? ניסית להרים היי קיק?
זה שאתה מכיר את המונחים המקצועיים ב-MMA עושה אותך מקסימום לאוהד משקיע, לא פרשן. אתה מעביר ביקורת שמלאה בביטחון ("וזה עובדה", "בלתי מעורער", "ישבור לי את מילה") אבל אתה די מדבר שטויות ברמה הטכנית.
כשאתה אומר שפורסט לא לוחם אינטליגנטי, זה כי אתה לקחת פעם דאבל לג או השגת נוקדאון מהחוכמת מקלדת שלך?

פורסט גריפין הוא לוחם שבורך בנתונים פיזיים יחסית מרשימים והוא הגיע הכי רחוק שאפשר בעידן אחר(!) של הספורט.
לשפוט אותו על קרב מול סילבה זה לא הוגן, כי הבדלי הטכניקה עצומים. לא משנה איזה גיימפלאן תכתיב לפורסט כשאתה עומד בפינה שלו, גם עוד עשרה קרבות שלו עם סילבה יסתיימו ככה, לדעתי.

בקיצור, אני ממליץ לך להתאמן אימון אחד של BJJ\MMA כדי להפנים כמה המשחק קרקע הוא מורכב וזה ממש לא רק גארד-סייד-מאונט-גב-חניקה, שאין לך מושג איך לשחרר אגרוף או בעיטה, ואפילו אם לוחם הוא סטרייקר גרוע הוא עדיין מתאמן 5-10 שעות בשבוע סטרייקינג.
בקיצור, MMA תמיד נראה פשוט דרך המצלמה - המציאות דביקה יותר. תנסה להראות קצת יותר כבוד לאמני לחימה ואתלטים בתגובות שלך

RoyceGracie

New member
למרות שיש בדברייך יש דבר אחד שבאמת חסר לו

ואני חושב שזה מה שהופך את הקרב שלו מול סילבה לקרב שיוצאים ממנו בתחושות רעות.

למרות שזה המעשה החכם מצידו להפסיק את הקרב, ללוחם אמיתי יש אלמנט נוסף - אורח רוח ורצון פנימי לנצח בכל מקרה למרות שאתה יודע שאתה הולך להפסיד.

היה לו את זה בקרבות הראשונים שלו, הוא איבד את זה בהמשך, יכול להיות שהוא כבר לא "רעב", יכול להיות שיש לו יותר מידי מה להפסיד - אבל זה לא משנה, אנחנו כצופים רוצים לראות את אותה תכונה שמייחדת לוחמים, אותו אורח רוח.

אנקדוטה נוספת בנושא:
המאמן שלי (אוהד קורלנד מרשת פגסוס איגרוף תאילנדי) תמיד אומר לנו שכשאנחנו עובדים על השק או עושים כושר כלשהו, הוא לא יעודד אותנו להמשיך, לא ילחץ אותנו, לא יעבור אחד אחד ויגיד "יאללה קדימה עוד", כמו שהרבה מאמנים אחרים עושים. הוא מסביר שהסיבה לכך היא שכשאנחנו נעמוד בזירה בקרב, אנחנו נהיה שם לבד, העידוד של המאמן לא יהיה משמעותי והדבר שיגרום לנו להמשיך ללכת קדימה ולהלחם יהיה אותו רוח של לוחם שאנחנו מפתחים בעצמנו בזמן שאנחנו עובדים על השק, ולמרות שאנחנו עייפים אנחנו ממשיכים.

אני חושב שזו אמירה נכונה לחלוטין שכל מאמן צריך לאמץ

למעלה