ענק.. פורסט נותן טיפים לבונאר לקראת סילבה

באסטר1

New member
אני חושב שפורסט מותש נפשית

ידוע שהוא זה שמגיע ראשון וזה שנועל את המכון (לפחות מה שהמאמנים שלו אומרים)
היה מאוד טכני בעמידה וכבר לא רואים את זה.
אני חושב שפורסט מאוד מזכיר את ביספינג בכל הסגנון לחימה כולל החוסר KO
כל אחד והסטייל שלו

שאתה עושה משהו כל כך הרבה שנים ומשקיע בו וכבר הגעת לתוצאה שלך להיות אלוף מאוד קשה להשקיע אינטנסיביות כזו , לא לשכוח שגריפין מאוד רגיש לגבי ההפסדים שלו ועדין לוקח אותם ללב

udi102

New member
תגובה

תראה התאמנתי מספר חודשים בBJJ בתקופת הצבא עד שנפצעתי ,אני מודה שלא התאמנתי כמעט בעמידה /אגרוף ויש לי ידע מועט ולמרות שחפשתי ואני רוצה להתאמן אין לי זמן אני עובד ,שבוע הבא מתחיל ללמוד באויברסיטה ככה שאני עובר לגור בחיפה ...אם תהיה לי אפשרות וזמן אני יחפש אולי איזה מכון בחיפה לחזור לBJJ ,או אגרוף ,אני לא יכול להתאמן במואי טאי או אגרוף תאילנדי כי אני לא בוטח בברך שלי ואין לי סיבה לבטוח בה ,תראה קל לדבר ואני עברתי פציעות רבות אבל לקרוע את הרצועה הקדמית והאחורית ובנוסף שני מיניסקוסים קרועים למרות שעברתי שחזור ותיקון רצועה אין לי רצון להפצע שוב ולחזור על הניתוח הזה במיוחד שאני לא אתלט שזאת פרנסתו . רק ספרטאי שעבר את הפציעה הזאת יודע מה זה ,תאמין לי שעדיף לשבור עצם ולא להפצע בפציעה הזאת ...(תשאל כל אורטופד והוא יאמת את דבריי) .

פורסט הוא ברולר ונלחם ללא אינטליגנציה לא צריך להיות לוחם MMA כדי להבין את זה .
להעריך לוחמים שמתאמנים 6 שעות ביום אני ממש לא חייב ,מה עם סטודנטים שלומדים 10 שעות ביום ועוד עובדים ?! כל אחד בוחר את הדרך שלו ,אני מעריך לוחמים שבאים לתת את הכל ,לוחמים שהלחימה זה החיים שלהם כמו שוגון ,GSP ,פן ,אדגר אלה לוחמים שנותנים את הכל .

אני לא מעריך לוחם שפורש ובורח מהזירה אחרי הקרב במיוחד שהוא לא חטף נזק כל כך קשה בקרב הזה .

למעלה